Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

%C3%BCnal-aysal_316667.jpg

Beyler herkes Kerim Frei diyor ama nedense o çocuk bana ikinci Aydın vakası olur gibime geliyor

kumaşı kaliteli oyuncunun genlerine işlemiştir kalite ve zorlasanda ondan bir aydınçıkaramazsın. kalitesi bellidir biz buna Allah vergisi diyoruz. o nedenle kaliteli yerlileri takıma al zararını görmezsin. yedeği as oyuncuyu aratmamalı ki as oyuncu bilsin ardında ki fırsat kolluyor diye daha çok çalışmalı.

Ben Fenerbahce´nin de yabanci sayisinin indirilmesine karsi olacagini ve yogun baski yapacagini düsünüyorum.

Cünkü Fenerbahce´nin yerlileri lesh. Hicbir faydalari yok takima. Yabancilar tasiyor takimi.

Yabanci sayisi düserse onlarin zararina olur.

Güvenecegim bir Türk kaleciye sahip olsaydik (Onur Kivrak), yabanci sayisi umrumda bile olmazdi.

Yıllar önce İlie'yi aldık,ezikler hemen bombayı patlattık ayağına kardeşi sabin ilie'yi(futbolla uzaktan,yakından alakası yok.Güreş takımına bile zor girer.)aldılar.Sneijder'in kardeşini getirirlerse şaşırmamak lazım.

Doğru tabiki seni mutlu etmedende olmaz bu işler. :lol: Hacı ne diyon allahını seversen yahu. Sanki keyfimizden istiyoruz, yabancı sınırı yüzünden isteniyor o adam zaten. Az top sürmeyi bilen solbek görse millet onu söylicek alalım diye ama yok işte napalım

hea oda dogru anladim :D... Sahsen Semih - Dany suan icin cok iyi ben begeniyorum... Defansi takimca oturtursak ve ofansda daha verimli olursak defans lazim degil ama kadro derinligi acisindan gelebilir. Gokhan Zan oyniyacagina :o

Insallah Vargas haberleri dogrudur muthis bir transfer olur gelirse !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt