Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray Ruhu ‏@GLTSRY_10

Sneijder transferini de ilk duyuranlardandık..Carlinhos da hayırlı olsun..Saat 21.14 bir yere yazın..

Galatasaray Ruhu ‏@GLTSRY_10

SON DAKİKA : Galatasaray bonservisi Fiorentina'da bulunan sol kanat oyuncusu Vargas'ı transfer etti

Aynı kişi 2 tane sol bek transfer etmişiz ona göre..

sistem değişikliğine gitmemiz gerekiyordu zaten iki solbek ilginç olabilir. yalnız bunları üst üste mi oynatacağız nasıl olacak acaba.:asd:

Cavcav´dan oyuncu mu alinir Allah askina? Tasci´yi almak daha kolay :)

Daha gecen 15 Milyon Euro dedi Cavcav :D

Aykut Demir bikaç maçta izledim..Pek bi numarası yok gibi..Daha doğrusu artı hiç bi yönünü görmedim bu adama 15 m euro isteniyosa vay memleketimin halina..

Bu Kamildeki zenci merakı ne olacak bilmiyorum :D

sistem değişikliğine gitmemiz gerekiyordu zaten iki solbek ilginç olabilir. yalnız bunları üst üste mi oynatacağız nasıl olacak acaba.:asd:

Bir pozisyon biri oynarken diğeri taç çizgisinde bekleyecek.. Değişmeli atak atak oynarlar.

mbiwa.jpg

ahanda bunu alalım defansın her yerinde oynar bu çakal

Aykut'u isteyenlere şaşıyorum adam bildiğiniz takoz ve ağır hiç bir esprisi yok sırf yerli diye alınacaksa sol beke yerli alınsın Ziya Erdal akar la bu adamda akrabam gibi sanki sürekli öneriyorum istiyorum filan ama kötünün iyisidir.

Aynen ya bende anlam veremedim bildiğin kalas...

selçuk inan mi ? Abi selçuk ile meloyu açikcasi ben hiç beğenmiyorum neden bu kadar beğenildiğinide galatasarayin son zamanlarda büyük futbolcular görmemiş olmasina bağliyorum!!!

Pardon hocam yanlışlıkla sana gitti msj :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt