Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder 2.yarının ortalarında sahaya çıkar, tribünleri düşünemiyorum şu an:)

Beyler transferden önce bi kendi takimimiza bakalim amrabat sağ ayak ve yanliş görmediysem izlediğim videodaki tüm gollerini sağ ayağiyla atmiş ama nedense bizde sol açik oynuyor ayrica forvet arkasi olan emre çolak ta sol açik oynatiliyor ve orada hiçbir şey yapamiyor fatih terimi bende beğeniyorum ama neden böyle yaptiğini anlamiş değilim kisacasi bizim ihtiyacimiz sol açik ve sol bek semih-dany ikilisi gayet iyiler bizim formatimiza göre sürekli bekler hücuma katki sağliyor ve geri dönüşlerde problem yaşiyorlar o yüzden gol yiyoruz ayrica muslerayi övenleride anlamiş değilim 1.5 yildir galatasarayin hemen hemen bütün maçlarini izliyorum ama bir maçtada aman aman güzel oynadiğini görmedim o yüzden birakin serdar taşçiyi şunu bunu asil problemleri konuşalim!!!

NOT:MELODAN BAHSETMEK BİLE İSTEMİYORUM

arkadaşlar vargasın yaşı 29 ve takımda yaş ortalamasının artması ciddi bir sorun. elmander burak umut selçuk sneijder riera eboue hamit... bu oyuncular zaten yaş olarak 28 yaş üstü oyuncular birde vargasın eklenmesi ne derece doğru yorumunuzu almak isterim. ben tercihimizi genç oyunculardn yana kullanmaktan yanayım özellikle bonservis ödenecekse geleceğe yatırım açısından 25 yaş üstü düşünülmemeli.

Ben de şu dönemde kadroya katılacak başka bir futbolcu varsa, onun genç olması gerektiğini düşünüyorum. Kısa vadede risk olsa da, uzun vadeye bakarsak yaş ortalamasını dengelememiz gerekli.

Kim la bu? Kaya Cilingiroglu retweetleyip duruyor?

GÖKTUNA NAZLILAR ‏@GktunaN GS eğer bu sezon şampiyon olursa Sneijder gibi 2 dünya yıldızını daha alacak Ü.Aysal şampiyonlar ligi şampiyonluğu istiyor ..nettt

Serdar Taşçı'yı almak sadece stopere değil sol açığada transfer olur.

Hoca Melo'dan vazgeçmeyeceğine göre solda mecburen Emre Çolak'ı izleriz.

Bize her şeyden önce anadan doğma bir forvet lazım.

Bıktım devşirme forvetlerden.

Arkadaş Burak gibi adamın ayağına bakıyoruz. Beyefendi iyi olacak,gününde olacak,pozisyon alacakta oynayacak.

Transfer Nöbeti

Belhandayi almislar.. Haha ulan bu sene sampiyon olursak patlarlar!

Muslera

Eboue K.Toure SemihKaya Chivu

Keita Melo Selçukİ. Amrabat

Wesley Sneijder

Burak Yılmaz

Carlinhos transferinin yattığını kim nerede açıklamıştı

Bunlar diyo kimdir nedir bilmiyorum ama

GÖKTUNA NAZLILAR ‏@GktunaN

SON DAKİKA :GS FLUMİNENSE'DEN CARLİNHOS 'LA 5 MİLYON DOLAR KARŞILIĞI ANLAŞMA SAĞLADI ....

Galatasaray Ruhu ‏@GLTSRY_10

FLAŞ : Galatasaray 4 Milyon Euro bonservis bedeli ödeyerekCarlinhos'u transfer etti

Galatasaray Ruhu ‏@GLTSRY_10

Sneijder transferini de ilk duyuranlardandık..Carlinhos da hayırlı olsun..Saat 21.14 bir yere yazın..

Sol bekte de sol kanatta da Riera > Vargas . Umarım öyle bir hata yapmazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt