Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Belhanda'nın maliyeti 70 milyon tl. Hepimiz 1 tl vermiş olduk :lol:

ulan bu amrabat milli takımda akıyor resmen fena uzuyor kanatlardan bize gelince sönüyor baskıyımı kaldıramıyor acaba ?

Geçen sene Fransa'nın en iyi oyuncusu seçildi. Bize gelseydi en az Sneijder kadar sevinirdim. 15 verseler dahi değecek bir oyuncu. Ama tabi şöylede bir şey var Aykut ne yapar eder onu da futboldan soğutur. :asd: Misal B. Munih ya da Arsenal gibi kendini geliştireceği bir kulübe gitse, Roben, Ribery seviyesine çıkabilecek bir oyuncu şüphesiz.

O seviyelere çıkabilecek olsa çoktan İngiltere'nin yolunu tutardı...

Sneijder cok fena keyif veriyor... FIFA 13 GS'de :)

İyi ozaman sen sevin Belhandaya, brn uçmaya alışkınım merak etmede sende biraz taraf olsan iyi olur. Sabriden fazlası ortaları derkende futboldan bahsetmediğimizi düşünüyorum

öhhhöhöhhö öhhööhöhhöhöh uçmayalım Amrabat sabriden fazlası ortaları okadar

Biz Ribery´yi 2 Milyon Euro´ya aldik. Bunlar yine 10 Milyon´a aldi :) Bonusluk durum yok ortada, ancak 10 Milyon´luk futbolcu degil Belhanda.

Asiri yetenekli bir futbolcu oldugunu da düsünmüyorum. Bunlar Dia´yi da süper yetenek diye getirdiler böyle. Farkli olmaz.

Cok yetenekli bir futbolcunun ismini biz önceden de duyardik zaten. Ben Belhanda´yi dogru dürüst tanimiyordum bile.
bilmiyorum ama bunlarda ne para varmış... krasic 7 apaçi 10 bu belhanda da en az 10 hakaldırım 5 :) inşallah dediğin gibidir baya metettiler ama.. fas milli takımında amrabatın yedeğiymiş galiba...

ambrabat ilk 11 belhanda yedek demi fasta

Sebebini bilmiyorum lakin Manu maçı hariç Amrabat'ı izlerken çok sinirleniyorum ama 1 gün sonra yine kendisinden büyük bir beklenti içerisine giriyorum. Ben Hamit-Melo-Selçuk'un önünde Amrabat ile Sneijder'i serbest oynatalım diyorum.

Aynen bende böyle düşünüyorum. Üçlü orta sahanın önünde serbest oynarsa çok daha verimli olabilir. Fiziğinide iyi kullanabilen bi oyuncu forvette de Burak yanlız kalmaz. Defansın arkasına da daha kolay sarkabiliriz Burak-Amrabat'la..

Antu'da birisi çok sağlam yerden duyum aldım Vargas ile ciddi ciddi ilgileniyor demiş..

Yok artık, olamaz gibisinden yorumlar var..

Şamata paso.. :D

Sizce sneijder mi vs mesut ozil mi

Stoch'la kıyaslamak bence çok yersiz olmuş. Hollanda'da onun gibi birsürü oyuncu var. Krasic zaten Aykut'un ısrarı üzerine geldi. 1,5 senedir doğru dürüst top oynamıyordu düşüşte olduğu çok barizdi.

stoch çok iyi şut çeken bi oyuncu.ama fenerde geriledi.bence çok iyi yerere gelebilirdi.ama fenerden bu kadar bahsetmek bile mide bulandırıcı.

ulan bu amrabat milli takımda akıyor resmen fena uzuyor kanatlardan bize gelince sönüyor baskıyımı kaldıramıyor acaba ?

Bence fazla ofansif oynuyoruz ileride Burak - Umut çift forvet oynadığı için oluyor Amrabat'ta ofansif yönlü futbolcu topu kaptırma korkusu oluyor olabilir.

Sneijder'in gelişi ile tek santrafora dönebiliriz..

Sebebini bilmiyorum lakin Manu maçı hariç Amrabat'ı izlerken çok sinirleniyorum ama 1 gün sonra yine kendisinden büyük bir beklenti içerisine giriyorum. Ben Hamit-Melo-Selçuk'un önünde Amrabat ile Sneijder'i serbest oynatalım diyorum.

Amrabat iyi oyuncuda ondan beklenti içindeyiz gerçekten iyi oyuncu adam ama standartının çok altında bir oyun sergiledi ilk yarı ikinci yarıda inanılmaz bir performans beklemiyorum ama ilk yarıdan daha iyi oynayacaktır 4 3 3 sistemiyle ama yaz kampını takımla birlikte geçirince seneye çok iyi bir performans sergileyecektir ben bu adama güvenmememiz gerektiğini düşünüyorum .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt