Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben fenerbahcenın ekonomık durumunu yargıtay onay verdıgınde azizin hapse girmesıyle gorucem.

Şu an azız bı sekılde hesabı donduruyor dısarıda yansıtmıyor pek fazla.

O futbolculara verılen okadar paraların her kurusu cıkıcak bak goruceksınız.

Gecen sezon ıcerı gırdıgınde klup para yok dıye transfer yapamıyordu santos lugano fılan satıldı da para geldı bıraz.
İnşallah öle olur.. doğru diyorsun hem ii futbolcu olsa da aykut saolsun :)) ben geçen sene en çok stochdan çekiniyordum.. onu da yedi ... :)) yalnız sneider takıma uyum sağlarsa ki inş. sağlayacak ligin tadı tuzu kalmıcak... lig tvyimi iptal ettirsem aceba :)

bilmiyorum ama bunlarda ne para varmış... krasic 7 apaçi 10 bu belhanda da en az 10 hakaldırım 5 :) inşallah dediğin gibidir baya metettiler ama.. fas milli takımında amrabatın yedeğiymiş galiba...

Bunlar camia icinden yardim aliyor. Galatasaray´da öyle bir gelenek yok. Sow ve Meireles´i Ferit Sahenk aldi.

Belhanda icin de yardimci olmustur maddi anlamda ama bu sefer sakliyorlardir.

Gelsinler ya, daha iyileri gelsin. Digerleri de alsin. Statlar yapilsin. Adam gibi futbol izleyelim. Sorun yok.

Yeterki biz kadromuzdan bekledigimiz verimi alalim. Tek tek hepsinden. Sorun kalmaz. Basta Hamit ve Amrabat.

Cümleten Selamun Aleyküm,

Sneijder gelmiş:) İşte olduğumdan dolayı göremedik görüntüleri, varmı izleyeceğimiz görüntüler?

amrabat leş oyuncu fılan degıl sadece selcuk ve burak kendı aralarında bencıllık yaapıp adama pas atmıyor ıstedıgı zaman.

Eger bu konuda bıraz daha payalsımcı olsalar amrabat ılk yarıyı 6-7 golle tamamlardı net

Fasli oyuncu alinmaz abi, adamlar her türlü sorun. boussoufa ve benatia disinda kimseyle ilgilenmezdim ben, onlari da hayatta alamazlar.

Yalnız bitik bir adam çıkabilir uyarayım. Riera'nın geçen seneki hali veya Krasic'in şu anki durumunu görürseniz şaşırmayın derim. Ayrıca Vargas sol bek değilki orjinal olarak.

valla bilmiyorum ki abi en son muslera yı aldıgımız yazdaki copa americada izlemiştim adam sol bek oynuyordu ve takımı resmen sırtında taşıyordu sol bekte top kazanıp cezasahasına kadar yardırmalar falan oyun kurma hoşuma gitmişti

Bunlar camia icinden yardim aliyor. Galatasaray´da öyle bir gelenek yok. Sow ve Meireles´i Ferit Sahenk aldi.

Belhanda icin de yardimci olmustur maddi anlamda ama bu sefer sakliyorlardir.

Gelsinler ya, daha iyileri gelsin. Digerleri de alsin. Statlar yapilsin. Adam gibi futbol izleyelim. Sorun yok.

Yeterki biz kadromuzdan bekledigimiz verimi alalim. Tek tek hepsinden. Sorun kalmaz. Basta Hamit ve Amrabat.
Valla öyle kardeşim yoksa ligin tadı tuzu kalmıcak.. zaten bizimkilerde nasıl olsa bu ligi götürürüz diye iyice saldılar .. kasımpaşa maçı harbiden rezalletti.. uzun zamandır bu kadar sinirlenmimiştim...

Sneijder:En büyük Galatasaray :D

Allahına kurbann lan :D

amrabat leş oyuncu fılan degıl sadece selcuk ve burak kendı aralarında bencıllık yaapıp adama pas atmıyor ıstedıgı zaman.

Eger bu konuda bıraz daha payalsımcı olsalar amrabat ılk yarıyı 6-7 golle tamamlardı net

Attıklarında bir şey yapıyo sanki

bu arada fedaspor teknik direktörü samet, bank asya'dan adam istiyorsunuz maliyeti 1 milyon eurodan asagi degil demis. fedaspor, adanaspor'un büyük golcüsü mbilla etame'yi istemis, 1.5 milyon istemisler.

Eger biz 4-3-1-2 oynayacaksak, Emenike tarzi bir forvete bizim ihtiyacimiz var aslinda.

Belhanda'yı bilmiyorumda Stoch çok yetenekli çocuktu bence iyi yerlere gelebilirdi çok pis harcadı çocuğu Aykut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt