Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Evet katılıyorum fakat artık ya bi defans oyuncusu alırlar ya da hiç almazlar.Kreatif bi kanat oyuncusuna çok ihtiyacımız varDI...

Valla eğer alınmazsa bence çok sorun yaşarız. Çünkü şu an çok saçma bir düzenle hücum ediyoruz. Tek set var. O da ''at Burak'a'' taktiği. Böyle koca ikinci yarı geçmez. Kanatlar top sürüp sıfıra inemiyor, adam eksiltemiyor, gol atamıyor, asist yapamıyor. Geçen sene Engin ve Emre de bu anlamda çok iyi değillerdi ama hiç değilse ortaya geliyorlardı, pas trafiğine katılıyorlardı ve ortadan deliyorduk rakibi. Bu sene o da yok. Hücum çok problemli.

Öte yandan savunma da problemli ama oraya transfer yapacaklar gibi görünüyor.

Şu an yemek mi yiyorlar? Fatih Hoca da katılmış mı?

İster istemez bir boşluk oluştu:)

2 haftadır Sneijder'le uğraşınca şimdi ne yapacağımı unuttum:)

Seyithan Sakar yazdı:

Yarin ilk idmanda sakatlansa capraz baglari kopsa ne guzel olur valla
bu kadar eziklik olabilir mi bir insanda ya. kim mi yazmış. tabi ki bir menemenfedaspor taraftarı

Ertugrul Saglam hangi Ferdinand´dan bahsetmis beyler? Orjinal ferdinand mi bu? Bahsettigim lider iste. Al, koy, müthis takim ol

Hadiiiiiii inşAllah Serdar Taşçıdır

----------Amrabat-----Burak-----------

---------------Sneijder-----------------

-------Selcuk------------Hamit---------

----------------Melo--------------------

Riera---Taşçı----------Kaya-------Eboue

--------------Muslera-------------------

Fatih Terim'in bu sisteme geçeceğini ve Amrabat'ı Burak'ın yanında serbest oynatacağını düşünüyorum. Sağ sol hangi kanatta boşluk yakalarsa deplase olur böylece daha verimli olur. Milli takımda da öyle oynuyor. Bir nevi Arif :b5:

musa nizam stoperdir, ayrica cok kötü bir stoper, genis özetlerde antalyaspor'u izleyen bilir zaten, az cok maclarini da izleseniz anlarsiniz. bruno cortes bonus kafa olarak patlayabilir, batata transfermarktta degeri 0 euro.

Açıkçası Musa konusunda haklı olabılırsın,genede Baltada iyi verir ama büyük risk olur,Cortes'de iki türlü şaşırtabilir...

Batata keşfedilmesi lazım.

bizim gündemizde olan vargas napolideki vargas olmasın

çok iyi stoper kim arkadaş aklıma gelmiyor bi türlü ve yabancı ise dany kesilcektir dany gayette iyi oynuyordu anlamıyorum of sol bekte oynayabilsin bari gelen

esasında dany'den sol bek yapmak intihar olur mu :o

Transfer Nöbeti

Şuanda stoper solbekten daha acil bence. Ya da stoper oynayabilen bir sol bek.

Türkiye Liginden Alınabilecek Türk Oyuncular...

Atilla Turan

Ahmet İlhan

Aykut Demir

Emrah Başsan

Serdar Aziz

Muhammet Demir ( Antep'de ilk devre sakattı)

Veysel Sarı

Okan Deniz

Oğuzhan Bahadır

Jimmy Durmaz

Okan Köse

Ziya Erdal

Musa Nizam

ALTYAPIDAN

Mertan

Berk İsmail

Emrah Bassan ve Alper Potuk dışında ligden yerli oyuncu almam. Alper listede yok bu arada.

Tüm videoları nerde bulabilirim gelişinden itibaren?

Sevgili renktaşlarım Allahınızı severseniz solbek adaylarına Atilla Turan'ı yazmayın.. Yemin ederim 3 maç sonra Balta diye inler Arena tribünleri...

Bende Stoper istiyorum hadi inşallah.. Bir Tecrübeli stoper Serdar Taşçı.. birde genç forvet..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt