Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sol öne 1 türk almak lazım. Veya hocanın Engini ciddi şekilde hazırlaması gerekiyor. Emre oynadıkça isterse kadromuzda Messi olsun daima 1 kişi eksik oynarız Emre yüzünden

Bence Engin şu an o mevkideki eksikliği anlayıp kendini toparlamışsa ve geçen seneki gibi dinamik oynarsa gerek kalmaz bence de

hangi kanala konusdu, konusiyor SNeijder?

Liverpool, Galatasaray'dan büyük değil diyen (bizim gibi fanatik doğma büyüme Galatasaraylı değilse) ya yağcılık yapıyordur ya da kafa sorunludur beyler..Ya da bu adam atıyor:lol:

Arkadaşlar duyum gelmiş Chedjou ile anlaşılmış deniliyor ama kimse oralı değil. Sneijder transferinden sonra kimse takmıyor bile böyle isimleri:)

Chedjou nasıl oyuncudur, bilen birisi anlatırsa sevinirim.

Söylenenlere göre çok teknik bir defans oyuncusuymuş..Fransa'nın en iyi stoperlerinden deniyor..

Çedyu ŞL de sadece bir tur oynayamasa da (ki ben oynayabılıyor dıye bılıyorum 1 kısı ıcın) gelmelı. gelecege yatırım ıcın gelmelı. yası fızıgı yeteneklerı gayet ıyı. Her sene stoper degıstırmekten kurtuluruz artık...
4747871475_39dc1e7232_b.jpg
karizmaya bak . Defansta bu ve semıh varken rahat ederız...

Adamlar diyor şike ligine gitmemeliydi diye, Hollandalı medya otoriteleri. Şike olayları olmayan itibarımızı yerin dibine soktu.

onlar cezalandirdi..juventus etc..bizde dogru durust ceza verilmedi..adamlar hakli..

ceza vermek kişileri kurumları bağlar ligle alakası yok he onu diyen dangalak o federasyon niye duruyor orda dese hemfikir oluruz bu açıklama tamamen hazımsızlık ona neyse

Arkadaşlar duyum gelmiş Chedjou ile anlaşılmış deniliyor ama kimse oralı değil. Sneijder transferinden sonra kimse takmıyor bile böyle isimleri:)

Chedjou nasıl oyuncudur, bilen birisi anlatırsa sevinirim.

Stopermiş transfermarka göre 12 m euro:eek:

yok artık bu olursa iki forma daha alırım gider direk bu kadar olmaz ne nöbetler geçiriyoruz mustafa sarpı getirin bana

Herşey Selçuk İnan'ın transferini Ntvspor'da görmemle başladı. Yönetim biraz acemi de olsa vizyonumuz başarılı diye düşünüyorum. Tabi Fatih Terim'le birlikte.

kafa öyle dolduki şu transferden...bikaç bira çakıcam bu gece:D

bu ali güven sniejder in çarşamba günü bize evet dediğini söyledi demek ki başkan bizim ultraslan lideri oğuz altay a doğru bilgi vermiş

Şike ligiyle şike olan lig arasındaki farkı bilmiyor Telegol odunları. Şike her yerde var, cezalandırılmazsa şike ligi olur :)

Ali GÜVEN iş adamı imiş ve Sneijder aile dostuymuş, Başkan ricada bulunmuş devreye girmiş

Yalnız Chedjou gelirse, Hakan Albayrak duyumcuların kralıdır benim için :D

dün "Fransa liginden bir oyuncu alıyoruz (AC)"

diye bir mesaj okumuştum

ama kim yazdı hatırlamıyorum... Hakan Albayrak mıydı onu yazan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt