Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

wellington u kaç kere izledin

o zaman söz hakkına sahip degilsin

hayır mantıklı bir insanım ve senin mantıksızlıgının son noktasında oldugunu gördüm ve mudahale ettim. bir daha bu konu hakkında yorum yapmayacaksın

yapamazsın. potansiyeli varsa illa milli takımda oynaması gerekmez kardeşim sonuçta piyasada ne paralar dönüoyr . aldıgın oyuncu macro centerdan sen alışmışsın bimde takılmaya. kapito

sanane kardeşim benim adıma çıkarımlarda bulunma bura mantıga yönlendirmeye çalışıyorum seni

katılmıyorum zaten dememe gerek yok anlaşılıyor fakat düşünce yapındaki mantıksızlıgı düzeltymeye çalışıp hayat yolunda adımlarını saglamlaştırmaya çalşışıyorum

ya bırak o zaman 7 neye göre verion bi halt yok adamda 2 ver 3 ver neye göre 7 o zaman. bırak bunları. potansiyel adı üstünde kaç yaşında çıkcagı belli olmaz sana bunları ögretmiyim şimdi

haklısın renktaş burda bazı insanlar mantık sınırlarını zorluyorlar.

boşuna provakasyon yapma,şovenist hareketlerinle begeniye oynamaya renktaş. mantıgın durdugu noktaya müdahale ederim kimseden de icazet almam

diger konulara baksan görürsün

Tüm Forum adina söylüyorum:

KES LAN.

fener yanali aciklamis, 1 sene yapmislar sanirim

Beyler son uyarı. Şu muhabbeti kesmezseniz süresiz konudan atılacaksınız, lütfen şuna bi son verin.

Aykut Kocaman ile yollarını ayıran Fenerbahçe, Eskişehirspor'un eski teknik direktörü Ersun Yanal ile anlaştı.

Fenerbahçe, KAP'a yaptığı bildirimde Ersun Yanal ile anlaşıldığını duyurdu.

KAP'a yapılan bildiri şu şekilde:

"Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü konusunda K. Ersun Yanal ile 1 yıllık (2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar) sözleşme imzalanmıştır.

Re: Transfer Nöbeti

Biraz ciddi olalım lütfen sonuçta transfer nöbeti burası. Sohbet etmek istiyorsanız forumda genel sohbet diye bir başlığımız mevcuttur. işten geç gelip yada foruma çok giremeyen transfer hakkında bilgi almak isteyen renkdaşlarımız konuya girdiğinde 20-30 sayfa boş yere sizin sohbetlerinizi okuması pek güzel olmaz. :)

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

*

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Bazilari buraya kendi Egosunu tatmin etmek icin mi ugruyor anlamakda güclük cekiyorum.

Samimidir belki ortama renk katmak için yazıyodur öyle kendince ama sonuçta burdaki insanlar yüz yüze görüşmeyen kendi aralarında samimi olmayan insanlar üslüba dikkat etmekte fayda var.

evet haklisin sende tabiki. ben cok tartisdim onunla bu konular hakinda olsun baska konular hakinda olsun. ne bileyim forumun tatli yaramaz maskotu engin :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt