Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

Selim soydan 3 kisi daha gelecek diyor

Cevap: Transfer Nöbeti

Ben rahatsız oldum dallamanın öyle konuşmasından, sektirsin gitsin kendini satsın o almanlara ingilizlere anasıyla karısıyla beraber..

Tövbe tövbe..

Adamın niyetini bilmiyorum ama şu sıralar kafayı fenerle bozmuş, o yüzden bu tip açıklamalar yapıyor.

Birazdan başlar bi Alex değil, Fernades mi Sneijder mi, zaten kariyeri düşüşteydi, bitmiş adama para saçtılar v.s.

snijderi fernandes veya alex kıyaslamaları kadar saçma bişey görmedin. adamın kariyeri ortada. ha burda bişey yapamaz bilemem. o da sistemsizlikten olur. şu adamlarla kıyaslamaları bile rezillik zaten.

Gökmen sonunda sarı lacivert kravatı da takmış rengini iyice belli etmiş andaval

Anlamadığım şey bu kadar adam aldık hala forvet lazım, solbek lazım, stoper lazım.

Transfer Nöbeti

Gokmen Ozdenak Niye sari lacivert kravat takinmis acaba... Bu adam iyice tuhaflasti.. Bizde top oynuyor diye saygi gosteriyorum ama iyice cozuttu ve yakindir kufretmem kendilerine..

Dune Yolanthe bla bla turk orf adeti diyordu.. Turk televizyonundaki/sinemadaki sevisme sahnelerinden haberdar degil beyimiz galiba..

Hakkaten Hakan ın cezası bu kadar uzun mu la ne pok yedi ki

Transfer Nöbeti

Gökmen sonunda sarı lacivert kravatı da takmış rengini iyice belli etmiş andaval

Yaşının verdiği olgunluğu kazanamamış. Tam bir şaklaban. Bir insanın her düşüncesi olumsuz olur mu ya. Ona sorsan sanki Sneijderi değil Mustafa Sarp'ı aldık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt