Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Emin misin seytan olduguna, melektir belki :D

Arada bir şeytanı dinlemek lazım hacı. :lol:

durduğun kabahat git sor

Böyle şeytana uyulur :D

vallah eger ciddi ciddi ilgileniyorsak, gider sorarim. Hic olmadi, gider stuttgart'in antrenmanini izlerim ve orada konusurum. Tesisler bana 15 km.

Var mı tıkırtı beyler ?

Kesin 1 transfer olacak diye biliyorum..

[h=1]Şansal Büyüka[/h]:Juan Vargas ile Galatasaray'in ilgilendigi duyumunu aldim. Ne kadar olur olmaz bilemiyorum.

article-2265578-171354FC000005DC-93_634x392.jpg

Vargas çok pis akarda ben çözemedim alakayı bu adamda sol bek sayılmaz ki Riera'dan bir tık daha yukarda anca oynar bekte ama kanatta akar her türlü Amrabat'a göre heralde bu kez Ambarat'ı beke çekip Vargas'ı açık oynatcaz :D

Vargas iyidir

Vargas iyi oyuncuydu en son.

Ama geldiğinde bitik çıkma ihtimali de vardır. Demedi demeyin. Eski Vargas olursa ne ala. Ama Vargas da sol bek değil.

Çok garip olur açıkçası. Ya tutarsa transferi. Tutabilir ama tutmayabilir de.

3-4 sene oluyor, Elano dönemiydi sanirim, belki daha önce. Bir arkadas vardi bu forumda. Moussa Sow diye ölüyordu cocuk :) Hatta alay ediyordu forum onunla :) Lan yine mi sen diye :D Büyük forvet olacak bu Sow diyordu. ********************* ********************* aklima gelir o arkadas. Iyi scoutmus kendisi

arkadaşlar vargasın yaşı 29 ve takımda yaş ortalamasının artması ciddi bir sorun. elmander burak umut selçuk sneijder riera eboue hamit... bu oyuncular zaten yaş olarak 28 yaş üstü oyuncular birde vargasın eklenmesi ne derece doğru yorumunuzu almak isterim. ben tercihimizi genç oyunculardn yana kullanmaktan yanayım özellikle bonservis ödenecekse geleceğe yatırım açısından 25 yaş üstü düşünülmemeli.

Vargas sakat değilmi?

Yarın Sneijder reis İpekçide olacak diyorlar gidip görelim reisi yakınadan :ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt