Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nerden nereye...4-5 sene once televizyonlarda taraftarından yardım toplayan bir kulupken sımdı kadrosunda drogbalar,snejderler avrupada ceyrek final oynayan onumuzdekı yıllarda final hedefleyen bir kulup haline geldik...Bunda en buyuk pay hic suphesiz Aziz Yıldırımın bence Metin Oktayın heykelinin yanına Aziz Yıldırımın heykelini dikmek lazım...

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

:SS:

ya seninle adam gibi muhabet etmek isteyende suc zaten. hemen yasima basima vuruyorsun. 34 yasinda degilim hem. halen 31 yasindayim ama yasimi kafanda tutmani bekleyen yokdu zaten. cevaplamak istemiyorsan kibarca sanane len ayi diye bilirdin. bizde tamam tombilakato deyip tsekür ederdik. ne uzatiyorsun sakiz gibi olayi bide cok bilmis gibi egonla beni kücük düsürmeye calisiyorsun. yakisdimi bu sana engin ?! neyse.. dumanli diyor bana bide . saygisiz sey . beni menemecniler ile karistirdin herhalde. neyse uzatmak istemiyorum. cok bile yazdim sana. hadi hayirli günler dileyim sana .

diyalog konusunda pek başarılı oldugum söylenmez öyle standart heheh klekeke ya şöyle böyle yapıcak insan deiglim ne yazık ki. buda benim tatlı kusurum:blush2: seni neden küçük düşürmek istiyom teallam benim dediklerimi manipüle ediyorsun çok farklı yerelere çekiyorsun bende düzletmeye çalışıyorum. evet çok yazıyorsun.

[h=1]Bursa'da Şampiyonlar Ligi heyecanı[/h][h=2]Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verilen cezaların ardından Bursaspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi'ne gitme olasılığının doğması, kentte heyecan yarattı,[/h],

ulan sanki 2 önelemeyide geçeceklerde:asd::asd:

Bursa ,sampiyonlar ligi hazırlıklrına baslamıs:D,yakısır:)

Tolga Zengin e teklif yapmıslar

diyalog konusunda pek başarılı oldugum söylenmez öyle standart heheh klekeke ya şöyle böyle yapıcak insan deiglim ne yazık ki. buda benim tatlı kusurum:blush2: seni neden küçük düşürmek istiyom teallam benim dediklerimi manipüle ediyorsun çok farklı yerelere çekiyorsun bende düzletmeye çalışıyorum. evet çok yazıyorsun.

he bak yola gel söyle.. ilk defa samimiyetinle yazdigini gördüm burda. neyse uzatmayalim. yanlis anladik seni o zaman diyelim. seni anlamakla zorlaniyorum veya zorlaniyoruz diyelim. belki sen haklisin belkide degilsin...herneyse spamlamayalim gereksiz konular ile transfer forumunu.

Ego konusunda ama hakli cikardin beni az cok :D

Engin : " buda benim tatlı kusurum"

baska yorumuda gerek yok.

[video=youtube;U5blBmNxfss]https://www.youtube.com/watch?v=U5blBmNxfss[/video]

he bak yola gel söyle.. ilk defa samimiyetinle yazdigini gördüm burda. neyse uzatmayalim. yanlis anladik seni o zaman diyelim. seni anlamakla zorlaniyorum veya zorlaniyoruz diyelim. belki sen haklisin belkide degilsin...herneyse spamlamayalim gereksiz konular ile transfer forumunu.

Ego konusunda ama hakli cikardin beni az cok :D

Engin : " buda benim tatlı kusurum"

baska yorumuda gerek yok.

diyalog kuramamak tatlı kusurum hala yanlış anlıon. gurbetçiligine baglıyorum bunu.

ego denen şey kelime anlamı yanlış kullanılsada sizin bildiginiz anlamda herkeste vardı ama ben burda bunu sidik yarıştırır hale getirmiyorum.

her mesajım samimi benim.

diyalog kuramamak tatlı kusurum hala yanlış anlıon. gurbetçiligine baglıyorum bunu.

ego denen şey kelime anlamı yanlış kullanılsada sizin bildiginiz anlamda herkeste vardı ama ben burda bunu sidik yarıştırır hale getirmiyorum.

her mesajım samimi benim.

:SS: yine basladin engin ya :sad007:

ya neyse sen denizli diyorsun ben ise bayrampasa....

ben simdi türkiye ye temmeli dönüs yapsam gurbetligime baglayamasin herhalde. gurbetci ve sayre ayrimcligi birakmalisin ama bu sadece sana tafsiyem.her mesajin samimi ile yazdigina inanmiyorum acikcasi. öyleyse durum ciddiden vahim :SS:

ama buda senin sorununun tabiki. beni ilgilendirmez diyerek noktayi komyak istiyorum bu güzel demokratik tartisma-dialogumuzu... hadi güzel kardesim mucuk ...:cool:

:SS: yine basladin engin ya :sad007:

ya neyse sen denizli diyorsun ben ise bayrampasa....

ben simdi türkiye ye temmeli dönüs yapsam gurbetligime baglayamasin herhalde. gurbetci ve sayre ayrimcligi birakmalisin ama bu sadece sana tafsiyem.her mesajin samimi ile yazdigina inanmiyorum acikcasi. öyleyse durum ciddiden vahim :SS:

ama buda senin sorununun tabiki. beni ilgilendirmez diyerek noktayi komyak istiyorum bu güzel demokratik tartisma-dialogumuzu... hadi güzel kardesim mucuk ...:cool:

yo ne alakası var. sonuna kadar okumadım onu söyliyim. ama sonuçt türkçeyi benim kadar kullanışlı kullanamdıgın açık. vuraya gelsende belli zaman böyle olcak. bunu kastediyorum

Yönetim kerim frei transferinde u20 dünya kupasının bitmesini mi bekliyor acaba arkadaslar? bu adamı kacırmayalım lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt