Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

maç eksiği demek sneijder'in 90 dk'yı çıkarması imkansız demek gibi bişey sanırım ama adam antremanlı buda fizik olarak hazır oldugunu gösterir of schalke maçlarında 90dk oynayabilsinde yada kaç haftada 90dk oynar ki

Bence Bursa maçında ilk 11 duruma gelecektir.

Vargas iyi oyuncuydu en son.

Ama geldiğinde bitik çıkma ihtimali de vardır. Demedi demeyin. Eski Vargas olursa ne ala. Ama Vargas da sol bek değil.

Çok garip olur açıkçası. Ya tutarsa transferi. Tutabilir ama tutmayabilir de.

Biz sezon başında İzmir'de interle oynadıydık de mi? Orda Inter'in bi kanadı vardı çok hoşuma gitmişti.... Deyiverin artık...

BU Vargas'ın bonservisi 3-4 yıl önce 20 m eurodan aşağı değildi.Her yerde yeni Carlos olarak lanse edildi.Ama olmadı.

Beyler transferden önce bi kendi takimimiza bakalim amrabat sağ ayak ve yanliş görmediysem izlediğim videodaki tüm gollerini sağ ayağiyla atmiş ama nedense bizde sol açik oynuyor ayrica forvet arkasi olan emre çolak ta sol açik oynatiliyor ve orada hiçbir şey yapamiyor fatih terimi bende beğeniyorum ama neden böyle yaptiğini anlamiş değilim kisacasi bizim ihtiyacimiz sol açik ve sol bek semih-dany ikilisi gayet iyiler bizim formatimiza göre sürekli bekler hücuma katki sağliyor ve geri dönüşlerde problem yaşiyorlar o yüzden gol yiyoruz ayrica muslerayi övenleride anlamiş değilim 1.5 yildir galatasarayin hemen hemen bütün maçlarini izliyorum ama bir maçtada aman aman güzel oynadiğini görmedim o yüzden birakin serdar taşçiyi şunu bunu asil problemleri konuşalim!!!

selamun aleyküm ofansif orta saha tamam şimdi sıra geldi sol beke ? ne oldu beyler tıkırtı şıkırtı varmı iddiaa felan ?

eğer fizik ve kondisyon olarak hazırsa Fatih Hoca çat diye yazar onu 11 e

Vargas kaliteli oyuncudur son dönemde nasıldır ne yapar bilmiyorum gerçekten ama o kalite çokta aşağı düşemez illa bir şeyler verilir ama nasıl ve ne şartlarda alınabilir mesele o cüzii bir rakama alıp oynatabileceksek zaten düşünülmemesi gerekir ama tuzlu ise bulaşmamalıyız.

Spor programı var mı şu an TV'de. Ya da başlayacak olan var mı?

Biz sezon başında İzmir'de interle oynadıydık de mi? Orda Inter'in bi kanadı vardı çok hoşuma gitmişti.... Deyiverin artık...

İnterle oynamadık.Lazio ve fiorentinayla oynadık.Senin dediğin adamda facundo roncaglia olabilir,fio nun sağbeki.

Vargassa kiralanaır zaten. Sezon sonunda da Carlinhos alınır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt