Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hadi sen de "He" de.

he diyeyim ama talimat he demiyor abicim :D

ntvspor kural değişti demiş, değiştiyse ne güzel ama uefa sitesini güncellemeyi unutmuş demek ki.

benim eklediğim talimat 2012/13 sezonuna ait gözüküyor çünkü.

Eğer bu doğruysa gerçekten elenen takımlardan 1 oyuncu kadroya yazılabiliyosa çok süper olur Lescott falanda olur o zaman ...

Kural yeni değiştiyse o okuduğumuz kitapçıkta belki güncelleme olmamıştır daha diye düşünüyorum ?

Sneijder transferi ali dürütsün bile kimyasını bozmus herif transfer yapıcaz demiş ya la:asd:

abi adamin karisindan konusuo herkes bildigin ya nasi utanc verici bisey yazik.yengemiz degil kardesi falan olsa napacaz acaba üstüne mi saldircaklar :S

Sneijder Avrupa'da oynamadigi icin bu 1 kontenjani doldurmuyor.

Eger elenmis takimdan aldigimiz oyuncu icin kontenjan varsa gercekten, oynar.

UEFA'nın bu seneki yeni kuralları gereği CL'den elenmiş takımlardan 1 oyuncu CL'de devam eden bir takıma transfer olduğunda OYNAYABİLİR.

ali dürüstün bu açıklamaları derhal swf ye çevirilip sabah akşam dinlenilmeli ,arşivlerde yerini almalı

Kanalturk: m'bengue galatasaray da 99%

Sneijder'in attığı golü zamanında sinan Engin Zonguldakspor'a atmış lan :(

Eğer bu doğruysa gerçekten elenen takımlardan 1 oyuncu kadroya yazılabiliyosa çok süper olur Lescott falanda olur o zaman ...

Kural yeni değiştiyse o okuduğumuz kitapçıkta belki güncelleme olmamıştır daha diye düşünüyorum ?

O kitapçıkta var güncelleme hatta bazı arkadaşlar buraya koymuştu. Orada bir 'OR' ibaresi vardı kimse görmüyordu ne hikmetse :rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt