Suphi Çelik
10 Numara!
- 4 Haziran 2009
- 11.775
- 717
- 1.738
Cevap: Transfer Nöbeti
ersun yalan açıklandı.
ersun yalan açıklandı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
wellington u kaç kere izledin
o zaman söz hakkına sahip degilsin
hayır mantıklı bir insanım ve senin mantıksızlıgının son noktasında oldugunu gördüm ve mudahale ettim. bir daha bu konu hakkında yorum yapmayacaksın
yapamazsın. potansiyeli varsa illa milli takımda oynaması gerekmez kardeşim sonuçta piyasada ne paralar dönüoyr . aldıgın oyuncu macro centerdan sen alışmışsın bimde takılmaya. kapito
sanane kardeşim benim adıma çıkarımlarda bulunma bura mantıga yönlendirmeye çalışıyorum seni
katılmıyorum zaten dememe gerek yok anlaşılıyor fakat düşünce yapındaki mantıksızlıgı düzeltymeye çalışıp hayat yolunda adımlarını saglamlaştırmaya çalşışıyorum
ya bırak o zaman 7 neye göre verion bi halt yok adamda 2 ver 3 ver neye göre 7 o zaman. bırak bunları. potansiyel adı üstünde kaç yaşında çıkcagı belli olmaz sana bunları ögretmiyim şimdi
haklısın renktaş burda bazı insanlar mantık sınırlarını zorluyorlar.
boşuna provakasyon yapma,şovenist hareketlerinle begeniye oynamaya renktaş. mantıgın durdugu noktaya müdahale ederim kimseden de icazet almam
diger konulara baksan görürsün
Ya birader sen ne salak adamsın ya. Ulan illa ceza yedirecekler adama, ne gereksiz insanlar var şu dünyada.
samimi dir kardesimiz ya. ben seviyorum onu![]()
Tüm Forum adina söylüyorum:
KES LAN.
bu seviyedeki bir adamın yorumunu zaten bir yerime sallamam.

Çocuğum olsa eldivenle severim ben
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Biraz ciddi olalım lütfen sonuçta transfer nöbeti burası. Sohbet etmek istiyorsanız forumda genel sohbet diye bir başlığımız mevcuttur. işten geç gelip yada foruma çok giremeyen transfer hakkında bilgi almak isteyen renkdaşlarımız konuya girdiğinde 20-30 sayfa boş yere sizin sohbetlerinizi okuması pek güzel olmaz.
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
Beyler son uyarı. Şu muhabbeti kesmezseniz süresiz konudan atılacaksınız, lütfen şuna bi son verin.
Beyler son uyarı. Şu muhabbeti kesmezseniz süresiz konudan atılacaksınız, lütfen şuna bi son verin.
2+1 yapsalardı Ersun'la aa
Samimidir belki ortama renk katmak için yazıyodur öyle kendince ama sonuçta burdaki insanlar yüz yüze görüşmeyen kendi aralarında samimi olmayan insanlar üslüba dikkat etmekte fayda var.