Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şerefsizler biz 8.ci olduğumuzda kümeye kümeye diyerekten gülüyorlardı ama bugün ne oldu biz onlara kıçımızla gülüyoruz etme bulma dünyası tesclli şikeciler ohhhhhh iyi oldu keyfim yerine geldi şimdi birde bunlara -12 puan verirler o zaman tadından yenmez valla:D:D

iyi ki çok kötü bir sezon geçirmiştik o sezon

yoksa zirveye oynasaydık kankası aziz, a.polatı ucundan bucağından şikeye bulaştırırdı

şerefsizler biz 8.ci olduğumuzda kümeye kümeye diyerekten gülüyorlardı ama bugün ne oldu biz onlara kıçımızla gülüyoruz etme bulma dünyası tesclli şikeciler ohhhhhh iyi oldu keyfim yerine geldi şimdi birde bunlara -12 puan verirler o zaman tadından yenmez valla:D:D

buradaki bahsedilen kupa bizim 8 nci olduğumuz seneki aldıklarını sandıkları kupa değil mi.:trollface:

Ulan bu gece bide nani transferi açıklansa.

Ulan şemsiye değil elektrik direği girer bunlara:yenieek:

Sıra Galatasaray yönetimine düşüyor.

2 tane Şampiyonlar ligi kalitesinde yabancı futbolcu bekliyorum

yanlıs anlamayın renktaslar ama bunların içinde tek serefli adam buydu .aziz bu adamı kandırdı ve hep aıtasyon için öne sürdü .efendiligi ,dürüstlügü ile bilinen aykut her şike haberinden sonra ön plandaydı .hep şike olmadıgına inandı .aykut bu takımın basında kalsaydı her sene cok rahat sampiyon olurduk ama ben bu adama hep acıdım .çok kullandı aziz bunu .ki aykut hep şike olmadıgına azizin sucsuz olduguna inandı. ama gelinen noktada görülüyorki herseyi öğrenen aykut ne transfer ne tartısma ne de başka birşey için değil "Şerefiyle" istifa etti ve gitti .

ya bu antudakiler akillanmicak baslarindaki aziz yiyor bütün haltlari suclu yine galatasaray yine galatasaray

kafasina balyozla vuracaksin

bırak uyandırma devam etsinler..

Şakamaka bunların yönetimi değişirse belki akıllanırlar.

Ama zannetmiyorum Ali, koç başkan olunca azizabisinin sözünden çıkmicak nasılsa..

beşiktaş avrupada 2 senedir maç kaybetmeyerek rekor kiracak :)

yanlıs anlamayın renktaslar ama bunların içinde tek serefli adam buydu .aziz bu adamı kandırdı ve hep aıtasyon için öne sürdü .efendiligi ,dürüstlügü ile bilinen aykut her şike haberinden sonra ön plandaydı .hep şike olmadıgına inandı .aykut bu takımın basında kalsaydı her sene cok rahat sampiyon olurduk ama ben bu adama hep acıdım .çok kullandı aziz bunu .ki aykut hep şike olmadıgına azizin sucsuz olduguna inandı. ama gelinen noktada görülüyorki herseyi öğrenen aykut ne transfer ne tartısma ne de başka birşey için değil "Şerefiyle" istifa etti ve gitti .

Evet iyi bir fenerli olabilir ama bunuispatlamak için bu tür işlere girmemeliydi.. azizin kendisini bu kadar ileri itmesine müsaade etmemeliydi. Ne oldu gene yaranamadı... en başta ziyalan beraber cılk ettiler adamı...

patlaT bir NANİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ Başkan...

şimdi bu yabancılardan kacının sözlesmesinde şikeden dolayı ceza alırsa serbest kalır maddesi var bilen var mı arkadaslar ?

2 takım da Avrupa'da olmadığına göre, Saracoğlu'nda kardeş kardeş 1 hafta fener, 1 hafta beşiktaş oynar artık, bu konu da kapanır herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt