Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

he bir dany pismedi nedense... :)

Dany gibi amatör bir stoper oyuncuyu nasil Galatasarayimizin ilk 11ine yakistiriyorsunuz anlamakla güclük cekiyorum. zenci diyemi ?! hizli diyemi ?! fizigi iyimi diye?! iyi o zaman usain boltu alalim bari

kademe anlayisi sifir

hava toplarinda kötü

arkadan oyun kurmasi kötü

beyin sifir ki olmayacak yerlerde risk almasi bunun kanaatidir.

Galatasarayimiza gelmis gecmis en balon Stoperlerden birisi belki stoperidir. barcelona gibi takima karsi oynarsin belki. yani arkadan cikamasin o zaman dany chedjou yaparsin. baska hic bir türlü yapilmaz.

valla karabuge karsi bile oynarsin

hizli cevik evet.. kademe anlayisida var ... hava toplarinda kotu

dany iyidir iyi chedjouyla bi oynasin gorrsn pnpa .s

Hayır Semih te bukadar beğenilmeyen ne onu anlamıyorum. Bu zihniyeti gördükçe yabancı kontenjanının kalkmamasını istemeye başladım

Begenilmeyen birsey yok.

Yasi daha genc... oynamaz demedim oda yeri geldiginde oynar. Dany - Chedjou defansi Semih - Chedjou defansina nazaran daha ta$.

benj

kardes ya ben 5 yildir hocalik yapiorum almanyada. bu dany gibi oyuncu almanyada 3cü ligde oynaya bilir belki. kademe anlayisi nasil var diye biliyorsun yahu.

kademe anlayisi sifira yakin bu adamin. kamerun milli takimdaki maclarinida izledim bir kacini . yani chedjou ile birlikde. orda da ayni hatalari yapior zaten. bir gökha zan tercih ederim dany in yerine . dany tam bir saatli bombadir.

kardes ya ben 5 yildir hocalik yapiorum almanyada. bu dany gibi oyuncu almanyada 3cü ligde oynaya bilir belki. kademe anlayisi nasil var diye biliyorsun yahu.

kademe anlayisi sifira yakin bu adamin. kamerun milli takimdaki maclarinida izledim bir kacini . yani chedjou ile birlikde. orda da ayni hatalari yapior zaten. bir gökha zan tercih ederim dany in yerine . dany tam bir saatli bombadir.

yav hadi dedigin gibi olsun kademe anlayisi olmasin adami gecirsin... gecirdigi gibi geri yakalar raad ol :asd:

adamda o acigini belki hizliligiyla kapatiyordur

kimse 4/4luk degil. burakda sirti donuk top alamiyo.. selcuk calim atamiyo felan... alex kosmuyo basmiyo

sabri orta acamiyo... bunlari yapsalardi zaten barcada olurlardi

yav hadi dedigin gibi olsun kademe anlayisi olmasin adami gecirsin... gecirdigi gibi geri yakalar raad ol :asd:

zaten hizi ve fizigi ile bu zaafini kapatmaya calisiyor. bunu yaptigi zamanda senin gibi kardeslerimiz vay gördünmü diyor :D

Büyük takim futbolcu degil bu dany . Yolanacakdi zaten bildigim kadari ama resmen yalvardi bir sans daha verin diye. yedekde kalarim ama takimda kalayim diye yalvardin. tatile gitmeden önce adamin attigi twitt sayilarina bak ve tarzina bak. ne demek istedigimi o zaman anlarsin.

vallah ben her macda tedirgin cekilde izletirdi maclari bu gecen sezon dany saolsun. Zan bile onun yerine geldigi zaman bir ohhh cektim ya :SS:

düsün yani artik :D zaninda kademe sorunlari var ama en azindan az cok biliyor . kademe hatasi yapior zan ama dany hatayi birakdim... kademe ne sorsan hangi takim lo diye sorar :asd:

Bülent Korkmazın ayağı berbattı hızıda çok iyi değildi. Kademe hatası falanda yapardı kafa topları iyiydi ama bazen çıldırtırdı. Evet dünyanın sayılı stoperleri arasında değildi ama herkez bilirdiki Galatasaray için varımı yoğunu ortaya koyardı. Kolu çıksa bile oynamaya devam ederdi.

Semih Kaya Schalke maçında Draxler ın kramponu suratına geldiğinde yerden kalkıp adamının peşine düştü ve pozisyon bittikten sonra yere yığıldı. 2sene önce Sow bize attığı muhteşem roveşata tarzı golünde kafasını hiç sakınmadı. Ki bu çocuğun fıtbol hayatı genç yaşta Batuhan ın kafasına ayak darbesi ile bitiyordu.

Senin düşüncene saygım var ama benim gözümde yeni bir Bülent Korkmaz efsanesi doğuyor. Umarım futbolu bizde bırakır ve Galatasaray tarihine geçer.

Not:Yaşına göre edendiliğini ve mütevaziliğini söylemiyorum bile. Aldığı yıllık ücreti sölemiyorum bile...

sezonu açacağız sol bek ön libero kanat transferi hala yok :o

ulan bari kilit adamları almadık kerim okay gibi gelecek vaadeden yerli yetenekleri toplasaydık kulübede aydını emre ç yi görmek istemiyorum :o

Bülent Korkmazın ayağı berbattı hızıda çok iyi değildi. Kademe hatası falanda yapardı kafa topları iyiydi ama bazen çıldırtırdı. Evet dünyanın sayılı stoperleri arasında değildi ama herkez bilirdiki Galatasaray için varımı yoğunu ortaya koyardı. Kolu çıksa bile oynamaya devam ederdi.

Semih Kaya Schalke maçında Draxler ın kramponu suratına geldiğinde yerden kalkıp adamının peşine düştü ve pozisyon bittikten sonra yere yığıldı. 2sene önce Sow bize attığı muhteşem roveşata tarzı golünde kafasını hiç sakınmadı. Ki bu çocuğun fıtbol hayatı genç yaşta Batuhan ın kafasına ayak darbesi ile bitiyordu.

Senin düşüncene saygım var ama benim gözümde yeni bir Bülent Korkmaz efsanesi doğuyor. Umarım futbolu bizde bırakır ve Galatasaray tarihine geçer.

Not:Yaşına göre edendiliğini ve mütevaziliğini söylemiyorum bile. Aldığı yıllık ücreti sölemiyorum bile...

Yav kardesler dedigimi anlamadiniz...

Dedigin herseye katiliyorum. Ben Semihi kenara atak demiyorumki. Bana gorede yeni Bulent Korkmazimiz olacak...

Az daha pissin yau daha genc .. onu demege calisiorm.

Ynt: Transfer Nöbeti

Dedigin herseye katiliyorum. Ben Semihi kenara atak demiyorumki. Bana gorede yeni Bulent Korkmazimiz olacak...

Tamamda oynaya oynaya pisecek kenarda oturarak degilki.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

şu kerim frei alaım artık ya. boşverin farfanı falan mevcut tff nin 6 dan fazla yabancıya onay vereceğini düşünüyorsanız fazla hayalcisiniz. hele bide şikeci bozuntuları ceza meza alır eksi puanla falan başlarlarsa 5 e bile indirirler. ab işi de allah bilir ne zaman çözülür. bu sene ş.ligi finalini falan unutalım bu şerefsizler bize büyük hedefleri haram etmek için ordalar. türk futboluna değil, fb sine bişey olmasın mantığındaki adamlarla büyük hedefler kovalanmaz zaten. olsada tesadüfü olur başarılar. ha bide şu meloyu bitirelimde en azından kadromuzu korumuş olalım

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

hoca eminim bi chedjou dany defansi yapacaktir yapsin bi gorek yaw

Bence obi mikel gelirse melodan daha ıyı performans sergiler melonun bize defansa yardım olarak katksısı vardı chedjou geldikten sonra cok fazla ihtiyac kalmayacaktır o yuzden uluslararası tecrubesi daha yuksek olan obi mikel alınırsa cok ıyı ıs yapmıs oluruz

Semih'i çok seviyorum ve beğeniyorum, bu yabancı sınırı saçmalığı kalkmadığı sürece de Semih, Selçuk ve Burak bizim için paha biçilemez durumdalar ...

Yalnız Dany de bence oldukça yetenekli ve bu seneki performansı bence özellikle CL'de Semih'ten daha iyidi diyebilirim ... Bence şuanda Semih/Gökhan/Dany/Chedjou ile çok oturaklı bir stoper rotasyonumuz oldu :yenieek:

bir oyuncu kenarda dura dura mi pişecek :) Bülent korkmaz ile kiyaslamasin ki bülent abimizde kaç yasında takıma girdi bir bak lütfen. Dany icin semih yi bide yedeğe çekmek :SS: no comment :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt