Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

feneeevbahçeeyeeee ve ben aziz yıldıvıııım olaraak adsaşdaskdkasjdklasdasdada

gelişme bölümünde galatasaray'a sallıyacak heyecanla bekliyoruz :D

fenevbahçayi düzzzzz...lüğe çıkaralım sonra genel kurul yapalım, genel kurulda bütün ihraç edilenleri affedelim.. ahahahha azize seni:lol::lol::lol:

Al Jazeera Türkiye ‏@AJTurkeyNews 17m

Alper Potuk:Son olarak, menajerimin uyarısıyla, "Fenerbahçe Avrupa'da olmazsa,(ceza) sözleşme tek taraflı fesh edilir" maddesi koydurmuştuk.

Al Jazeera Türkiye Al Jazeera Türkiye ‏@AJTurkeyNews 17m

Alper Potuk: Fakat menajerim teklifleri değerlendirdi ve Fenerbahçe'yi seçtim. Umarım alınan kararlar CAS'tan döner.

Al Jazeera Türkiye Al Jazeera Türkiye ‏@AJTurkeyNews 18m

+Alper Potuk: Fenerbahçe'ye gelme konusunda hata yaptığımı düşündürüyor bana. Bildiğiniz üzere, benimle farklı kulüpler de ilgileniyordu.

Al Jazeera Türkiye Al Jazeera Türkiye ‏@AJTurkeyNews 18m

Alper Potuk: Ben Fenerbahçe'ye, Şampiyonlar Ligi'nde oynama arzusuyla gelmiştim. Son yaşanan gelişmeler,

canlı dinlemeden itibar edilmemesi gereken haberler..

hapis yattım daha da yatacağım ! ahahahahaha adamın hoşuna gitmiş

Başkan Ünal Aysal'ın Amrabat'ı kiralık verebiliriz açıklaması dikkatleri faslı yıldıza çevrilse de Fatih Terim'in hazırladığı raporda Amrabat'ın kadroda tutulması gerektiğini ve gelecek sezonun planlarında yer aldığını bildirdiği öğrenildi.

Terim'in oyuncusu ile konuşarak "Sen kafanı rahat tut. Gelecek sezon da bizimlesin" dediği belirtildi.

:sad007::sad007:
devre arasında sneijder bir şekilde ayrılma kararı verirse o kanatta erman tek başına yetersiz kalabilir

Ynt: Transfer Nöbeti

[Beyler adam manevi, psikolojik olarak bitmiş.Konuşmasından herşey açıkça görünüyor.

Ama halen sonuna kadar finibahçenin başında olacağını beyan etmesi çok ilginç. Paraya pula ihtiyacın yok.Git Ali Şen gibi bodrumda yaşa hayret birşeysin.Eğer para yiyecek akraban dostun yoksa biz yardımcı oluruz merak etme :D]

Edit.

Yanlış konuya yazmışım :D

O ZAT :

ts başkanının agğesif olduğunu bildiğimizden kendisine cevap veğmedik.

Beyler adam manevi, psikolojik olarak bitmiş.Konuşmasından herşey açıkça görünüyor.

Ama halen sonuna kadar finibahçenin başında olacağını beyan etmesi çok ilginç. Paraya pula ihtiyacın yok.Git Ali Şen gibi bodrumda yaşa hayret birşeysin.Eğer para yiyecek akraban dostun yoksa biz yardımcı oluruz merak etme :D

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

O ZAT bitmiş.:D

Hakime rüşvet verdi demek;

hakim rüşvet aldı demekle eşdeğerdir..

Sadece bu beyan bile ( ispatlayamaz ise ); O ZAT ı yakmaya yeterlidir..

O ZAT : kongğe beni hapisteyken başkan seçti. biğ aday daha bulup adil biğ demokğasi olsaydı ya...

Bunu önce kendi kendine sormalı. NEDEN BULAMADILAR :confused::confused::confused:

yahu lan ne ezik herif hala dıyor kı Türkiyeden bazı klupler uefaya yogun baskı yapmıslar.Bu kluplerı bıze acıklayacaklar diyo.Hala adamın amacı Galatasaray ıle ugrasmak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt