Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ek olarak yabancı sınırı düşmezse ve Farfan'a 10 Milyon Euro civarı rakamlar sahiden isteniyorsa bence Arda ile temasa geçilmeli ve seneye gelip gelmeyeceği sorulmalı, Atletico ile de pazarlık yapılıp ne kadar ücret istedikleri öğrenilmeli eğer Arda seneye okay derse.

1 sene daha kanatsız idare ederiz bence STSL'de Erman,Kazım gibi alternatiflerde katılacak(tır) takıma, ki zaten biz 4-3-1-2 oynuyoruz 6 aydır. Buradan devam edilebilir.

Bence Melo için pazarlık dahi yapmaya gerek yok 6 Milyon Euro direk verilip alınmalı artık.

Sol bek işi de çözülmeli ve Çağlar gibi hiç bir şey yapmayan bir adama 1 sene daha 1 Milyon Euro para verilmemeli ne olur ne olmaz diye.

Sol beke de en az Chedjou kalitesinde bir isim gerekirse 8-9 Milyon Euro dahi verilerek alınmalı.

Christian Fuchs (Schalke 04) : 7.5-8 Milyon Euro

Aleksandar Kolarov (M.City) : 8 Milyon Euro

Carlinhos (Fluminense) : 5 Milyon Euro

Aly Cissokho(Valencia) : 6-7 Milyon Euro

gibi isimler düşünülmeli.Seneye de Arda ikna edilebilirse alınır ve iskelet oturmuş olur.

Burak

Arda

Selçuk

Semih

Hamit

kadroda ki Türkler olur, bu sene de Engin, Kazım, Erman gibi isimler ile idare ederiz.

En azından yabancı işini halledelim.Seneye artık daha genç yabancılar kadroya katılır eğer TFF dönerse kararından.

Başkan da bunu açıkca dile getirmişti zaten, 6-7 maç oynayıp parasını alan oyuncular istemiyoruz gibi bir açıklama yapmıştı. Dediğiniz doğru, Juve nin istediği fiyat ile Melo'ya istikrar konusunda çok fazla güvenilmiyor, o yüzden de alternatif arayışlarını giriyorlar ki bu da çok normal. Melo olursa iyi olmaz sa da yerine mutlaka iyi bir oyuncu alırlar.

iyide melonun kalitesinde oyuncuyu bula bilirsin belki ama fiyati 20 milyonlardan basliyor. Sansin ile belki genc birisini tutara bilirsin. ama ya tutmasza bu kumar ?! Ön libero gibi cok önemli kilit merkez yer icin bu kumari ben oynamam acikcasi elinde melo gibi birisi varken.

Mesela;

Takımın defansif açıdan sorunu vardı iyi bir bonservis parası verip Chedjou alındı, artık doğru planlama ile transferler yapılıyor o yüzden benim içim rahat.

Terim ve Aysal işlerinde başarılı kişiler, oyuncu almadan önce herşey çok iyi düşünülüyor ve ondan sonra karar veriliyor. Melo da uygun şartlar oluşursa(Hem maddi hem de yabancı sınırlaması), hemen alırlar. Bazı konuşarda şüpheler ortadan kalkmalı ki transferler açıklansın, az daha sabretmek lazım...

frdn23@frdn23 1 dk umut bulut galatasaray da

۩Gαℓαтαѕαяαуım๘۩@bencimbomlu 9 dk

Galatasaray, Schalke ile 7 milyon euro, Jefferson Farfan ile de yıllık 2.9 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı.

Obi mikel bence selçuktan çok daha yetenekli ve teknik bir futbolcu. Ama oyun okuma neredeyse sıfıra yakın seviyede. Ayağına gelen topu en yakınındakine satıp kurtulma derdinde her zaman.

Topu oyunda nasıl kullanacağını selçuğun 1/3 kadar dahi bilmediğinden çok şeyi kaybediyor..

İşte sadece bunun için her takımda bir selçuk olmalı deniliyor....

bir alper potuk yani +/- mikel...

frdn23@frdn2338 snmelo ,kerim frei ve farfan galatasaray da.... hayırlı olsun...

doğru olabilir mi? inşaallah melo doğrudur.. şu an sadece melo önemli bence

Bence farfan bitti, melo ve okay her an; frei uzun sürebilir.

Meloda juve fiatı 5 civarı veya altına inerse aniden ab ile paralel olarak Squeira da patlayabilir..

iyide melonun kalitesinde oyuncuyu bula bilirsin belki ama fiyati 20 milyonlardan basliyor. Sansin ile belki genc birisini tutara bilirsin. ama ya tutmasza bu kumar ?! Ön libero gibi cok önemli kilit merkez yer icin bu kumari ben oynamam acikcasi elinde melo gibi birisi varken.

Melo'ya 3 yıl kontrat imzaladın, önümüzde ki sezon da çok iyi performan sergileyeceğinin garantisi varmı???

Ben Melo alınmasın demiyorum, sadece Juvenin istediği paranın çok olduğunu ve yabancı sınırlamasının netleşmemesinin bu transfer önünde engel olduğunu düşünüyorum.

Şartlar olgunlaşırsa Melo'nun alınacağını düşünüyorum ama Melo olmazsa da yandık, bittik gibi kelimelerin anlamsız olduğunu düşünüyorum.

Çünkü Melo geldiğinde çoğu kişi bu bidon nerden çıktı diyordu ama şimdi ne oldu...

eboue bence bu sene 6 milyon euro gibi bir rakama elden çıkarılmalı yaşı geçti talibi fiorentina var diye biliyorum hemen satmalıyız yerine bursaspordan şener özbayraklı var müthiş bir oyuncu hemde yerli. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Yav Alper Potuk dediniz yine içimi kararttınız şerefsiz falan ama alacaktık yahu.

Neyse ki şu AB oyuncularına serbestlik gelir diye umuyoruz.

eboue bence bu sene 6 milyon euro gibi bir rakama elden çıkarılmalı yaşı geçti talibi fiorentina var diye biliyorum hemen satmalıyız yerine bursaspordan şener özbayraklı var müthiş bir oyuncu hemde yerli. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Eboue'nin satılmasına karşı çıkmam da yerine Şener'i almak yakışmaz.

sacmaladigini dusunuyoz kardesim

hosgeldin to gsc.

Renkdaşlar biz AB konusunda RESMİ başvuruyu yaptık mı bilen var mı?Eğer yaptıysak bile bunun kararı uzun sürede verilir diyorlar doğru mu?

Fener ve Beşiktaş Avrupa'da yoklar,eksi puan almazlarsa işimiz zor ligde açık söyleyeyim.Kadro derinliğini biraz daha arttırmamız lazım.

Melo'ya 3 yıl kontrat imzaladın, önümüzde ki sezon da çok iyi performan sergileyeceğinin garantisi varmı???

Ben Melo alınmasın demiyorum, sadece Juvenin istediği paranın çok olduğunu ve yabancı sınırlamasının netleşmemesinin bu transfer önünde engel olduğunu düşünüyorum.

Şartlar olgunlaşırsa Melo'nun alınacağını düşünüyorum ama Melo olmazsa da yandık, bittik gibi kelimelerin anlamsız olduğunu düşünüyorum.

Çünkü Melo geldiğinde çoğu kişi bu bidon nerden çıktı diyordu ama şimdi ne oldu...

ben o cogu gibi degilim mesela ama :D

her oyuncu her yerde ayni katkiyi veya katki verecek diye kanun yok. torres e bakin mesela. liverpooldayken veya ispanya milli takimda da hlen torres ama chelseade genelikle bu torres olamaz diyor insan resmen.

melo olmazsa bittik ve sayre demem ben yinede ki orda haklisin. ama onu almamak biraz düzeni bozmak gibi bir sey olur bence ve riske girmis olursun. kontratin süresi ilgili ama benimde süphelerim var acikcasi. saglam maddeler koymak gerekir böyle sözlesme onunla imzalamadan önce.

frdn23@frdn231 dkumut bulut galatasaray da

۩Gαℓαтαѕαяαуım๘۩@bencimbomlu9 dk

Galatasaray, Schalke ile 7 milyon euro, Jefferson Farfan ile de yıllık 2.9 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı.

Lg tv de de bunlar söylendi ve anlaşmaya çok yakın demişlerdi.

yani yerli diye şener dedim yabancı sorunu olmasa ebouenin yerine tek düşündüğüm isim uchida schalkedeki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt