Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yabancı sayısına dikkat etmeden niye 3 5 2 kadrosu yapıyorsunuz ki zaten yabancı sınırı olmaz ise taş gibi 4 2 3 1 kadrosu kurarız. 3 5 2 gibi çağdışı bir sistem olacaksa bari 6 yabancılı olsunda bir anlamı olsun.

rieraya sağlam bir kondisyon yükleyip bu senede sol bekte onunla idare etmeliyiz

AW: Transfer Nöbeti

Bu söylediklerinin hiçbirini ben iddia etmedim ama cevap vereyim futbol bilgisi iyi biri olarak.

Soru : Burak ne zaman 4-3-3'te kanat forvet oynar ?

Cevap : Herkesin dilindeki Nani/Farfan etc alınırsa.(yaptığın kadro)

Soru : Peki bu durumda yabancı sınırı ne olur ?

Cevap : şu an boş durumda olan sol bek ve ön libero mevkilerimize kontenjan kalmız.

Bu noktadan sonra Wederson , Gökhan İnler takviyesi mi yapılır yoksa kale/sağ bek mi yerlileştirilir bilmiyorum yönetimin planını. Bana sorarsanız takıma kanat oyuncusu almaya da gerek yok 4-3-1-2 de devam edebiliriz. Melo + Wederson yada Gökhan İnler + çok iyi bir yabancı sol bek ile ilk 11e yapılacak transfer kapatılabilir.

Wedersonu yesinler.Kim la o? Şikeci bir eski fenerli alacağımıza oynatirim Hakan Baltayı Daha iyi :thumbup:

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Bu söylediklerinin hiçbirini ben iddia etmedim ama cevap vereyim futbol bilgisi iyi biri olarak.

Soru : Burak ne zaman 4-3-3'te kanat forvet oynar ?

Cevap : Herkesin dilindeki Nani/Farfan etc alınırsa.(yaptığın kadro)

Soru : Peki bu durumda yabancı sınırı ne olur ?

Cevap : şu an boş durumda olan sol bek ve ön libero mevkilerimize kontenjan kalmız.

Bu noktadan sonra Wederson , Gökhan İnler takviyesi mi yapılır yoksa kale/sağ bek mi yerlileştirilir bilmiyorum yönetimin planını. Bana sorarsanız takıma kanat oyuncusu almaya da gerek yok 4-3-1-2 de devam edebiliriz. Melo + Wederson yada Gökhan İnler + çok iyi bir yabancı sol bek ile ilk 11e yapılacak transfer kapatılabilir.

4-3-3 bence de eldeki Türkler ve yabancı kontenjanı (6+2+2 varsaysam bile) ile zor gözüküyor. Kaliteli en az bir yerli şart İnler, Arda vs. kaldı ki Selçuk-İnler olursa kanatlardaki adamları dirençli adamlar olması gerekir ya da ortayı 3'lersin 10 numara ile.

Riera kesin gitmeli başkan dahil herkes biliyor ama 5.8m euro tazminatı var pazarlık etsen en fazla 5'e iner. Alacağın adamada 5-6m euro bonservis ödeyeceksin, bide 2 m maaş desek... Sol bek değişimi sana bonservis bazında 10 m euroya gelecek. Şöyle genç dinamik orta yollu bir bek bulsak olabilir aslında ama F.Terim orta-alt sınıf genç oyuncuları tanımadığı için o cesareti yoktur.

Farfan hiç içime sinmiyor. Geçen sene bonservisi elindeydi Amrabat'ı tercih ettik. Şimdi 9-10 milyon eurolardan bahsediliyor , yazıktır. Fatih Terim'in bizim maçlarda iyi oynayan oyuncuları beğenip zorla aldırmasını hiç sevmiyorum, keşke transfer işlerine hiç karışmasa

kim karissin? senmi?

rieraya sağlam bir kondisyon yükleyip bu senede sol bekte onunla idare etmeliyiz

Sorun kondisyon değil hocam adam çok hantal, hiç kıvrak değil, hızlanamıyor, savunmada topa hamle yapacak ama yapamıyor yapsa faul olacak cunku boyu çok uzun ve hiç atlet değil, halbuki vucudu fit ama genetik olarak atletik bi adam değil.

Transfer Nöbeti

4-3-3 için İnler lazım, Veysel Sarı ya da Şener lazım.

Veysel Semih Chedjou Kolarov

İnler Sneijder Selçuk

Drogba Burak Nani

kim karissin? senmi?

Misal Önder Özen Fatih Terim'in 2-3 katı oyuncu biliyor ve önemlisi maçını izliyordur. F.Terim TRT için yorum yaptığı Euro 2004'da falan İsveç Milli Takım oyuncularını hangi takımda oynadıklarını, stillerini falan bilmiyordu :( Tamam bilmeyebilirsin izlemek zorunda değilsin ama güvendiğin (torpille olanlar değil) bu işi bilen adamları çalıştır yanında. Gidip eski futbolculardan ama kendi gibi hiç maç izlemeyen tehşisleri zayıf adamları hatır için alma yanına.

Önder Özen ve Bilic heyecan verici işler yapabilirler ama onların da sıkıntısı Demirören'in hem başkan iken hem sonrasında koskoca kulübü perişan etmesi.

Önder Özen çok başarılı olsun istiyorum gerçekten orjini Fenerli şu an Bjk'de görev alıyor ama adamda tam Mourinho havası var belki hoca olarak bize gelebilir bir gün, olsun isterim yani.

Halil'in 10 sezonda attığı golü Umut 2 sezonda atar.

Umut net olarak daha faydalı oyuncudur Halil'den.

Önder Özen ve Bilic heyecan verici işler yapabilirler ama onların da sıkıntısı Demirören'in hem başkan iken hem sonrasında koskoca kulübü perişan etmesi.

Besiktas bu sene oynar sampiyonluga .. ama allahtan defanslarina .. Toraman / Ersan varda hata yaparlar .. :ayatollah:\

Cenk

??-Sivok-Ersan-Koybasi

Necip

VnPersie(Oguzhan)-Olcay-Fernandes-G.Tore

Almeida

Fena kadro degil​

mehmet demirkol sanırım duyum almış yabancı sınırı hakkında :ayatollah: mehmet demirkol ‏@mehmetbd11 1 dk

@timblnt ab'ye hazirlaniyorlar. Bugun yarin aciklarlar.

umutun yerine halil altıntop olmaz olursa umut + halil olur oda elmander ayrıldığı için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt