Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

valla bizimkiler yine ne düsünüyor bilmiyorum ama muhtemelen benim gibi düsünmüyorlar. emre colak falan felaket olur. bu sene bile dogru dürüst oynamayan adamlardan seneye performans bekliyoruz herhalde, sag bekte sabri reisi izleyebiliriz bolca. semih-selcuk-burak ve parantez icinde hamiti saymazsak baska ilk 11 oynayacak yerlimiz yok.

Erman 11 başlar gibi geliyor..Zeki , seri oyuncu hoca aldıysa yaşa maşa bakmaz gibi.

halil serbest kalmis kesin biz istersiz halili, umut alinir gibi gözüküyor baska secenek yok cünki. 4.forvet icin 1-2 milyon bonservis verecek yönetime sahip degiliz, bedavaysa neden olmasin diyebilirler.

Beleş Halil'mi , beleş Semih'mi yoksa altyapıdan Berk İsmail mi?

halil fatih terimin olduğu takıma gelmez kin tutan biriyse

halil geleceğine semih şentürk gelsin abi süper yedek işte

Timur Kunt ‏@timurkunt 11 dk

Taraftara, hele ki renklere bu derece bagli bir taraftarina hayattan ayrilisinin ardindan bir jest yaparak Arena engelli tribunune >>>veya engelli tribun girisine “Sezgin Ozcimbomlu” isminin verilmesini gundeme almalarini rica ettik. Hem taraftara vefa, hem Sezginin>>olumsuzlestirme, hem de hepimizin Ali Sami Yen gunlerimizi hatirlamamiza vesile olmasi sebebiyle bunu gonulden istiyoruz. Favlayin RT'liyin

her an resmi siteden farfan galatasaray'da yazısı görebiliriz refresh yapmaya devam ediyorum ben :)

Beşiktaş'ta yıllardır malzemecilik görevini yürüten ve kulüple özdeşleşen Süreyya Soner'in hayatı belgesel olacak.

Bazilari Sneijder´in öneminin farkinda degil. Insanüstü seyler yapsin ki takdir edilsin. Sneijder oynadiginda takimin nasil rahatladigini, pas trafiginin nasil akici hale geldigini, takimin daha etkili futbol oynadigini unutmus bazilari. Transfer edildiginde de söyledik. Sneijder takim oyununun yildiz oyuncusu. Tek basina show yapmaz, takimi oynatir diye.

Sneijder gibi büyük futbolcu zor aliriz biz. Kiymetini bilin derim. Bekledigimden de fazla skora katki yapti hatta Sneijder oynadigi süre icerisinde.

Bazilari Sneijder´in öneminin farkinda degil. Insanüstü seyler yapsin ki takdir edilsin. Sneijder oynadiginda takimin nasil rahatladigini, pas trafiginin nasil akici hale geldigini, takimin daha etkili futbol oynadigini unutmus bazilari. Transfer edildiginde de söyledik. Sneijder takim oyununun yildiz oyuncusu. Tek basina show yapmaz, takimi oynatir diye.

Sneijder gibi büyük futbolcu zor aliriz biz. Kiymetini bilin derim. Bekledigimden de fazla skora katki yapti hatta Sneijder oynadigi süre icerisinde.

Adam zaten pasör...Yanı dribling'ci olarak gelmedi...O beklentiler ne bilim Keita , Farfan gibi isimlerde olmalı...10 numaranın esas görevi'de kilit paslar ve son vuruşlar yapmak...

Çok göz ardı ettiğiniz şey var...Madrid maçında kötü bir gol kaçırdı ama Sabri'nin attığı o kötü pası herhangi bir Türk rakibi öyle ekarte etmede kullanamazdı..

Beleş Halil'mi , beleş Semih'mi yoksa altyapıdan Berk İsmail mi?

Bence Halil, Semih'ten 2-3 kat daha iyi durumda. Semih iki senedir ölü gibi. Halil büyük yetenek falan degil ama 4.forvet olarak yeterlidir. Halil transferi de sadece bonservissiz oldugu icin söz konusu olabilir.

Farfan geliyorsa simdi siz secin ve atin.

Kimi kesiyoruz; Sneijder-Drogba-Burak? (4-4-2 / 4-2-3-1)

Aklima kötü seyler gelmiyor degil, mesela bir Sneijder'i satmak gibi sacma birsey olabilirmi acaba...

Bence Halil, Semih'ten 2-3 kat daha iyi durumda. Semih iki senedir ölü gibi. Halil büyük yetenek falan degil ama 4.forvet olarak yeterlidir. Halil transferi de sadece bonservissiz oldugu icin söz konusu olabilir.

Bence en azından 4.forvetimiz genç bir isim olmalı.

Aklima kötü seyler gelmiyor degil, mesela bir Sneijder'i satmak gibi sacma birsey olabilirmi acaba...

ben ligde 3 -5-2 oynamaktan yanayım o zaman sorun çözülüyor :)

-------muslera---------

---semih-----chedjou------gökhan-----

------melo-----------selçuk---------

---farfan------------sneijder--------------erman

-------------burak-------------drogba-------

Bence de ancak ; Drogba - Burak - Umut - Halil iyi olur yani direk , Umut'un yerine düşünmüyorlardır İnşallah :)

Aslında Drogba - Burak - Umut - Necati çok daha iyi olurdu.

Galatasaray'a yeniden dönme hazırlıkları yapan Necati Ateş'in Sarı-Kırmızılı kulüpten haber beklediği öğrenildi. (Takvim)

Şeklinde de bir haber gördüm bu sabah.

Adam zaten pasör...Yanı dribling'ci olarak gelmedi...O beklentiler ne bilim Keita , Farfan gibi isimlerde olmalı...10 numaranın esas görevi'de kilit paslar ve son vuruşlar yapmak...

Çok göz ardı ettiğiniz şey var...Madrid maçında kötü bir gol kaçırdı ama Sabri'nin attığı o kötü pası herhangi bir Türk rakibi öyle ekarte etmede kullanamazdı..

Tabiki kullanamazdi. Ben cok memnundum Sneijder´den. Bu sene de cok sey bekliyorum ondan. Tek korkum sakatlik. O konuda büyük konusmam.

Ama Sneijder cok büyük futbolcu. Kendisini düsünmüyor, sadece kazanmak istiyor. Gol attiginda gerideysek eger, sevinmiyor bile. Hemen geri kosuyor ve macin baslamasini istiyor. Real Madrid´e baska birisi gol atsa 3 dakika sevinirdi, ama Sneijder bu skor yetmiyor diye gülmedi bile. Hemen santraya kostu. Orduspor macinda da öyleydi. Takimin en kilit oyuncusu olacak bu sene, eger CL´de basari yakalayacaksak.

Bence de ancak hiç görünürde yok öyle bir isim , Berk çıkarılabilir altyapıdan , Muhammet Demir getirilebilir , Cenk Tosun getirilebilir , Samed Yeşil denenebilir.

Muhammet Demir :ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Tabiki kullanamazdi. Ben cok memnundum Sneijder´den. Bu sene de cok sey bekliyorum ondan. Tek korkum sakatlik. O konuda büyük konusmam.

Ama Sneijder cok büyük futbolcu. Kendisini düsünmüyor, sadece kazanmak istiyor. Gol attiginda gerideysek eger, sevinmiyor bile. Hemen geri kosuyor ve macin baslamasini istiyor. Real Madrid´e baska birisi gol atsa 3 dakika sevinirdi, ama Sneijder bu skor yetmiyor diye gülmedi bile. Hemen santraya kostu. Orduspor macinda da öyleydi. Takimin en kilit oyuncusu olacak bu sene, eger CL´de basari yakalayacaksak.

Evet Sneijder'in daha mütevazı bir tarzı var...Disiplin çok önemli ona göre bence....Şampiyonluk kutlamalarında bile fazla havalara uçmadı.

Burağı sağa çekicekler büyük ihtimalle....Hoca 11 kilometre koşacak ona süprizim var diyordu hatırlarsak...Burağın 11 kilometre civarı koşabileceği tek yer sağ açık bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt