Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ali Güven'e göre, Sneijder'e 4.5 milyon + mac basi para ödecekmisiz. Anzhi ona 12 milyon net ve 4 milyon bonus para teklif etmis.

Twitterden; Anzhi, Sneijder'e 12 Milyon Euro vermiş gitmemiş

Hollandali unlu futbol yorumcusu, Galatasaray buyuk kulup ama ligleri cowboyligi, ve sike her zaman oluyor dedi..

acayip zoruma gidiyor.. fener resmen bizi avrupaya rezil etti..yaziklar olsun..

bu olacaktir, biz temiz olsak bile ligimize ne derseler birsey diyemiyoruz bu konuda :sad007:

Hollandali unlu futbol yorumcusu, Galatasaray buyuk kulup ama ligleri cowboyligi, ve sike her zaman oluyor dedi..

acayip zoruma gidiyor.. fener resmen bizi avrupaya rezil etti..yaziklar olsun..

ne zoruna gidecek italyada kralı var şikenin kimse sneijder niye italyada oynuyor dedimi ? nasıl koyduysak alırken türk yabancı herkesin zoruna gitmiş

telegoldekiler neden mor lan tv mi bozuldu _?

Sneijder maçlarımızı izlemiş Kasımpaşa'da dahil :D

Kasımpaşa maçınız izlemiş sonrada rakiplerimizi izlemiş :)

Reina'da restorandlar da var beyler bilginize :) ki adamı Gatasaray adasına götürecekti bizimkiler bu akşam

Kasımpaşa maçını izlemiş. İyi vazgeçmemiş gelmekten :D

oynayabiliyor...

1 adet oynatma hakkımız var cl de oynamış oyunculardan ...

O kuralı ben Avrupa'da oynamış ancak farklı klasmanda oynamış (Şampiyonlar Ligi ise Avrupa Ligi gibi veya tam tersi) 1 tane oyuncu oynatma hakkımız var diye biliyorum. Yani bu durumda biz bu hakkımızı İnter'le Avrupa Ligi'nde 1 maça çıkan Sneijder ile dolduruyoruz.

Real Madrid bir sezon devre arasında Lassana Diarra ile Huntelaar'ı birlikte transfer etmiş ancak ikisi arasında bir seçim yapmak zorunda kalmıştı diye hatırlıyorum.

Ali Güven : İnter net 4,5 milyon euro teklif etti buna rağmen Sneijder interin hedefleri küçüldüğü için Galatasaraya gelmeye karar verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt