Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Özgür (Bey), belki konudışı olacak ama;

avatarınızdaki sakallı hagi fotoğrafı, haginin hayatı boyunca ilk defa sakallı olarak kamaralar karşısına çıktığı ve babasının vefatı nedeniyle romanya nın 1 aylık sakal uzatma geleneği dönemine mi ait, yoksa başka sakallı fotoları da var mı. çünkü ben hiç rastlamadım.

avatarınız olduğu için size sordum , kusura bakmayın..

inanın ben de bilmiyorum.bu fotoğrafını beğendiğim için avatar yapmıştım,ne zaman çekildiğini bile şimdi sizden öğrendim

CL de daha büyük başarılar için sol bek ,kanat ve melo lazım

daha önce altyapılar konusunda birçok kez yorum yaptım a2 takım başlığında geriye doğru giderek bulabiilrisiniz ..tüm akademi takımlarımızı ele alırsak 5-6 potansiyelli oyuncu dışında pekde ümit yok bana göre..

Bro hep sorun hep sorun bize çare üret:o

inanın ben de bilmiyorum.bu fotoğrafını beğendiğim için avatar yapmıştım,ne zaman çekildiğini bile şimdi sizden öğrendim

Galatasaray´dayken 2 kere olmustu hatirladigim kadariyla. Ailesinden birileri vefat ettiginde 40 gün yas tutuyordu Hagi. Sakal uzatiyordu.

Yas tutarken bile showuna devam ediyordu ama. Ertesi gün maca da cikiyordu, antrenmana da cikiyordu. Ne adamdi be

reis 4 orta sahali sistemde o denli acik alan kalmaz. geriye donmek icin vakid olur yani.

---------melo

inan ------------- sneijder

olsa haklisin

inan ----------- melo --------------inler

---------------sneijder

ayri oyun sablonu.

normalde sürekli koşan ve defans yapmayı iyi bilen 2 kanat olsa çok haklısın 2. yazdığın iş yapar(ör:ramos-marcelo stili).. ama ben ne eboue/sabri ne de hakan/riera iklisinden öyle git-geli kaldıracak potansiyel göremiyorum. şuan en iyi back'imiz eboue ama bence onun bile performansı önünde biri olmayınca çok düşüyor..

rieraya gelince bir şeye dikkatinizi çekmek istiyorum bence rieranın geçen sezon iyi oynamasının sebebi önünde birinin olmasıydı. çünkü çok hızlı değil adam eksiltemiyor ama önünde biri olunca verkaçla çok rahat ilerliyor(tüm maçları izleyen birinin dikkatini mutlaka çekmiştir)

Sneijder hırsız kovaladı!

Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe, Ibiza tatili sırasında güneşlenirken bir hırsız şapkasını alıp kaçtı. Sneijder'in peşinden koştuğu hırsızla kavga ettiği ve şapkayı geri aldığı öne sürüldü

hırsızlık konusunda İtalya 1. İspanya 2. bir gün yolu düşen arkadaşlar olursa özellikle metrolarda dikkatli olsunlar

Gercekten yavas yavas rahatsiz olmaya basliyorum ama. Umut yok, Zan ve Engin´in sözlesmeleri bile uzatilmadi daha.

Ne yapiyor bunlar anlamiyorum. Güya hersey hazirdi da, bu sene hersey 2 hafta icinde bitecekti de.

Sanki bütün planlamayi sinirsiz yabanci kontenjanina göre yaptilar. Sanki bu durum önceden belli degildi. Hikaye ya.

Her sene bi bahane buluyorlar. Gecen sene de, "Vay efenim ülke olarak men edilebiliriz" diyorlardi, bu sene yabanci kontenjani.

hırsızlık konusunda İtalya 1. İspanya 2. bir gün yolu düşen arkadaşlar olursa özellikle metrolarda dikkatli olsunlar

Barcelonadayim..

20-25 metre ilerimde bayanin çantasini kaptilar 2 tane esmer tenli cocuk..

Kadin oyle bi kostuki helal olsun dedim ama goz gore gore gupe gunduz yuruttuler kadinin cantayi..

hala bir haber yok yabancı sınırını bekle tamam da umut,engin 1-2 genc takviye yapılır be abi,,melo kalmalı mutlaka ayrıca

Bu yabancı olayı geçen sene belliydi, şimdiye kadar çoktan halledilmeliydi. Bir gorüsme ile biteceğini mi sandılar ki?

Gercekten yavas yavas rahatsiz olmaya basliyorum ama. Umut yok, Zan ve Engin´in sözlesmeleri bile uzatilmadi daha.

Ne yapiyor bunlar anlamiyorum. Güya hersey hazirdi da, bu sene hersey 2 hafta icinde bitecekti de.

Sanki bütün planlamayi sinirsiz yabanci kontenjanina göre yaptilar. Sanki bu durum önceden belli degildi. Hikaye ya.

Her sene bi bahane buluyorlar. Gecen sene de, "Vay efenim ülke olarak men edilebiliriz" diyorlardi, bu sene yabanci kontenjani.

renktas secim - ceza - ab kurali derken sürekli birseyler bekliyoruz...

1-2 yerli takviyesi yapsak, pause tuşu bu kadar basılı kalmaz.

Okay Yokuslu´yu istersin aylarca ugrasirsin. Kerim Frei´i istersin aylarca ugrasirsin. Bu kadar da zor olmamali ya.

Haftaya kamp baslamiyor mu? Hani nerde sözünüz? Hani bu sefer ciddiye alacaktik bu isi?

Umut alinmadi, orta saha belli degil, sol bek belli degil. Riera simdi akillarina geldi sanki.

Aylarca sol bek sol bek diye tuttur, birden Riera da kalici olabilir de. Riera´nin menejeri de yedi bu oyunu.

renktas secim - ceza - ab kurali derken sürekli birseyler bekliyoruz...

Bahane iste herzamanki gibi. Bugün de "U20´de cok iyi oyuncular var, kupanin bitmesini bekleyecegiz" derlerse sasirmam.

Hadi transferleri de gecelim, Culio belli degil, Elmander belli degil, Ujfalusi ne oldu belli degil, Engin, Zan belli degil.

Müthis calisiyorlar gercekten ya.

Bahane iste herzamanki gibi. Bugün de "U20´de cok iyi oyuncular var, kupanin bitmesini bekleyecegiz" derlerse sasirmam.

Hadi transferleri de gecelim, Culio belli degil, Elmander belli degil, Ujfalusi ne oldu belli degil, Engin, Zan belli degil.

Müthis calisiyorlar gercekten ya.

"Tulun, 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nı da dikkatle takip ettiklerini belirterek, turnuvadan sonra bazı gelişmelerin yaşanabileceğini sözlerine ekledi."

ntvspor'un dünkü haberi, Aysal da tatile çıkıyormuş, TFF'nin kararından sonra mı ne harekete geçecekmişmiş.

harbi çok iyi çalışıyorlar dediğin gibi.

mehmet topal haberleri çıkmaya başladı aman uzak dursun melo inler mikel derken bu kazmaya kalırsak yazık.

Okay Yokuslu´yu istersin aylarca ugrasirsin. Kerim Frei´i istersin aylarca ugrasirsin. Bu kadar da zor olmamali ya.

Haftaya kamp baslamiyor mu? Hani nerde sözünüz? Hani bu sefer ciddiye alacaktik bu isi?

Umut alinmadi, orta saha belli degil, sol bek belli degil. Riera simdi akillarina geldi sanki.

Aylarca sol bek sol bek diye tuttur, birden Riera da kalici olabilir de. Riera´nin menejeri de yedi bu oyunu.

ya ne zaman kampa yetişdirik biz salla...millet hala lige 2 ay var diye mesaj atıyor biz nerdeyiz bunlar nerde:rolleyes: ne yerli oyuncu alındı ne sözleşme yenilendi şu kadoya yerinde 3-4 takviye ile işi bitiririz gibi ama neymiş efendim melo sezon sonuna doğru oynuyormuş geçirdiği ilk sezonu çabuk unuttu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt