Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder demiş ki Liverpool Galatasaray'a göre küçük takım.

Bu adam net sallıyor :D

Galatasaray, Lille'de forma giyen Kamerunlu stoper, AurelienChedjou ile anlaştı. (Football 365 France)

Nöbetimiz tüm foruma hayırlı uğurlu olsun.
:asd:

Yalnız Chedjou gelirse, Hakan Albayrak duyumcuların kralıdır benim için :D

wesley CL demi oynadı ?? öyleyse olmaz ama ben oynamadı CL de biliyorum...

CL'de değil Avrupa Ligin'de oynadı. Ancak bu kural zaten farklı klasmanlarda oynayan oyuncular için geçerli diye biliyorum ben. Yani CL'de olan bir takım CL'de mücadele etmiş bir oyuncuyu hiçbir şartta oynatamaz, Avrupa Ligi'nde mücadele etmiş de sadece 1 oyuncu oynatabilir.

Valla şu adamı alsak var yaa 10 numara takım olmayız belki ama çok büyük işler başarırız

Sol öne 1 türk almak lazım. Veya hocanın Engini ciddi şekilde hazırlaması gerekiyor. Emre oynadıkça isterse kadromuzda Messi olsun daima 1 kişi eksik oynarız Emre yüzünden

arkadaslar biri su Chedjou haberini anlatirmi tam olarak nerden cikti bu haber kim dedi ?

Cheikh M’Bengue'nin de ismi geçmeye başladı bugün Fransız medyasında. Oyuncu daha önce de Galatasaray'a gidebileceğini ama sezon sonu giderse daha mutlu olacağını söylemişti yanılmıyorsam 3-4 gün önce.

#14 Sneijder ADAMSIN !

Arkadaşlar duyum gelmiş Chedjou ile anlaşılmış deniliyor ama kimse oralı değil. Sneijder transferinden sonra kimse takmıyor bile böyle isimleri:)

Chedjou nasıl oyuncudur, bilen birisi anlatırsa sevinirim.

Allah'ına kurban ali güven gökmen gözlüklerini yedi :D

Ali Güven:"Transferin gecikmesinin sebebi geçen yıl yaşanan şike olayları"

Bahsi geçen adam oynayamaz ki CL'de..

Ne diye alıyoruz?

bu adam kendine baya bir pay çıkardı ünal aysal ile morattiyi bu tanıştırmış tamam italyada bir adamımız var artık sürekliinterden oyuncu alalım :asd::asd:

Galatasaray, Lille'de forma giyen Kamerunlu stoper, AurelienChedjou ile anlaştı. (Football 365 France)

Nöbetimiz tüm foruma hayırlı uğurlu olsun.
:asd:

yok artık bu olursa iki forma daha alırım gider direk bu kadar olmaz ne nöbetler geçiriyoruz mustafa sarpı getirin bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt