Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray Ruhu ‏@GLTSRY_10

Sneijder transferini de ilk duyuranlardandık..Carlinhos da hayırlı olsun..Saat 21.14 bir yere yazın..

SON DAKİKA : Galatasaray bonservisi Fiorentina'da bulunan sol kanat oyuncusu Vargas'ı transfer etti

Aynı kişi 2 tane sol bek transfer etmişiz ona göre..

Aykut Demir nedir yahu. Kapanan takımların defans ustası. Ne işimiz olur böyle adamlarla. Gelicekse Serdar Taşçı yada Ömer Toprak gelmeli.

Kamil abi yüzünden şuan tv de birini gördüğüm an direk memelere kitleniyorum harbi harbi gözler kayıyo,bilinç altıma yerleşti hmn

319835_10151407969345269_1845015667_n.jpg

Liverpool forumlarına koyun bunu. :asd:

Kesin paylaşıldı daha önce....

benim endişelendiğim tek nokta tribünlerin yalnızca sneijder'e kitlenip takımda ki yıldızlarını unutmasıdır..

örneğin selçuk inan gözümüzde her zaman başkadır misal bir eboue,bir muslera..

Burak yılmaz keza öyle..

Taraftar olarak bunu iyi ayırmamız lazım..

Değerli oyuncularımızın moralini bozmayız durduk yere..

Onlarda sneijder'i kabullenirler ve sneijder ve diğerleri olmaz..

Sneijder ile güzel futbol oynayan bir galatasaray izleriz umarım..

Sneijder alçak gönüllü birine benziyor o yüzden kısa sürede kabullenirler onu futbolcularımız..

selçuk inan mi ? Abi selçuk ile meloyu açikcasi ben hiç beğenmiyorum neden bu kadar beğenildiğinide galatasarayin son zamanlarda büyük futbolcular görmemiş olmasina bağliyorum!!!

Aykut'u isteyenlere şaşıyorum adam bildiğiniz takoz ve ağır hiç bir esprisi yok sırf yerli diye alınacaksa sol beke yerli alınsın Ziya Erdal akar la bu adamda akrabam gibi sanki sürekli öneriyorum istiyorum filan ama kötünün iyisidir.

Başka takviye olacağını sanmıyorum ben açıkçası.Carlinhos olabilirdi ancak bırakmadıklarına göre takip ettiğimiz adam yoktur muhtemelen.

Sneijder transferini de ilk duyuranlardandık..Carlinhos da hayırlı olsun..Saat 21.14 bir yere yazın..

SON DAKİKA : Galatasaray bonservisi Fiorentina'da bulunan sol kanat oyuncusu Vargas'ı transfer etti

Aynı kişi 2 tane sol bek transfer etmişiz ona göre..

bu twitter aleminde cimbom34 den başkası yalan adam gene bildi o kadar dalga geçtiler gene haklı çıktı

Galatasaray'ın Weslej Sneijder transferine cevap vermek isteyen Fenerbahçe, Selçuk Şahin'in sözleşmesini uzattığını borsaya bildirdi:D:D:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt