Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Anlamadiğim bir konu var. TFF bunu görmüyor. Süper Lig takimlari transfer döneminde çok kazik yemek zorunda kaliyor yabanci sinirlamasi yüzünden.

Örnek napoli: adamlar ligimizin saçma sapan kuralini duymuş ve inler için 15 milyon istiyor. Bunu avrupada her türk futbolcusu olan takim yapabilir. Türk futbolu büyük kayiplara uğrar sonucunda. Bunlar neyi yönetiyor?

amrabatın 8.5 milyonunu yıllık ücretinin düşük olmasını da hesaba katarak değerlendirebiliriz, ayrıca yapılan her transferde başarı sağlanacak diye bir kural da yok. hoca bir ışık gördü transfer ettirdi olmadı diyelim. hocanın canı sağolsun.

Canı sağolsun da, Amrabat alınmadan önce 4-3-3 kanadı olduğu açık ve net belliydi. Onu alıp hadi bakalım 4-4-2'ye uygun bir kanat oyuncusu haline gel diyeceğimize bonservissiz Holiett'i alıp sisteme uygun bir oyuncuyla başlayabilirdik sezona. Aynı şey Hamit için de geçerli, adamın kanat oyuncusu olmadığı belli, kanat için hantal ve adam geçemiyor. İnsan bunları göz önüne alınca gelecek için endişeleniyor. Yaptığımız hiçbir transfere Terim aldıysa bir bildiği vardır diyemiyoruz artık. Sadece bunlar olsa iyi, saymaya kalksak boşuna alınmış başka oyuncular da var, Riera ve Yiğit gibi.

İşin özü Terim yaptığı hataları görmeli ve kendini geliştirmeli.

Anlamadiğim bir konu var. TFF bunu görmüyor. Süper Lig takimlari transfer döneminde çok kazik yemek zorunda kaliyor yabanci sinirlamasi yüzünden.

Örnek napoli: adamlar ligimizin saçma sapan kuralini duymuş ve inler için 15 milyon istiyor. Bunu avrupada her türk futbolcusu olan takim yapabilir. Türk futbolu büyük kayiplara uğrar sonucunda. Bunlar neyi yönetiyor?

Kendini yönetemeyen adama TFF başkanlığı verirsen olacağı bu. TFF Başkanlığı'na aday olanlarla görüşüyorsun, Demirören geliyor. alıyorsun CV'yi. Bakıyorsun Beşiktaş Başkanlığı.

- Neler yaptın Beşiktaş'da?

- 100 milyon € borç yaptım, yabancı çöplüğü haline getirdim, gelecek 10 senesini heba ettim. Beşiktaş'ı ben batırdım.

Diyor, sen de ona TFF Başkanlığı veriyorsun. Bu nasıl bir embesilliktir???

Transferde hiçbir gelişme yok resmen bu nedir ya ? Hakatten ne yapmaya çalışıyoruz anlamış değilim yabancı sınırı için bizi daha çoook bekletirler.

bizimkiler yeni yabancı kararı çıkmadan transfer yapmamaya yeminli heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt