Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yahu Toure oynayamıyor CL'de. Şöyle fakir takımlardan birini alalım, CL'ye gidemeyen garibanların elinden çekip alalım en iyi stoperlerini. Acımadan, zorla, döve döve alalım ve kırbaçlaya kırbaçlaya oynatalım CL'de.

Oynuyor oynuyor. CL'de maça çıkmadı, kadroda olması bi anlam ifade etmiyor ki CL kadrosunda bile yoktu :D

muslera

eboue semih dany (gökhan) transfer (riera)

melo(yekta)

hamit selçuk

wesley

burak elmander

kontejyana ve form durumlarına göre umut ve yekta 11 e yakın olurlar şu ana kadar kanat organizasyonlarımız çok işlemediği için bu sistem olabilir ısıran orta saha pas trafiği olan orta saha kanat oyununda umut ve burak pek iyi değiller ileride topta tutamıyolar araya ve arkaya atılcak toplarda bu sistem iyi olur diye düşünüyorum eğer 4 3 3 ün sağında oynayacak bi transfer olsaydı abramat burak ve sağ açık forvet iyi olurdu umarım herşey yolunda gider ve şampiyonluğu alırız çnkü çok değerli olacaktır her anlamada pskolojik üstünlük türkiyede genel anlamda ş.ligine direk katılma ve ekonomik anlamada

yahu Toure oynayamıyor CL'de. Şöyle fakir takımlardan birini alalım, CL'ye gidemeyen garibanların elinden çekip alalım en iyi stoperlerini. Acımadan, zorla, döve döve alalım ve kırbaçlaya kırbaçlaya oynatalım CL'de.

[video=youtube;Q_OLg33wR5I]https://www.youtube.com/watch?v=Q_OLg33wR5I[/video]

:asd:

Bruno Alves ve Rolando'nun ismi çıkar bir kaç güne..

Çok çok hatta çok kısır takım oluruz. Böyle bile pozisyona giremiyoruz.

Tamam işte kanatlar etkisiz olunca eksik gibi kalıyoruz ilerde. Ama bu şekilde daha etkili oluruz bence kesinlikle. 5 orta saha dediysem duruma göre çoğalacak takım ilerde tabi ki. Selçuk yeri gelecek ceza sahasına girecek mesela.

O degilde Mexes ve Hamit ne abi ya, milyon euroluk kadroda ne isi var bu iki oyuncunun.

Mexes'i çok beğeniyorum ben tam aradığımı stil defans.Hamit'in yerine başkası da olabilir ama bence toparlayacak ben inanıyorum hala ona,yaban atmamak gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt