Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

farfanı begenmemek saçmalık fiyat kalite tartısması yaparsanız anlarım ancak farfan çalım atar şut atar kafa dahi atar ama

misal amrabat kafa dahi atmamıstır bir topa bizde

amrabatla kıyaslamayın mumkunse farfanı

Arkadaslar Farfandan haber mi var biri açikliyabilirmi ? yeni geldim de..

Biri bana Farfan aman aman bir futbolcu oldugunu anlatsim .. daha ben farfani begenemedim

Farfan 2 senedir ağladığını söylediğim sağ açığımıza deva olur..

Farfan ın sadece sahada bulunması bile Dorgba/Burak a çok ama çok fazla alan yaratır. En çok onların performansını rakip defansı dağıtmak şeklinde olumlu etkiler.

Amrabat beklediğimiz düzeyde futbol oynamadığı kesin ama tam olarak doğru yerde oynatıldığını düşünmüyorum.

Bazı maçlarda oyuna sonradan girip (R.Madrid maçı vs.) maça hareket getirmişti, daha fazla şans verip doğru yerde oynatılırsa bu sene patlamayı gerçekleştirebilir.

Bu kadar kolay kaybetmemeliyiz Amrabat'ı bence, en azından sezon öncesi kampla beraber 1 sezon daha oynamayı hak ediyor bence.

Ynt: Transfer Nöbeti

farfanı begenmemek saçmalık fiyat kalite tartısması yaparsanız anlarım ancak farfan çalım atar şut atar kafa dahi atar ama

misal amrabat kafa dahi atmamıstır bir topa bizde

amrabatla kıyaslamayın mumkunse farfanı

Amrabatın yazılımını fatih hoca geliştiroyor. Bir update yapyımı iyi olucak.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Farfan iyi hatta uzun zaman sonra kanat oyuncusu görmenin verdiği heyacanla TR'de efsane olabilir ama Nani ismini duyduktan sonra biraz dudak bükmemiz normal. :o

Transfer Nöbeti

Farfan umarım gelir. Uzun zaman sonra adam gibi kanat izleriz

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Farfan hakkında birşey diyeceğim de renktaşlarım ağız göz dalacak diye korkuyorum :D

Ya abi Farfan'ın nesini beğenmiyosunuz anlamıyorum. Geçen sene bi tane kanattan yardırır gider dediğiniz oyuncu varmıydı? 4-2-3-1 de mis gibi oynar.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Amrabatın yazılımını fatih hoca geliştiroyor. Bir update yapyımı iyi olucak.

Service Pack 2 guncellemesini yesin .. canavar olur gorun bakin .. Amrabati o yuzden FT birakmiyor .. Kasanin icinde islemciye bir dokunsun Scot Piri + Fatih hoca tamamdir ..

Ynt: Transfer Nöbeti

Farfan perudan gemiye binmis geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt