- 19 Şubat 2009
- 22.508
- 4.074
- 2.483
Cevap: Transfer Nöbeti
Belhanda'nın maliyeti 70 milyon tl. Hepimiz 1 tl vermiş olduk :lol:
Belhanda'nın maliyeti 70 milyon tl. Hepimiz 1 tl vermiş olduk :lol:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dany yerine tasciyi koyarsak nefis.
Geçen sene Fransa'nın en iyi oyuncusu seçildi. Bize gelseydi en az Sneijder kadar sevinirdim. 15 verseler dahi değecek bir oyuncu. Ama tabi şöylede bir şey var Aykut ne yapar eder onu da futboldan soğutur.Misal B. Munih ya da Arsenal gibi kendini geliştireceği bir kulübe gitse, Roben, Ribery seviyesine çıkabilecek bir oyuncu şüphesiz.
öhhhöhöhhö öhhööhöhhöhöh uçmayalım Amrabat sabriden fazlası ortaları okadar
Football Manager'dan alıntılar.![]()
bilmiyorum ama bunlarda ne para varmış... krasic 7 apaçi 10 bu belhanda da en az 10 hakaldırım 5Biz Ribery´yi 2 Milyon Euro´ya aldik. Bunlar yine 10 Milyon´a aldiBonusluk durum yok ortada, ancak 10 Milyon´luk futbolcu degil Belhanda.
Asiri yetenekli bir futbolcu oldugunu da düsünmüyorum. Bunlar Dia´yi da süper yetenek diye getirdiler böyle. Farkli olmaz.
Cok yetenekli bir futbolcunun ismini biz önceden de duyardik zaten. Ben Belhanda´yi dogru dürüst tanimiyordum bile.
Sebebini bilmiyorum lakin Manu maçı hariç Amrabat'ı izlerken çok sinirleniyorum ama 1 gün sonra yine kendisinden büyük bir beklenti içerisine giriyorum. Ben Hamit-Melo-Selçuk'un önünde Amrabat ile Sneijder'i serbest oynatalım diyorum.
ambrabat ilk 11 belhanda yedek demi fasta
Stoch'la kıyaslamak bence çok yersiz olmuş. Hollanda'da onun gibi birsürü oyuncu var. Krasic zaten Aykut'un ısrarı üzerine geldi. 1,5 senedir doğru dürüst top oynamıyordu düşüşte olduğu çok barizdi.
ulan bu amrabat milli takımda akıyor resmen fena uzuyor kanatlardan bize gelince sönüyor baskıyımı kaldıramıyor acaba ?
Antu'da birisi çok sağlam yerden duyum aldım Vargas ile ciddi ciddi ilgileniyor demiş..
Yok artık, olamaz gibisinden yorumlar var..
Şamata paso..![]()
Sebebini bilmiyorum lakin Manu maçı hariç Amrabat'ı izlerken çok sinirleniyorum ama 1 gün sonra yine kendisinden büyük bir beklenti içerisine giriyorum. Ben Hamit-Melo-Selçuk'un önünde Amrabat ile Sneijder'i serbest oynatalım diyorum.
ambrabat ilk 11 belhanda yedek demi fasta
Sizce sneijder mi vs mesut ozil mi