Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Başkan tam beklediğim gibi yeni yönetimde kendini sıkıştıran kimse (muhalefet) olmayınca bizi Polat'ın politikasına doğru sürükleyecek sanırım transferde. Nedir bu çelişkiler Balta var ne demek lan.:mad:

naniyi maniyi geçtim sakın solbek almadan yola cıkmasınlar

Riera gitmeden solbek alınmaz diyordum zaten. Hele şu Carlinhos geleceğine Riera dursun daha iyi.

Sol bek transfer etmezseniz Allah akıl fikir versin ne diyeyim... CL'de yarı final de, sonra Riera sol bek de... Atla deve değil 6-7 milyon'a iyi bir sol bek almak o kadar zor mu?

Carlinhos/Cole/Kolarov/Clichy vb. bir adam. Alacağınız bu! İlle de Coentrao-Walker demiyoruz. Hakan Balta'yı sol bek oynatacağıma, Engin'i Yekta'yı hatta Emre Çolak'ı oynatırım yav. Sinir etmeyin adamı!

riera kalabilir solbekte ama melo nani farfan gelsin

Candan Erçetin ile Aykut Erçetinin bir akrabalığı var mı?Yoksa mümkün değil Aykut bu kadar süre takımda kalsın.Geçen sene beleşe 200bin tl para aldı yarım sezon için hiçbirşey yapmadan.Bu adama niye kıyak geçiliyor.Böyle boş paraların harcanmasını görünce insanın ürünler alası gelmiyor açıkcası.

evet yegeni oluyor

strateji bence doğru, ilk 2 sene beklenenin çok üzerinde başarı yakaladık ve iyi de yatırım yaptık bunu ancak bu yatıımlara devam edip gelecek birkaç transferlerin üzerine oluşabilecek olası bir başarısızlık büyük tramva ve yönetim üzerinde baskı yaratırdı, artık takımın maaş bütçesi göz önüne alınıp bu sezon öncelikli hedef lig şampiyonluğu olmalı ve fazla lüks transferlerden kaçınılıp kaynaklar klübün ödemelerine aktarılmalı

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Daha geçen Lig Tv'de sol bek pozisyonu için devşirme bir oyuncu değil, olmuş bir oyuncu istiyoruz demişti.

Yabancı muhabbetinde en fazla 6+2+2 olacak ve bu bile bize yetmiyor,

Muslera Eboue Chedjou Melo Sneijder Drogba oynarsa Balta'ya kalıyoruz, Riera ve Balta varken almaya gerek yok demişlerdir.

Melo yerine İnler yaparsan sol beki yabancı yapıyorsun, demek ki İnler pahalı gelmiş bizimkilere.

Re: Transfer Nöbeti

Umarım sol bek transferi yapmamak gibi bir salaklık yapmayız. Eskiden forvet almadığımız için yıllarca hep sorun yaşadık, şimdi sıra sol bek pozisyonuna geldi.

önceliğimiz melonun pozisyonu dediğine göre melo gelmeyecek.

Hakan Balta varmış. Sol bek transferi yattı demek. Halbuki bundan önceki açıklamalarında hep stoperden sonra sol bek transferi diyordu.

Riera'yı gönderemiyorlar galiba.Başkanda Riera'nın kalacağını düşünüyorum demişti.

Yıllık 3m alan oyuncuyu kulübede bekletmek(6+0+4 kalırsa tribünde!) ve üstüne yeni sol bek almak mali açıdan biraz sıkıntılı bir durum.

melo-mikel veya gökhandan biri garanti.

sol bek büyük ihtimal olacak ama olmayadabilir

birde kanat alınabilir.

stad konusu anlaşılmıştır sanırım bjk tarafından

isim vermedi bu sefer başkan böylesi çok daha iyi

Başkan sol bek almayacaz demedi ki, önceliğimiz ön libero dedi, sol bek 2.planda dedi..Ki zaten bu sene öyle ya da böyle sol bek alınacak, iki kere ikinin dört ettiği kadar kesin bi olay bu..

Büyük başkan beşiktaşa acıkça siye başka stada dedi ama bunu gayet kibar söyledi onlarda eşek değilya anlar artık

Riera'yı gönderemiyorlar galiba.Başkanda Riera'nın kalacağını düşünüyorum demişti.

Yıllık 3m alan oyuncuyu kulübede bekletmek(6+0+4 kalırsa tribünde!) ve üstüne yeni sol bek almak mali açıdan biraz sıkıntılı bir durum.

6+2 olsa bile Riera tribüne gider, sol bek alırsak. Bana göre yabancı sol bek + Şener/Veysel çok daha iyi olur Eboue + Balta'dan. Eboue'nin ilk 11'de yeri yok. Real-Fener-Gençler maçlarını tek başına patlatan adama güvenip yola çıkmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt