Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yahu Toure oynayamıyor CL'de. Şöyle fakir takımlardan birini alalım, CL'ye gidemeyen garibanların elinden çekip alalım en iyi stoperlerini. Acımadan, zorla, döve döve alalım ve kırbaçlaya kırbaçlaya oynatalım CL'de.

[video=youtube;Q_OLg33wR5I]https://www.youtube.com/watch?v=Q_OLg33wR5I[/video]

Toure şuan Afrikada'mı alsak ne zaman oynar Sorularım bunlardır başarılar :yenieek: :)

--------Muslera----

Eboue--S.Kaya--S.Taşçı--A.cole

----------G.inler-S.inan-----

--------------WS14-----------

A.robben--------------Amrabat

------------B.yılmaz-------

ALLLLAAAHHHHHHHHHH BE GELDİ ŞİNAYDER :))))))))))))))))

ulan akşama kadar çalışıyordum sevinemmiştim :) ohh

Sen bitmissin hocam ne sneijderi ?

Seref aydin son 24 saat demisti hala bekliyoruz iste :confused:

gelmesin o zaman paragözün teki zaten, bizi oyalıyor kendine ingiltere den takım bakıyor bizi katar gibi görüyor paragöz sarı kafa

Kolo CL'de de oynamamış bizde oynayabilir mi ki?

Ya ben bir boşluğa düştüm sanki stres gidince afalladım kaldım resmen.. Acil bi transfer bekleme moduna girmeliyim :D

Size de oluyor mu ?

Soner Özay Mode On.

evet eduardo vargas

Hee eduardo.

Yok hacı vargas falan değildir alacağımız oyuncu. Ben solbek beklemiyorum açıkçası. Defansa olursa türk alınır, eğer fırsat transferi çıkarsa yine onu alırlar yabancı olarak.

Sol bekede riera geçer yine ama hoca orada dany'i deneyebilir, hem hızlı, hem ayağına hakim ileriye çıkmayada bayılıyor.

Eboue dönene kadar sıkıntı olmaz yabancı sınırı. Ama geldikten sonra ne yapacağız diye düşünürüz.

Türk statüsünde oynayabilecek oyuncuda öyle adam gibi yok. Vay arkadaş solbek denilen şeyi kaldırsınlar futboldan :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt