Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu şerefsiz maçkolik denen sitede bizim takımın değeri nedense transfermarkt.com sitesine göre bayağı bir düşük:mad:

Mesela burak transfermarkt da 15 oldu maçkolik 14

Melo 11 maçkolik de 9

Muslera 13 maçkolik 12

Son olarak snijder 19 maçkolik 18

Diğer adamlardada hep oranlar azda olsa farklı,

Gelelim en büyük bombaya meireles 14 maçkolik anlamsız bir şekilde 17 çıkardı adamı?

Yine diğer adamlardada azda olsa hep maçkolik değerleri yüksek

Adamlar fener değer kaybetmesin diye elinden geleni yapıyorlar...

Komikmi? 2000 fıkra repertuarım var ona göre :)

:D

Birgün evin önüne bir bakmışlar bir köpek havlıyor.Kadın kocasına git demiş şunu uzak bir yere koy..Adam almış köpeği yandaki evin önüne koymuş. Sonraki gece yine köpek havlıyor , kadın ya demiş şunu daha uzak bir yere koy, adam köpeği almış 3 ev ileriye koymuş, köpek birgün sonra gece yine havlıyor kadın daha uzağa götür demiş.. Adam Başka bir mahalleye koymuş gelmiş, birgün sonra gece köpek yine havlıyor , kadın sinirli tabi adam sabah köpeği alır uçsuz bir ormana götürür .. Gece olduğunda adam evi ara kadına bir bak köpek evin önünde mi der kadın da evet der iyi der adam söyle o köpeğe gelsin beni burdan alsın yolu bulamadım der..

Türkiye liginde her takıma itina ile CL havası yaşatılır

hea oda dogru anladim :D... Sahsen Semih - Dany suan icin cok iyi ben begeniyorum... Defansi takimca oturtursak ve ofansda daha verimli olursak defans lazim degil ama kadro derinligi acisindan gelebilir. Gokhan Zan oyniyacagina :o

Bak dany-semih bende beğeniyorum, yedeğe çekilceği fikri üzmüyo değil. Gelecek adam dany gibi hızlı olması lazım + defansı toplayıp aklını kullanabilme yeteneğide olmalı. Yoksa neyleyim ben öyle transferi. Yalnız önceki yazılarımda dediğim gibi eğer türk defans olursa dany solbek'e kayma gibi bir sürpriz bekliyorum. Riera'yı orta sahaya çekecek gibi hoca zaten amrabatın gelmesine var daha o yüzden amrabat bu sene yedek olur uzun süre. Rieranın defansif yönünün keşfi bize süper bir sol açık kazandırmış olabilir. Solbek olmadığından takımda bu cevheri kullanamıyoruz net.

Bu adam yavaş yavaş oturmaya başladı seneye zirve yapacak söylim.

Sol beke şu Madridde oynayan yarım bonus kafa , kavruk oğlanı alsak...

Birgün evin önüne bir bakmışlar bir köpek havlıyor.Kadın kocasına git demiş şunu uzak bir yere koy..Adam almış köpeği yandaki evin önüne koymuş. Sonraki gece yine köpek havlıyor , kadın ya demiş şunu daha uzak bir yere koy, adam köpeği almış 3 ev ileriye koymuş, köpek birgün sonra gece yine havlıyor kadın daha uzağa götür demiş.. Adam Başka bir mahalleye koymuş gelmiş, birgün sonra gece köpek yine havlıyor , kadın sinirli tabi adam sabah köpeği alır uçsuz bir ormana götürür .. Gece olduğunda adam evi ara kadına bir bak köpek evin önünde mi der kadın da evet der iyi der adam söyle o köpeğe gelsin beni burdan alsın yolu bulamadım der..

Birgünden sonrasını okumadım :D

aqladım:sad007:

Oha şınayder şırayder ney kim gelmiş :D ahhahaha

Ya beyler ben bişi sorucam şimdi.Defansı niye beğenmiyorsunuz? Kimi kesmeyi dşünüyorsunuz? Riera gerçekten müthiş özverili ve bence harika oynuyor bu dönemde. Dany gayet başarılı onu da beğeniyorum. E Semih zaten geleceğimiz.Eboue? Hiç sanmam

Kimi kesiyorsunuz anlamadım ki ben

Riera defansif anlamda sıkıntı veriyor sol bekte. Şampiyonlar liginde çok açık veririz ordan. Onun yerine sol bek alabiliriz ve ya Dany yerine tecrübeli bir isim alıp Riera'nın açıklarını bir nebze kapatabiliriz.

Bu adam çalım atıp tirivela yapamıyor boşuna aldık

Özerinho'dan hallice.

yalnız harbi özer hurmacı çok yetenekliydi ha..2009 da baya yardırmıştı..arapasları falan ,çalımları ne ardadan ne de belhanda dan eksiği yok denirdi o haline.ama özerde kafa yok.

Wesley Sneijder parçalı Galatasaray formasi ve ailesiyle çok özel röportaj ile IyiGecelerCimbom'da. @tunabayik ile IyiGecelerCimbom 23.00'da

Bak dany-semih bende beğeniyorum, yedeğe çekilceği fikri üzmüyo değil. Gelecek adam dany gibi hızlı olması lazım + defansı toplayıp aklını kullanabilme yeteneğide olmalı. Yoksa neyleyim ben öyle transferi. Yalnız önceki yazılarımda dediğim gibi eğer türk defans olursa dany solbek'e kayma gibi bir sürpriz bekliyorum. Riera'yı orta sahaya çekecek gibi hoca zaten amrabatın gelmesine var daha o yüzden amrabat bu sene yedek olur uzun süre. Rieranın defansif yönünün keşfi bize süper bir sol açık kazandırmış olabilir. Solbek olmadığından takımda bu cevheri kullanamıyoruz net.

Bu adam yavaş yavaş oturmaya başladı seneye zirve yapacak söylim.

Riera cok akilli bi adam nerde ne zaman topu cekip calim atacagini ve pas atacagini biliyor.

Cok belli ediyor ne yapacagini ama nedense hepde beceriyor tam EPL oyuncusu gibi.

Insallah dedigin gibi olur baska yerde oynayinca muthis bi katki verir. Bende o potansiyeli goruyorum onda cok iyi niyetli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt