Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

melonun yerine Geoffrey Kondogbia gelsin! :ayatollah:

------------------------- Muslera --------------------------

Eboue ---------- Semih ---------- Chedjou --------- Yabancı

---------- Yabancı ------- İnler ------------ Selçuk ---------

------------------------- Sneijder --------------------------

----------------- Burak ------------- Drogba ---------------

İnler'i alsak bile 7 yabancı oluyor ve bizim yönetim hala uyuyor.. :o

farfan 18 in dışında kalıyor desene

eboue semih chedjou carlinhos/ farfan inler melo selçuk/ sneijder burak(drogba)

farfanı psv deyken baya beğeniyordum schalkedeki farfan oyun içinde kayboluyor 10 dk adını hiç duymuyorsunuz

ciddiyim reis bergamasporda oynarken takımdan arkadaşı benim arkadaşım,fener forması yollamış gecen sene buna o söyledi bana ama farkedermi karakterli adamdır fenere sallar bir tane

Ben Galatasaraylı diye biliyorum.Hatta FM oynayanlar bilir,favori klüplerinde Galatasaray yazıyordu.Ayrıca bizim eski oyuncumuz Öner Kılıç'ın yiğeniymiş.

bence burak iyi bir golcü okadar ...

umut ve burak tam GS golcüsü değil ben daha çok drogba nonda tarzı bize uyar..

siz hala gecen sene bedavaya alinmayan farfanin bonservisle alinacagini dusunun renktaslar unal baskan amrabat ustune para isteyen schalkeye amrabat arti para olmaz bizim futbolcumuz daha genc demis kafa kafaya olursa farfan alinir diye dusunuyorum bulent tulun bu hafta nani isini tekrar gorusup son noktayi koyacak insallah nani bizim diyebiliriz nani isi bize bagli rahat olun bitti sadece imzalar atilacak diyen de var ama bu hafta son gorusme olacak arada sadece iki milyon euro var nani can atiyormus gelmek icin

mecburiyetten tam açık gibi olmasada üçlü orta sahanın solu diyelim ayrıca schalke deplasmanının ikinci yarısında açıkta oynamıştı selçuk hiçte sırıtmamıştı

selçuk açık oynamadı o maçta. sol iç oynadı. hatta sonra amrabat girdi orta sahaya geçti. sol iç oynarken önünde çift forvet + sneijder oluyor. burak ya da drogba'dan biri yardıma geliyordu. böyle olmaz yani mümkün değil. sneijder sola yakın oynar da 4321 gibi bir sistem olabilir şu kadroyla ama 4411 olmaz.

BİLGİ | Futbolcumuz Nordin Amrabat, @GalatasarayNL ya verdiği bilgide kiralık gitmeyeceğini belirtti ve bu haberleri yalanladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt