Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ahmet İlhan özek kanat olarak acayip çıkışta iyi işler çıkarıyor belliydi zaten geçen seneden.İyi organizasyonu olan bir takımda parlayabilir de patlayabilirde ama bu riske değer.Elimizde ki kanatlardan daha iyi olduğu kesin.

jem karacan twitter dan iş atmış.aslında alınabilir bir adam hem bizi ister hem de genç+epl'de oynayım diye ısrar edeceğin sanmıyorum muhtemelen düşecek takımı bu yıl.+epl görmüş futbolcuların türkiye'de nasıl oynadığını da biliyoruz : )

5-3-2(1-1)/3-5-2(1-1) ayni sey

-----------------Muslera-------------------

Eboue---Semih---Urfali---Dany---Riera

------Hamit------Selcuk------Engin------

-----------------Sneijder------------------

-------------------Burak-------------------

/

----------------Muslera-------------------

---------Semih---Urfali---Dany----------

Eboue--Hamit---Selcuk---Engin--Riera

-----------------Sneijder------------------

-------------------Burak-------------------

Oynayabiliriz gibi. Ujfa saglam donebilirse tabi.

Benım sahsı kanaatım kadro lıgde su sekıl olur.

---------------------------Burak---------------------------

---Amrabat--------------Sneıjder-----------Hamıt-----

-------------------Selçuk----------Yekta(engin)--------

--Rıera-------------------------------------------eboue---

------------------Kolo T.--------Semıh-------------------

------------------------Muslera--------------------------Bu sartlarda sol bekı carlınhos ıcın sene sonuna bırakırlar gıbı gelıyor. Zıra hoca defansta lıder oyuncu eksıklıgı var dıyordu haklıda. Bu melo ve selcugun etkısınıde dusuruyor. Arka taraf guven vermeyınce bunlarda ılerı pek cıkamıyor hatalar ust uste gelıyor.

O sebepten bence lıder stoper alınacaktır sozu gecen ayagı saglam oyun kurabılen.

Şampıyonlar lıgınde ıse Yekta nın yerıne Melo oynar.

Selam ben Sneijder, arkadaşlarım bana Sneijder.

70539d1340647069-bu-yaptigim-espirimiydi-simdi-bu-yapt305287305n..jpg

1.Carlinhos

2.Serdar Tasci

3.Kerim Frei

4.Vargas ( sagligi 100% ise )

Valla öyle kardeşim yoksa ligin tadı tuzu kalmıcak.. zaten bizimkilerde nasıl olsa bu ligi götürürüz diye iyice saldılar .. kasımpaşa maçı harbiden rezalletti.. uzun zamandır bu kadar sinirlenmimiştim...

Bu ne ya. Ligin tadı tuzu mu. Kaldı mı ki o. Önüne gelen fenere yatıyor zaten ligde yeteri kadar. Tadını getiriyorlar yani anlayacağın.

Ayrıca tadmış çokta umrumdaydı. Kusura bakmayında devlet destekli takımları tadı tuzu olsun diye isteyemem.

Mümkünse by şikecileri, ligin tadı olsun diye güçlenmelerini falan istemez. Önce cezalarını çeksinler ligin tadı o zaman zaten gelmeye başlar.

Şikeye ceza verilmeyen, hakeminsuratına tükürülüp suçlunun hakem olduğu. Kısacası adalet olmayan bir ligde tad-tuz olmasını beklemek zaten polyannacılıktır.

Frei + Jem kadronun, genişliğin dip noktası olur..... net

twitter'dan söylediklerine göre chivu ve cem karacan'a teklif versek hemen gelir ikisi de, kulüplerde bonservis istemez gibi, ikisi de gelir ama aradigimiz oyuncular mi sorusuna benim cevabim hayir.

Ahmet İlhan özek kanat olarak acayip çıkışta iyi işler çıkarıyor belliydi zaten geçen seneden.İyi organizasyonu olan bir takımda parlayabilir de patlayabilirde ama bu riske değer.Elimizde ki kanatlardan daha iyi olduğu kesin.

Bende söylüyorum ama Yipit çöp çıktı ya..

Tüm Anadolu Türkleri çöp şimdi..

Futbol Sokağı

47 dakika önce

Samet Aybaba : Manuel Fernandes'in Galatasaray Maçında Oynaması Zor Gözüküyor.

jem karacan twitter dan iş atmış.aslında alınabilir bir adam hem bizi ister hem de genç+epl'de oynayım diye ısrar edeceğin sanmıyorum muhtemelen düşecek takımı bu yıl.+epl görmüş futbolcuların türkiye'de nasıl oynadığını da biliyoruz : )

adam bır kac yıldan berı zarf atıyorda gormuyoruz malesef:)

Son Dünya ikincisi Hollanda'nın 1o numarasını alıyoruz..

Diğer başarılarını saymıyorum bile..

Adam Fas milli takımında yedek, karşılaştırıyorlar..

Amrabatla karşılaştırılırsa anlarım ki oda olmamalı..

Sonuçta Amrabat ilk 11 oyuncusu o yedek..

:D

Geçen yıl Fas'ın Afrika Kupasındaki maçlarını izledinmi?

Yanlız dünkü fenev maçında fenevin attığı gollerden sonra izleyen bütün ortam " bune la şikeye konu olur bu goller " dedik yani....yaptıkları için değil ama böylesine goller insanı kötü düşünmeye sevk ediyor

Bu ne ya. Ligin tadı tuzu mu. Kaldı mı ki o. Önüne gelen fenere yatıyor zaten ligde yeteri kadar. Tadını getiriyorlar yani anlayacağın.

Ayrıca tadmış çokta umrumdaydı. Kusura bakmayında devlet destekli takımları tadı tuzu olsun diye isteyemem.

Mümkünse by şikecileri, ligin tadı olsun diye güçlenmelerini falan istemez. Önce cezalarını çeksinler ligin tadı o zaman zaten gelmeye başlar.

Şikeye ceza verilmeyen, hakeminsuratına tükürülüp suçlunun hakem olduğu. Kısacası adalet olmayan bir ligde tad-tuz olmasını beklemek zaten polyannacılıktır.

o değilde ntvspor sneijder haberleri girmekden fb nın kap bildirimini daha haber yapmadı haberleri yok sanırsam :D

twitter'dan söylediklerine göre chivu ve cem karacan'a teklif versek hemen gelir ikisi de, kulüplerde bonservis istemez gibi, ikisi de gelir ama aradigimiz oyuncular mi sorusuna benim cevabim hayir.

Chivu değil ama Jem evet..

Kerim gelirse belki yedek durmayı kabullenmez (çok yetenekli bir oyuncu,bu yüzden )ama Jem gelişmeye ihtiyacı olduğunu bildiği için Melo gidene dek iyi bir alternatif olur ve kulübede biraz birşeyler örenebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt