Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

evet öyle sorunu var acik acik hemde :D

ama buda sundan kaynaklaniyor. yorumlarina bir cok kisi yalan söylyürosun diye diye paranoia oldu adam :D hic bir gazetede calismiyor ama bir cok saglam gazteci onu var sayiyor twitterde. kimdir neyin nesidir merak ettim ama yönetime baya yakin birisi bence.

Ben inanmıyorum açıkcası öyle durumlara çünkü yönetimden belirli kişiler transferden haberdar oluyor onun dışında başkan ve hoca bu kadar çoğu zaman hiç birinin haberi olmuyor yani. Bu duyumcular bence işssiz(çokca vakti olan) ortalama zekaya sahip insanlar genelde işte haberlerden forumlardan bir sentez oluşturup orta halli cümleler kuruyorlar tutarsa bilmiş oluyor tutmazsa zaten o kapıyı her zaman açık tuttuğu için ama ben size demiştim arkadaşlar tribine bağlayarak geçiştiriyorlar tüm bunlara rağmen merak güdüsünden dolayı takip ediyoruz işte çok sosyal mesaj içerikli oldu bu mesaj

Bizim yönetim bu Federasyonun AB statüsünü yürürlüğe koyacağına inandıysa hakikaten geçmiş olsun.Ülkede futbolu yasaklarlar,yinede Fener'in aleyhine,bizim lehimize olan bir şeyi kabul etmezler.

Bizim yönetim bu Federasyonun AB statüsünü yürürlüğe koyacağına inandıysa hakikaten geçmiş olsun.Ülkede futbolu yasaklarlar,yinede Fener'in aleyhine,bizim lehimize olan bir şeyi kabul etmezler.

Onlarda tam tersini düşünüyor işte o yüzden burası Türkiye :D

Ben inanmıyorum açıkcası öyle durumlara çünkü yönetimden belirli kişiler transferden haberdar oluyor onun dışında başkan ve hoca bu kadar çoğu zaman hiç birinin haberi olmuyor yani. Bu duyumcular bence işssiz(çokca vakti olan) ortalama zekaya sahip insanlar genelde işte haberlerden forumlardan bir sentez oluşturup orta halli cümleler kuruyorlar tutarsa bilmiş oluyor tutmazsa zaten o kapıyı her zaman açık tuttuğu için ama ben size demiştim arkadaşlar tribine bağlayarak geçiştiriyorlar tüm bunlara rağmen merak güdüsünden dolayı takip ediyoruz işte çok sosyal mesaj içerikli oldu bu mesaj

sence mesela hocanin kizlari transferlerden haberi olmuyor mu ?! :D örnek olarak diyleim mesela. fatih hocanin kizi ile yakin arkadasligi olan birisi bunlari ögrene bilir. pentagon degiliz sonucda. biraz ön yargili olacagim simdi ama kiz ve kadinin cennesi tutamazsin kolay kolay :asd:

Onlarda tam tersini düşünüyor işte o yüzden burası Türkiye :D

Onlara bakma.Pişkinliği çoktan geçtiler.Yaşım 22.Yaklaşık 10-12 yıldır çok düzenli olarak takip ederim bu oyunu.Hiçbir zaman Federasyon'da en etkili klüp olduğumuzu hatırlamam.Her zaman Fenerbahçe yönetiyor Federasyonu.Söylenenlere göre sadece 96-2000 yıllarında etkiliymişiz o kadar,o dönemlerde malum yaştan dolayı pek hatırlamıyorum,takipte etmem olanaksızdı zaten :) Adamlar istediği Federasyon başkanını getiriyor,istediğini gönderiyor senelerdir,kurulların hali ortada zaten,orlara girmeye bile gerek yok.

Hafta sonu hiç borsaya bildirim yapmadık diye hatırlıyorum.Genelde Salı-Çarşamba-Perşembe yapıyoruz.Var mı daha önce hafta sonu yaptığımız kap bildirimi?

Muslera, Eboue, Chedjou, Sneijder, Drogba, Riera, Amrabat, Dany, Elmander, Culio, Ujfalusi << 11 yabancı

Melo, Farfan, Carlinhos << 3 yabancı

Toplam 14 yabancı oluyor hadi Elmander, Culio, Ujfalusi gitti say 11 yabancı oluyor hala elimizde :D

diger gidecek olan 1 kişi kim olur acaba :D

Muslera, Eboue, Chedjou, Sneijder, Drogba, Riera, Amrabat, Dany, Elmander, Culio, Ujfalusi << 11 yabancı

Toplam 14 yabancı oluyor hadi Elmander, Culio, Ujfalusi gitti say 11 yabancı oluyor hala elimizde :D

Riera ve Amrabat'ta gitsin, olsun 9 yabancı.

Riera olur ama 3 milyon veren olacağını sanmıyorum.Bonservis istemeden yollamak lazım.Ya da Carlinhos gelmez.

sence mesela hocanin kizlari transferlerden haberi olmuyor mu ?! :D örnek olarak diyleim mesela. fatih hocanin kizi ile yakin arkadasligi olan birisi bunlari ögrene bilir. pentagon degiliz sonucda. biraz ön yargili olacagim simdi ama kiz ve kadinin cennesi tutamazsin kolay kolay :asd:

Açıkcası muhtemelen haberdar oluyolardır ama Fatih hocadan çekinirler en kötü tembihler hoca o yüzden onlar o göz korkusuyla laf çıkartamaz diye düşünüyorum sonuçta 5 çayında kadınlar GS kimi alıyomuş kızlar biliyo musunuz dedikodusu yapacak halleri yoktur sanırım :D

muslera

eboue

nounkeu

chedjou

riera

melo

sneijder

drogba

farfan vs.

amrabat

----------------------

disindaki yabancilar gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt