Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Spor Dünyası@sporistacom

GALATASARAY'DAN SÜRPRİZ HAMLE ! Sarı-kırmızılılar, Trabzonspor'la sözleşmesini fesheden forvet Halil Altıntop'la temasa geçti.

Trabzona yetmedi, bize mi yetcek Halil?

349.gif

illegal torent vs şeylerini konuşanları raporladım. 10 dakkaya ceza alırlar

FM'nin cracki çıkmadı bu sene. Fifa'da var bulursun rahat, FM'yi zorlama ama boşuna oynayacaksan alıcaksın, karne hediyesi ayağına baya düşürmüşlerdi aslında fiyatı.

gittigidiyor'da rus keyleri satan tipler var en ucuz öyle alırsın.

fm 2013 crack mayıs gibi çıktı football maneger 2013 proper diye aratırsan bulursun ben oynuyorum

halil kaliteli yerli, oynadigi takimda topcumu vardida adam atamadi, cokta iyi olur, halada genc yasi:yenieek:

Murat Soy @HucumHatti 2 sa

DUYUM:Kayserispor Okay için Gs'den resmi teklif gelirse bonservisleriyle E.Çolak+Ceyhun+3 Milyon Euro isteyecek.Oyuncular hocanın tercihi.

Bu adam Kayseri kulübüne yakın biri.Muhtemelen doğrudur.Ceyhun+3 bile fazla Okay'a.Takımda yedek olan adama o kadar para verilmez.Şu Hurma'dan nefret ediyorum.

floryanın tapusunu da verelim olmazsa..:mad:

Re: Transfer Nöbeti

Halil 2+1 imzalar bizimle zannimca

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

rotation icin iyi bir yedek olur halil. ZTK icin iyi olur.

ha ama ben hala derdiyok istiyorum!

Callejon'u satmayı düşünüyormuş Real. Satın alma opsiyonlu kiralasak çok iyi olabilir aslında.

o kadar sporu yakından takip eden biri olarak bu gün girdiğim sınavda olimpiyatların resmi sloganını bilemek ne koydu anlatamam!!

bu sıcakta ne yapıyonuz la,transferler yeni haftayla birlikte gelir.akşam görüşürüz :cool:

yeni gördüm çok vasat geldi hiç çizilen formaya benzemiyor

BN_-YhaCEAETB7v.jpg:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt