Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sercan Yıldırım > Belhanda. İkisi de 21 yaşında takımlarını lig şampiyonu yaptı :asd:

beyler yapmayın etmeyin bana kimse amrabatı övmesi leş bir topçu kendiisi

yapmayın daha doğrusu abartmayın, eleştirin ama öldürmeyin , hepimizin az çok futbol bilgisi var ,ölü leş bu lafları hak edicek bir futbolcu değil , beklentilerin altında kalması maliyeti ayrı değerlendirilebilir ama hakikaten sizi anlamakta güçlük çekiyorum üstad bir de hakan delikanlı arkadaşımız vardı sanırım bu görüşe sahip sürekli dillendiren

elbette saygı duyarım görüşlerinize ama abartıyorsunuz zira vasat vs diye nitelendirebilirsiniz performansını beğenmeyebilirsiniz ama leş nedir üstadım :)

fenerde hiç bir genç oyuncu iş yapmaz bence aykut nerde oynatacak bakalım stoper falan deneyebilir :D

Senin Yerin ayrı gücenme sakın sen bi tanesin Hagi..

[video]https://s14.directupload.net/images/120611/8uomvymv.swf[/video]

şimdi bu ezikler belhandayı alırlarsa ,sneijderden daha önemli bi transfer olarak gösterirler...:o

fenerde hiç bir genç oyuncu iş yapmaz bence aykut nerde oynatacak bakalım stoper falan deneyebilir :D

Yok yahu DOS oynatırsa hiç şaşırmam..

Adamın ödü b** karışıyor bizimle oynarken..

Utanmasa bütün oyuncuları kalenin önüne yığacak.. :asd:

Beyleeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :lol::lol:

Anladınız siz onu :D

fener belhandayı almış antuda sevinen yok sebep sneijder sendromu :asd:

624582_Galatasaray_SK.jpg

Takım Böyle Olur gibi..

şimdi bu ezikler belhandayı alırlarsa ,sneijderden daha önemli bi transfer olarak gösterirler...:o

o kadar yüzsüz olacaklarını zannetmiyorum bence Türk futbol tarihinin en önemli transferiydi bu inşallah performans olarakta beklentileri karşılar Sneijder basın üzerine çullanacaktır Tüpçü ve Aziz'in tayfası tetikte bekliyor..

Biz Sneijder´in önünde cift forvet oynamaya devam edersek, bu forvet hatti sizce yeterli olur mu? 3 forvet?

Sizce kaliteli bir forvet oyuncusuna ihtiyac yok mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt