Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu dallamanın fenerbahçe değil de TÜRKİYE demesinden sadece ben mi rahatsız oluyorum yav..

Ulan hırt türklerin inşaatına mı kaçtı topun küçükken, reis falan olamaz bu, bu kılıkla olsa olsa palyaço olur..

Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali,

Adamın derdi fener olmuş, ağzına ne geliyorsa geçiriyor valla:)

Bu takım 4-3-1-2 oynamaya kalkarsa tam bir facia olur..İleride zaten top tutamayan,rakip defansı bunaltmayan 2 forvetiniz varken bide kanatlardan feragat etmek demek tam skandal..Hadi onu da geçtim bizim orta saha oyuncularımız Melo dışında 4-3-1-2'yi kaldırabilecek adamlar değiller...

Kıyaslama yapalım: Suat-Okan-Emre vs. Hamit-Melo-Selçuk...Orta saha sertliğinden bi kere sınıfta kalıyoruz en başta..

Ayrıca sol bekiniz de Riera...Bu kadar yumuşak bir takımla başarılı olmanız mucize...

Ha bu taktik zayıf takımlara karşı uygulanabilir bazı maçlarda...

Mourinho İnter'de harikalar yarattığı sezonda 4-3-1-2 oynattı ama ordaki orta saha 3'lüsüne bir bakın: Motta-Cambiasso-Stankovic...

Ayrıca ileri 2'lisi de Eto'o ve Milito...Defans 4'lüsü de dün gibi aklımda: Maicon-Samuel-Lucio-Zanetti

E köprü görevini de Sneijder'e verdin mi,tadından yenmez...Hani şu takımı 4-3-1-2 oynatmayanı döverlerdi o sene...

O yüzden maceraya gerek yok...Koydun mu temizinden 4-2-3-1'i,oyun hakimiyetini alır rahatlarsın,ileride adam akıllı top tutarsın,dönen topları alıcam diye Selçuk ve Melo'yu da maç boyu telef olmaktan kurtarırsın.

Ama burada asıl sıkıntı orta sahanın kanatlarında...Doluya koysan almıyor,boşa koysan dolmuyor,o derece etkisiz kanat adamlarımız var.Sanki en iyi seçenek sağ açıkta Yekta'yı sol açıkta Riera'yı kullanmak gibi duruyor..En azından en formda adamlar bunlar..Sonuçta Yekta'yı almamızı sağlayan şey, onun Kasımpaşa'da ki sağ açık performansıydı.Denemeye değer bence..

Keşke yerli bir sol bek bulabilseydik,o zaman kontenjanda sıkıntı yaratmazdı.

Yani mevcut durumda ilk 11:

Muslera

-----------------

Eboue-Semih-Dany-Hakan

-----------------

Selçuk-Melo

-----------------

Yekta-Sneijder-Riera

-----------------

Burak

şeklinde de yapılabilir,en azından ligi götürür gibi...

akıl dolu bir yazı..

Bugün gittim store ya Sneijder formalarını görünce bir hayli garipsedim:) sonunda geldi adam. Forma almadım ama kendimce 95 tl lık bıseyler aldım. Herkes forma almasa bile ellerinden geldiğince yüklenmeli artık:)

Belhandayı başkan istese 100 kere almıştık, olay Türkiye değil fener

Sahi bir Baros vardı ona ne oldu?

Bu adam ne yaptı da böyle bir kenara atıldı anlamak mümkün değil!

Aurelien Chedjou transfermarkt'ta 12 milyon € gözüküyor Sneijder'den sonra bu adamı 12-15 milyon €'dan aşağı satmazlar bence boş adam degil gibi :confused:

under contract with Lille until June 2016, the Cameroon international defender Aurélien Chedjou (27) is small papers Galatasaray (also eyeing Sheikh M'Bengue the left side of Toulouse). According to a Turkish source, officer Istanbul is well made ​​Monday in France. History of trying to advance discussions about the Indomitable Lion, also targeted by Fenerbahçe. Mission accomplished. An agreement has been reached with the native Douala, which could sign multi-year lease with the club led by Fetih Terim.

Now remains to determine the position of club president Michel Seydoux, who planned to start on a new four-year cycle next year. After the departure of Mickaël Landreau (Lille), the revolution could be launched earlier than expected. We should know more in the coming hours.

Lille : Accord Chedjou-Galatasaray- Mercato365

Transfer Nöbeti

Erman ve Gökmen bu transfere neden bukadar üzülmüşler anlamadım

Beyler Montpellier başkanı Türkiye düşmanı falan değil coşmayın hemen..

Her gördüğünüz Fransız Türk düşmanıdır diye birşey yok.

Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali,

Adamın derdi fener olmuş, ağzına ne geliyorsa geçiriyor valla:)

Ben rahatsız oldum dallamanın öyle konuşmasından, sektirsin gitsin kendini satsın o almanlara ingilizlere anasıyla karısıyla beraber..

Tövbe tövbe..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt