Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

34cimbom34 ‏@34cimbom34 12 sn

benim öğrendiğim bu kuluplere bildirilmiş kararlar ama açıklama hala yok

Ftw Ftw ‏@FtwGS Korumalı hesap 19 sn

Uefa klüplere fax mı yollamış ?

troll hemen yazıyor milletten çarptığı bilgileri

Muslera

Chedjou Semih Vermaelen

Farfan Wanyama Selçuk Nani

Sneijder

Burak Drogba

gunluk tweetlerini silen adam ... Kimse palavra siktigini anlamasin diye

kazımdan yerli drogba yapacak fati ocam

Bence de sağ açık yerine 4.forvet olarak kullanacağız.Necati'nin parası ödendiği için almayız Necati'yi.Kazım da Burak-Drogba-Umut üçlüsünün yedeği olur böylelikle.Ben de iyi şeyler bekliyorum Kazım'dan

7sn hızlıymış :D

neco'yu eskisehir'e yok pahasina satmak hataydi zaten.. neco olmuyorsa eren derdiyok alinsin. türkiye liginden adam almayalim bir zahmet

bie gazetede Şampiyonlar liginin kuralarının çekildiğini okudum.

uefa şimdifenere ve beşiktasa avrupa yasağı verirse bursa gidecek galiba. Bursanın avrupa puanı bu çekilen kuradaki takımların altındaysa nasıl ön eleme maçı oynayacak. işler iyice arap saçı oldu.

Bence de sağ açık yerine 4.forvet olarak kullanacağız.Necati'nin parası ödendiği için almayız Necati'yi.Kazım da Burak-Drogba-Umut üçlüsünün yedeği olur böylelikle.Ben de iyi şeyler bekliyorum Kazım'dan

aynen kazım drogbanın, umut da burak'ın yedeği olur

bie gazetede Şampiyonlar liginin kuralarının çekildiğini okudum.

uefa şimdifenere ve beşiktasa avrupa yasağı verirse bursa gidecek galiba. Bursanın avrupa puanı bu çekilen kuradaki takımların altındaysa nasıl ön eleme maçı oynayacak. işler iyice arap saçı oldu.

Türkiyeden katilan takim, zaten 3. Turdan baslamiyormu? O kura cekilmemistir henüz. Ilk turlar cekilmistir, onlarlan bizim alakamiz yok.

Bende Kazimi zerre kadar sevmem. Cok laubali biri, ayrica calimlarida bazen baya agar. Ancak ne hikmetse, sanki bu sene cosacak gibime geliyor. Sneijderle, Drogbayla birlikte.

Ynt: Transfer Nöbeti

Aslında Kazım kendini verse dsiplinli olsa ciddi ciddi oynar kötü bir oyuncu değil çünkü.

Kazim cok iyi bir yedek olur ama. 11ide zorlayabilir kendi cok calisirsa, ama en azindan yedek olarak kalmali bence. Kanatlarda ve Forvet oynayabilen, iyi bir alternatif oyuncu.

Panik durumunda değiliz, sakinnnnn... İnler gelmezse yerinde bostan korkuluğu oynamayacak. Demek istediğim bu, bilmem anlatabildim mi, daha detaylı olarak bir açıklama gerekiyor mu? :)

4-3-3'e dönersek Hamit-Engin-Yekta üçlüsü o pozisyonu götürür bence. En az biri, hatta ikisi bile form yakalayıp öne çıkabilir diye düşünüyorum. Ama tabii ki İnler harika olur.

İnler-Sneijder-Selçuk

Nani-Burak-Drogba gibi bir diziliş geçen seneden çok daha heyecanlı bir futbol izlettirecektir.

hamit,Yekta,Engin 3 lüsü Melonun yerini dolduramaz!!!

kaldıki İnler bile Melonun yerini tam olarak doluramaz...

4 ofansif futbolcu ilede oynamayız diyorum ben bakalım ne olacak

beyler çok komik fotolar buluyorum ama buraya nasıl yüklüyoruz bulamadım. yardım edin de beraber gülelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt