Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hakan abi kaç gün ceza aldı ? Bide neden aldı bilen var mı ?

Belhanda gelişmekte olan bir oyuncu ayrıca çok agresif.Ali Ece derk ki ; saha içinde kafasına göre oynar,Aykut hocanın nereye koyduğu çokta önemli değil.Aykut bunun altından kalkabilir mi görücez.Ek olarak Fb'ye gelipte gelişen oyuncu görmedim.Tam tersi geri gitmişlerdir hep.İstisnalar mevcuttur tabi illaki.Bakalım akıbeti ne olacak?

:D

Birgün evin önüne bir bakmışlar bir köpek havlıyor.Kadın kocasına git demiş şunu uzak bir yere koy..Adam almış köpeği yandaki evin önüne koymuş. Sonraki gece yine köpek havlıyor , kadın ya demiş şunu daha uzak bir yere koy, adam köpeği almış 3 ev ileriye koymuş, köpek birgün sonra gece yine havlıyor kadın daha uzağa götür demiş.. Adam Başka bir mahalleye koymuş gelmiş, birgün sonra gece köpek yine havlıyor , kadın sinirli tabi adam sabah köpeği alır uçsuz bir ormana götürür .. Gece olduğunda adam evi ara kadına bir bak köpek evin önünde mi der kadın da evet der iyi der adam söyle o köpeğe gelsin beni burdan alsın yolu bulamadım der..

Bu fıkra kedi ile Temel arasında geçiyor cancağazım :)

Ben ciddiyim Dany sol bek oynar mı?

Ben olsam oynatırım abi. Adam riera ileri gidince zaten onun bölgesini kapatmaya çalışıyor çoğu zamanda iyi yapıyor. Brde bilirsin ki yardırmaya meraklı bir arkadaşımız onun için aslında en iyi bölge solbek gibi düşündüm ben. At mı oynatıyo eşek m koşturuyor istediğini yapabilir riera ile arkalı önlü iyi oynarlar.

En azından denemek lazım kestirip atmadan. Yoklukta iyi gider gibi :lol:

Ben gördüğümde provokasyonu Hakan'a yapıyorlardı, sonra mesajını editlemişler orda küfür etmiş olabilir.

Sol bek : Marcelo

Forvet : Benzema

Başkan bir yemekte Perez ile yesin.. Forum olarak yemek bizden.. :))

twenteli douglas'ı alsak hocanın listede ikinci sırada diyordu erman.

Foruma girip 2 saat vakit geçirelim diyoruz transferden başka herşey konuşuluyor, anca boş beleş muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt