Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya herkes hemen bitsin diyorda nereye alıyorsun yabancı sınırı bellimi? ben bir açıklama duymadım 6+2+2 diye

en on 6+0+4 dü bu değişmeden de transfer beklemeyin. zaten almak için yerimiz yok. oynatmadan 6-7 milyon tazminat veriptemi bırakacaz.

hala saydırıyorsunuz yönetime :mad:

bu kime konusuyor ezbere yonetim vs.?

1.5 senedir Fatih Terim istiyor ondan iyimi biliyorsun nasıl topcu oldugunu demekki iyi topcuda hoca bu zamandır ısrar ediyor

sercanı,kazımı,yiğit gökoğlanı,ismail bouzzid mi neydi ı zıkkımı ,amrabatı,ve daha nice çöp oyuncuyada istemişti:lol:

Carlinhos haberleri artik baydi arkadas.geliyorum,gelmiyorum bu ne be.bence en uygunu tremoulinas sözlesmeside butiyor seneye,makul bir rakama aliriz.

Carlinhos haberleri artik baydi arkadas.geliyorum,gelmiyorum bu ne be.bence en uygunu tremoulinas sözlesmeside butiyor seneye,makul bir rakama aliriz.

ya sol bek alsinlarda. ölü hakan ile ve sol bek olmayan riera ile yola cikilmaz bidaha :(

Önder Özen, Hilbert'in sözleşme uzatmama konusuna da değinerek, "Hilbert'in sözleşmesi bitmiş durumda. Yerli olarak sağ bek bulmak sol bek bulmaktan daha kolay. Yıllık 1.3 milyon euro sağ bek futbolcusu için fazla. Bu paraya Dani Alves, Maicon, Lahm gibi futbolcular oynar. Bu yüzden yerli bir sağ bek arayışındayız" ifadelerini kullandı.

Ynt: Transfer Nöbeti

Önder Özen, Hilbert'in sözleşme uzatmama konusuna da değinerek, "Hilbert'in sözleşmesi bitmiş durumda. Yerli olarak sağ bek bulmak sol bek bulmaktan daha kolay. Yıllık 1.3 milyon euro sağ bek futbolcusu için fazla. Bu paraya Dani Alves, Maicon, Lahm gibi futbolcular oynar. Bu yüzden yerli bir sağ bek arayışındayız" ifadelerini kullandı.

:o

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sabrinin aldıgı parayı söyleyin bayılsın

carlinhos robert pires olma yolunda devam ediyor :) bakalım ne zaman gelecek

burak giderse brezilyalı fred tam bizlik bence

"Transfer yapmayı sizden öğrenecek değiliz. Biz transfer yapmayı da iyi biliriz." desek de girişsek artık transfere.

Schalke 04 önümüzdeki sezon için Lyon'dan kiraladığı BASTOS için 4M Euro'luk Opsiyonu kullanmayacağını açıkladı.

AB Sınırı gelirse Farfan ile birlikte alalım
:ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt