Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

En basitinden defansta yenilen bariz hata sonucu goller, ilk Manu maçı Schalke maçı Rmadrid maçında ki sol bekten ne kadar memlunsun?

basında geçen oyuncuları alsak bile şampiyonlar liginde gruptan çıkabileceğimizi düşünmüyorum, lig için de kadro yeterli

Şöle bi düşündüme Nani-Sneijder-Drogba-Burak muhteşem olur. Tek sorun hepsini bi arada oynatmak

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

-------------Drogba-------------

Nani------ --Sneijder-------Burak

Burak tam açık gibi oynayamaz tabi Drogba ile değişerek oynarlar eziklerde Sow - Webo'nun oynadığı gibi. FT'nin sezon bitiminde LigTV'de BUrak'a gelecek sene cok koşması gerekecek yeni sistemle demesinin altında da bu düşüncenin yattığı fikrindeyim.

-------------Drogba-------------

Nani------ --Sneijder-------Burak

Burak tam açık gibi oynayamaz tabi Drogba ile değişerek oynarlar eziklerde Sow - Webo'nun oynadığı gibi. FT'nin sezon bitiminde LigTV'de BUrak'a gelecek sene cok koşması gerekecek yeni sistemle demesinin altında da bu düşüncenin yattığı fikrindeyim.

orta saha ve sol beke türk lazim senin bu dizilise göre. sol bek yok, g.inlere de bizim yönetim fazla para vermek istemiyor..

22-23 yaşın altında başarlı yabancı futbolcusu olanlara ilave yabancı oynatma hakkı verilsin bari. Eğer gelecekse genç yabancılara tercih edilmesi ligimizde yabancı futbolcuda genç ve kaliteli olmaya sevkedebilir. bunu küçük takımlarımız yapsa bile 4 büyüklerin izlemesi dahakolay olmazmı. alacaksakdaparası yabancılara değil küçük klüplere gitsin.

Spor Gündemi

SON DAKİKA | Yıldırım Demirören, İsviçre'deki UEFA merkezinde.

al iste :mad:

orta saha ve sol beke türk lazim senin bu dizilise göre. sol bek yok, g.inlere de bizim yönetim fazla para vermek istemiyor..

Gökhan İnler'in alınacağını düşünüyorum, alınmazsa Hamit oynar o bölgede. Diğer kontenjan konusunda ise Wederson'un alınacağını düşünüyorum sol bek olarak eğer kontenjanda bir değişiklik olmazsa. Bonservisi elinde.

Bana goz boyama gibi geldi bu. 'Bakin, herseyi denedim' dercesine, millet 'UEFA'ya baski bile uygulamadin' demesin diye yapilmis gosterisli bir hamle Demirorenden. Yoksa, bu saatten sonra gidip ne degisir bu hamleyle?

Arkadaslar burasi Türkiye, benim cevabim ona göreydi yani..

Basbakaninda dedigi gibi ben AB uyesimiyim onlar ne karisir derler..

Turkiye her nerede yasiyor ve yasatiliyorsan..:)

YD son bi pislik yapip öyle birakacak göreceksiniz.

AB işine umut bağlanmaz ama 6+2 kalır diye düşünüyorum. Bu bağlamda kurabileceğimiz en iyi 2 kadro aşağıdakiler bence.

---------------Drogba---------------

Nani----------Sneijder--------Burak

-----------Selcuk----İnler-----------

Wederson--Ched--Semih---Eboue

--------------Muslera-------------

----------Drogba---Burak-------

--------------Sneijder-----------

-----Selcuk----İnler---Hamit-----

Carlinhos--Ched--Semih---Eboue

--------------Muslera-------------

UEfa'dan bişey cıkacağını sanmıyorum. Kanıt yok ortada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt