Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Söylenenlere göre çok teknik bir defans oyuncusuymuş..Fransa'nın en iyi stoperlerinden deniyor..

10 numara stoperdi son izlediğimde.

Stopermiş transfermarka göre 12 m euro:eek:

Şayet gelirse defansif anlamda baya toparlanırız o zaman.

Ofansif anlamda Sneijder ile baya güçlendik, Riera ile de yarım sezon idare edebiliriz. O yüzden stoper transferi bana göre şarttı.

İnşallah defansa sağlam bir oyuncu alırız çünkü ön taraf iyi arka taraf sıkıntılı olursa, rahat maç izlemek sıkıntı oluyor.

Chedjou'yu ben sert, sağlam basan, akıllı bir stoper olarak biliyorum arkadaşlar. Ancak oyunu kurabilen, ayağı düzgün olduğunu buradan okudum.

CL'de değil Avrupa Ligin'de oynadı. Ancak bu kural zaten farklı klasmanlarda oynayan oyuncular için geçerli diye biliyorum ben. Yani CL'de olan bir takım CL'de mücadele etmiş bir oyuncuyu hiçbir şartta oynatamaz, Avrupa Ligi'nde mücadele etmiş de sadece 1 oyuncu oynatabilir.

bizim için avrupa liginde oynamış oyuncu almada sorun yok ... biz CL oynamış ve takımı elenmiş 1 oyuncuyu alabiliyoruz ...

Hollanda tv leri maçlarımızı satın alacakmış...

hollandada lig maçları ve cl maçları canlı yayınlanacakmış

adam GALATASARAY liverpoldan daha buyuk dedi diye neden salliyo falan deyip guluyosunuzki,burda abartili veya komik olan gulunecek ne var soyleyinde bilelim

Ünal Aysal ŞL'de oynamayacak oyuncuya yatırım yapmam demişti sanırım, Chedjou belki sallama olabilir.

Ali Güven yüzünden Telegol izledim ya La :o

Kuşlar faslı oyuncuyu borsaya bildirmişler kendisini pek duymadım assaidi tarzı teknik biri belliki fakat kulüp başkanıda açıklama yapmış Türkiyeye oyuncu satmam diye nasıl oluyorda bunlar aldık diyorlar topçuyu ilginç!!

beyler gelişmeler neler biri anlatsın lütfen chedjou falan filan:ayatollah:

adam otelde yatmak yerine otelin fitness salonunda spor yapmış lan.

HADI BE?????? Kim diyo hollanda bizim maclari satin alacagini??? Laaaaaaaaannnn :troll:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt