Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Valla bizim şu son transferden sonra 4 sıkıntımız var mükemmel olmamızın önünde.

1.Stoper

2.Sol bek

3. Melo'nun formsuzluğu

4.Hamit'in formsuzluğu

En büyük sorunumuz bazi oyuncularin formsuzlugu zaten. Öyle olmasaydi cok farkli yerlerde olurduk zaten simdi. Fark 15´lere cikardi.

Basta Engin, Melo, Hamit, haklisin. Engin aslinda bizim icin cok önemli bir futbolcu. Neden toparlanamadi anlayamiyorum.

Ben hala stoper transferinden yanayim ayrica. Alinacaksa lider bir stoper alinmali. Orasi önemli. Semih de Dany de lider futbolcular degiller.

ya bu carlinhosun cok abartildigini dusunuyorum, hatta kac tane videosunu defalarca izledim pek bi numara goremedim,ileri cikislari iyi ama defansif acidan rieradan pek bi farki yok,belki ben yaniliyorumdur

İstatistiklere bakarsak bizde düzgün skor katkısı yapabilen çok az oyuncu var.

Burak ve Umut bu alanda en önde geliyor. Biraz Elmander biraz da Selçuk. Ki onlar da toplam 7-8 gol attılar. Bunlar dışında tek başına 2 golü bulan oyuncumuz yok. Kanat oyuncularımıza baktığımızda toplam 2 gol atmışlar yanılmıyorsam. (Amrabat'ın Antalya ve Aydın'ın Braga'ya attığı goller.)

Sneijder'in gelmesiyle tek forvete döneceğimizi varsayarsak muhtemelen Burak ile oynayacağız.

Çıkaracağımız ilk 11'de kimden gol bekleriz diye bakınca Burak, Sneijder ve Selçuk'a kalacağız. Ki Selçuk'tan yüksek gol rakamları beklemek çok yanlış. Sneijder de çok fazla gol atan bir oyuncu değil. Kanatlar zaten sıfır.

Zaten sene boyu bunun sıkıntısını yaşadık. Bundan sonra da yaşamaya devam ederiz eğer kanat oyuncusu almazsak.

Yani işin özü tek eksik bek, stoper değil. Kanatlarda büyük problem.

Bu konuda zaten hemfikiriz, yaz sezonu mutlaka kanat-sol bek-forvet almak lazim. Muslera-Eboue-Sneijder'in yanina bunlar eklenirse 6 yabanci mis gibi kadro olur. Stopere yerli gelir.

Duran toplari daha etkili kullaniriz Sneijder'le diyecegim de kafa vuracak adam yokki, Melo ve Burak var (tek forvet oynayacagiz). Semih-Dany hali sahada oynadiklari maclari da toplasak 5 gol zor atmistir bu ikisi daha. Semih'in gecen sene golü yoktu. Ujfalusi bir tane atti. Gerisi zaten kafadan sifir.

İyi oyuncu net.Bayağı süratli maç içinde her anında efektif değil ama takımda olması yedekte olsa iyi olacak bir isim şu an bile.Ki Türk olmasıda büyük avantaj.

şu an çok takip ettiğim bir futbolcu değil ama bizim maçta iyiydi. yiğiti aldığımız dönemde bile özellikleri yiğitten fazlaydı dediğin gibi şuan kadroda bulunsa aydından daha verimli bir yedek olurdu

69667_417832538292348_1768254452_n.png

:D:D

Hangi dilde yazmış çözemedim, heralde google translatede çevirirken türkçe-türkçe yaptı okumadan direkt yapıştırdı. :lol:

ya bu carlinhosun cok abartildigini dusunuyorum, hatta kac tane videosunu defalarca izledim pek bi numara goremedim,ileri cikislari iyi ama defansif acidan rieradan pek bi farki yok,belki ben yaniliyorumdur

videodan defansını nasıl anladın maç izleemeden yorum yapıp milleti yanlış yönlendirmeyelim ben izlemedim konuşmuyorum

beyler bır ınternet sıtesı var turk spor dıye abı bu adam nıye galatasararaya sallıor hep anlamıorum bılen yada denk gelen varmı hıc sureklı bı galatasaaray dusmanlıgı var ya

Umarim medya'da söylendigi gibi bizim teknik ekip tarafindan izlenilmis ve begenilmis bir oyuncudur, öyle transfermarktta falan denk geldilerse isimiz var.

Sol bek için;

Alınabilecek SSL oyuncuları...

Atilla Turan

Ziya Erdal

Musa Nizam

Dış Lig

M Bengue

Carlinhos

Batata

Cortes

Batata kim diye soracak olursanız

[video=youtube;NzdZEx0E_0w]https://www.youtube.com/watch?v=NzdZEx0E_0w[/video]

Srdar Taşçı gelse var ya:ayatollah::troll:

Umarim medya'da söylendigi gibi bizim teknik ekip tarafindan izlenilmis ve begenilmis bir oyuncudur, öyle transfermarktta falan denk geldilerse isimiz var.

he Fatih hoca da transfermarktta bulduğu adamı yönetim almıyor diye tavır koyacak boş konuşmayn abi biraz düşünüp yazın

videodan defansını nasıl anladın maç izleemeden yorum yapıp milleti yanlış yönlendirmeyelim ben izlemedim konuşmuyorum
kardes adi ustune sol bek,defans oyuncusu yani,birinci gorevi defans yapmak,videolarda onlarida gosteriyolar,cok iyi defansif mudahaleleri yapmista videoyu hazirlayanlarmi koymamis sacmalik.adamin ofansif yonu cok daha iyi diyorum,ama rierada ofansif olarak iyi goturuyor orayi,bize defansif yanida iyi olan biri lazim.ne yonlendirecem milleti,herkesin akli mantigi var banane allah allah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt