Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Sneijderin her konuşmasından spor ahlakının ne kadar yüksek olduğunu anlayabiliriz.

Cevap: Transfer Nöbeti

yönetim iyi niyetinizi anlıyorum ama seneye yabancı kontenjanı düşecek bırakın chedjou yu almayı serdar taşçıyı alın gözünüze seveyim ya

gunaydin arkadaslar..

size maalesef basketbol subemiz konusunda kotu bir haberim olacak.

sanirim resmi site birazdan bu konuya aciklik getirir. henuz medyaya dusmedi galiba. medya duyurmamisken ilk olarak benim soylemem dogru olmaz.

gun kotu basladi, umarim iyi sonlanir.

Yalnız şu bir gerçek ki İnter Sneijder'i istememiş olmasa, başkanların arası iyi olmasa bu transferi gerçekleştiremezdik. Hele de devre arası böyle büyük bir oyuncuyu almak imkansıza yakındır. Tüm şartlar lehimize işledi ve kazandık. Sneijder transferi Türkiyede bir çığır açabilir. Kaliteli futbolcuların ülkeye bakışını değiştirecektir. 20 milyon versek bu kadar reklam yapamazdık ayrıca.

yaşını sordum ya la.. beni falcoa paklar bu saatten sonra.

g.inler kaç yaşında.

bundan sonra transfer şifresi yaş 27-29 :) şu anda ilgilendiğimiz adam stoper 27 yaşında:D

İnler'de 28 yaşındaymış. Çıta belli bundan sonra Top Class futbolcular hakkına konuşuruz.:hı':

ak71xt.png

Transfer Nöbeti

gunaydin arkadaslar..

size maalesef basketbol subemiz konusunda kotu bir haberim olacak.

sanirim resmi site birazdan bu konuya aciklik getirir. henuz medyaya dusmedi galiba. medya duyurmamisken ilk olarak benim soylemem dogru olmaz.

gun kotu basladi, umarim iyi sonlanir.

:( noldu abi

Bana öyle geliyor ki seneye Muslera, Melo, Elmander gidici, Onur, Gökhan, Kerim bizde.

Transfer Nöbeti

En sinir olduğum şey şu atmaz atılsan satsan satılmaz transferlerimiz. Kanat oyuncusu olarak Engin 10 üzerinden 6 ise, Hamit kaç? 6.5 mu? hamit 2. Yarı da tutmazsa onun yerine de 6.75lik bir adam mı alacağız?

Holiett + M'Vila'nın bedeli sanırım Hamit+Amrabat+Melo'nun maliyeti ile aynıdır... Sürekli açıklama yapıyorlar transfer yapmak için transfer yapmayacağız diye, ama uygulama tam tersi.

Neyse Sneijder transferi onun pozisyonundaki tek oyuncumuz Emre Çolak'a göre ufak da olasa bi fark yaratacaktır. :D

yok istifa yok. ancak ortaya cikan olaydan sonra istifa da gelebilir. bir ihtimal yani.

meseleyi resmi siteden aciklarlar diye tahmin ediyorum. insallah fazla uzulmezsiniz.

forumda mesajlarinizi okuyordum, yazmadan cikmayim dedim.

sevgiler,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt