Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

750268_Galatasaray_SK.jpg

Ileri ucdaki adamlarin baya zor isi biraz ama anladigim kadari ile buraka verilen mesaja göre bu cekilde düsünülüyor hoca tarafindan.

Forvet 3lüsü devamli tandem ceklinde posisyon degistirmesi gerekiyor. defansif yöne cekildigi zaman takim, burak kanatlarda yardim etmesi gerekecek ki bunu gectigimiz sezonda bir kac kez göre bildik burak tarafindan.

Drogba chelsea döneminden beri bu konuda tercübesi zaten var ama yasinida hesaba katarsak burak daha cok bu konuda savunmaya yardim edip ileri ucta drogba daha cakali kalmasi gereke bilir.

Burak gectigimiz seneler kadar gol atamaz bu systemde ama tüm takim skore katkida bulunur bu cekilde bence.

Şu an girdim foruma. Hull gördüm, City gördüm, 9 gördüm, Amrabat gördüm. Satın lan satın bekleme yapmadan çabuk....

Re: Transfer Nöbeti

Amrabatı 3 üzeri her rakama satmak gerek çünkü 2.5 zaten kayseri geri verir :D

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Ben bu Farfan'ı istemiyorum ya nedense.. Gözümde Drogba, Sneijder seviyesinde bir futbolcu değil. Çok genç de diyemeyiz. Nani vs. seviyesinde biri alınsa daha memnun olurum açıkçası.. :(

Ab statüsü gelse bile drogbayı dinlendirmek gerektiğinde, kazım antremanda bile sakatlanacak kadar zayıfken burak ın yanına umut/semih ten birisi şart..

Geçen sene ujfa sakatlık sürprizinin bizi ne kadar zorda bıraktığını unutmadık. kazım a veya burak a bişey olursa drogba da ısrar etmek onuda zorlayabilir, eğer farfanı ileriye alırsak kanat eksikliğimize bizi geri döndürür. :yenieek:

bedelsiz semih dururken, veya 2 M e umut u alabilecekken, bu kadar büyük yatırımları bu kadar küçük şeyler için riske etmemek gerekir fikrindeyim.

Ne alaka yahu? Kapı gibi binlerce yabancı genç oyuncu var. İlla Türk olmak zorunda değil ki AB kuralı gelirse. Üstelik çok daha ucuza oynarlar.

ingilizler gibi para verirken eli titreyen pinti bir milletin 9M€ değer biçtiği bir futbolcumuza bu kadar hakaretvari yorumlar yapılmasının GS'da adı nedir acaba ?:confused::SS:

Önce bunu sorgulamak lazım.

Transfer işleri bir tür ticarettir. Ve ticarette bir ürünün asıl değeri satıcının değil ALICI nın verdiği değer kadardır. Bunu unutmamak lazım..:yenieek:

Bana bu kadar komik gelen de bu ya, dünyanın en iyi önliberosunu bizden başka isteyen yok biz de 2-3M euroya kapatmaya çalışıyoruz öte yandan Amrabat futbolcu bile değil, güreşçi falan gibi yorumlar geliyor.

Bütün dünya bilmiyor futbolu bu forumda 3-5 arkadaş var bir tek onlar biliyor.

Ben bu Farfan'ı istemiyorum ya nedense.. Gözümde Drogba, Sneijder seviyesinde bir futbolcu değil. Çok genç de diyemeyiz. Nani vs. seviyesinde biri alınsa daha memnun olurum açıkçası.. :(

Iste cok kolay degil bu. Drogba Sneijder bakis acimizi degistirdi, ama bu 2 transferin de firsat transferi oldugunu unutmayalim.

Farfan´i begenmiyorsak isimiz is yani :) Cok önemli bir silah Farfan. Minimum 15 gol atar kanat oyuncusu olarak.

Tamam Nani daha havali ama olmuyorsa olmuyor yani.

AB kuralı gelirse şimdi artis artis takılan çöp Türk oyuncular "Karın tokluğuna oynarım abi ben" der bence.. :o

Herkes ederini alacak. Yok öyle iki günlük ayağında top tutmayı bilmeyen adama 2-3m€ vermeler. En çok da bunun için seviniyorum. Batuhan gibiler topçu olamayacak mesela.

Kulüpten yakın bir kaynaktan gelen bilgi. Neredeyse kesin.

pqcrs.jpg

Zarate neler yapıyor acaba? :o

Amrabat konusunu ben coookdan beri bu forumda kimseyle tartismiyorum acikcasi. dilimde tüh bitti onu savunurken :D

Tek sözüm umarim satilmaz.

zilliyet ziegleri bize yazmış :D

4-3-1-2'yi sezon boyunca oynamak istiyorsak elimizde 2005 Milan'ındaki gibi Gattuso,Seedorf gibi oyuncuların olması lazım veya Suat,Okan,Emre gibi.Bizde Selçuk'un koşmasını beklersek asıl işini yapamaz Hamit de zaten öyle bir oyuncu değil.4-3-1-2 uymuyor pek bize.Melo biraz böyle tür bir oyuncu.

Iste cok kolay degil bu. Drogba Sneijder bakis acimizi degistirdi, ama bu 2 transferin de firsat transferi oldugunu unutmayalim.

Farfan´i begenmiyorsak isimiz is yani :) Cok önemli bir silah Farfan. Minimum 15 gol atar kanat oyuncusu olarak.

Tamam Nani daha havali ama olmuyorsa olmuyor yani.

Beğenmemek demeyelim de hem süper star kategorisinde değil, hem de yaşı genç değil. Süper star kategorisinde birini almıyorsak bari yaşı genç bu fiyatlarda bir futbolcu alsaydık. Takımın yaşı da gittikçe artıyor çünkü..

Beğenmemek demeyelim de hem süper star kategorisinde değil, hem de yaşı genç değil. Süper star kategorisinde birini almıyorsak bari yaşı genç bu fiyatlarda bir futbolcu alsaydık. Takımın yaşı da gittikçe artıyor çünkü..

Valla bana kalsa ben bu Fransa U20´deki sag acigi hemen bugün transfer ederim. Thauvin mi ne galiba. Bence müthis bir yetenek.

Fransizlar öyle ucuk fiyatlar da cekmiyorlar oyuncularina. 3-4 Milyon´a alinir diye düsünüyorum ben. Ribery etkisi yapabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt