Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gunaydin arkadaslar..

size maalesef basketbol subemiz konusunda kotu bir haberim olacak.

sanirim resmi site birazdan bu konuya aciklik getirir. henuz medyaya dusmedi galiba. medya duyurmamisken ilk olarak benim soylemem dogru olmaz.

gun kotu basladi, umarim iyi sonlanir.

sakatlık değil bu, yurtdışı ile ilgili sanırsam????

En sinir olduğum şey şu atmaz atılsan satsan satılmaz transferlerimiz. Kanat oyuncusu olarak Engin 10 üzerinden 6 ise, Hamit kaç? 6.5 mu? hamit 2. Yarı da tutmazsa onun yerine de 6.75lik bir adam mı alacağız?

Holiett + M'Vila'nın bedeli sanırım Hamit+Amrabat+Melo'nun maliyeti ile aynıdır... Sürekli açıklama yapıyorlar transfer yapmak için transfer yapmayacağız diye, ama uygulama tam tersi.

Neyse Sneijder transferi onun pozisyonundaki tek oyuncumuz Emre Çolak'a göre ufak da olasa bi fark yaratacaktır. :D

Yok abi alayımız uçtuk :sgr:

yok istifa yok. ancak ortaya cikan olaydan sonra istifa da gelebilir. bir ihtimal yani.

meseleyi resmi siteden aciklarlar diye tahmin ediyorum. insallah fazla uzulmezsiniz.

forumda mesajlarinizi okuyordum, yazmadan cikmayim dedim.

sevgiler,

şeref abi bu stoper haberleri aslı astarı varmı?

halayı kurakmı yoksa bekleyelimmi? en azından girişim varmı. dün ali dürüst defans demişti çünkü??

yok istifa yok. ancak ortaya cikan olaydan sonra istifa da gelebilir. bir ihtimal yani.

meseleyi resmi siteden aciklarlar diye tahmin ediyorum. insallah fazla uzulmezsiniz.

sevgiler,

Tartışma var heralde? İnşallah sıkıntılı bir durum yoktur.

sevgiler,

Haydaa, açıklasınlar bakalım neymiş, ama sağlam birşey olduğu belli:mad:

Medical Park'la yollar ayrilmistir kesin. Sneijder de baska hastanede saglik kontrolüne gidecekti cünkü.

Ama bu durumdan sonra Ataman istifa etmez. Yönetim orayi idare eder yeni sponsor bulana kadar

Resmi siteye girince Sneijder ve boğaz resmi varmış ya la.:)

sevgiler,

Kavga mı?:confused:

sevgiler,

Chedjou ne kadar doğru reis? inanalım mı

Ergin Ataman'ın dün akşam ben ona yurtdışında hiç saygısızlık yapmadım yardımcımdı vs vs diye bi altyazı gördüm???

Muslera

Eboue Chedjou Ujfalousi Dany

Melo

Ambrabat Sneijder Riera

Baros Elmander

Türk almak şart arkadaşlar,

Medical Park'la yollar ayrilmistir kesin. Sneijder de baska hastanede saglik kontrolüne gidecekti cünkü.

Ama bu durumdan sonra Ataman istifa etmez. Yönetim orayi idare eder yeni sponsor bulana kadar

öyleyse pek sorun değil hatta daha büyük sponsor bulunur umarım farklı bir durum değildir

şeref abi bombayo koydu gitti..

beni tahminim yurtdışı ile alakalı bir durum olabilir.. oyuncu-evraksal durumlar filan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt