Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Belhanda denen çocuk ancak Amrabat ile kıyaslanır ki oda şöyle

Amrabat > belhanda netttt

318014_458384990877835_1391987592_n.jpg

dikkat etmek lazım.. anelkayla ribery de aynı anda gelmişti. riberyi kimse tanımıyordu anelkanın bonusu diyorlardı tam tersi oldu inşallah öyle olmaz...

Biz Ribery´yi 2 Milyon Euro´ya aldik. Bunlar yine 10 Milyon´a aldi :) Bonusluk durum yok ortada, ancak 10 Milyon´luk futbolcu degil Belhanda.

Asiri yetenekli bir futbolcu oldugunu da düsünmüyorum. Bunlar Dia´yi da süper yetenek diye getirdiler böyle. Farkli olmaz.

Cok yetenekli bir futbolcunun ismini biz önceden de duyardik zaten. Ben Belhanda´yi dogru dürüst tanimiyordum bile.

Yalnız belhanda çok iyi topçu.Şikecilere giderse üzülürüm ama tek tesellim aykut kocamanın td olması.

Belhanda çok iyi bir futbolcu ancak Wesley Sneijder i kesinlikle gölgede bırakacak bir isim değil.

sneijederin yıllık ucretını acıkladımı klup ?

stoch da öyleydi bence ama hali ortada.krasic sürünüyo resmen.

Stoch'la kıyaslamak bence çok yersiz olmuş. Hollanda'da onun gibi birsürü oyuncu var. Krasic zaten Aykut'un ısrarı üzerine geldi. 1,5 senedir doğru dürüst top oynamıyordu düşüşte olduğu çok barizdi.

Amrabat'ın 2.yarı performansını merak ediyorum Sneijder'in gelişinden sonra ileri hattaki oyuncuların performansında gözle görülür artış olur bence..

Bakalım Belhanda Amrabat'tan iyi çıkacak mı.

Sebebini bilmiyorum lakin Manu maçı hariç Amrabat'ı izlerken çok sinirleniyorum ama 1 gün sonra yine kendisinden büyük bir beklenti içerisine giriyorum. Ben Hamit-Melo-Selçuk'un önünde Amrabat ile Sneijder'i serbest oynatalım diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt