Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

----------muslera--------

eboue-semih-chedjou-riera

-------melo-selçuk-------

farfan---sneijder-----nani

---------drogba---------

ab gelirse bu kadroyla clde iyi işler yapabiliriz. 2-3 transfer yapacaz dedik 3 yaptık diyelim.

sneijderi çıkarıp burağı alırız taş gibi 4-4-2

sonra drogba emekli olur zaten adam gibi bi golcü alırız hedefimizi 2-3 yıla gerçekleştiririz

Budurrrrrrrr riera yerine baska birini koy olay bitsin

kasımpaşa santa cruzu da istiyomuş ab gelmeyecekse neye güvenerek yapıyolar bu transferleri

üstad epl de böyle oynayan adam bizim ligimizi paramparca eder.Bu adam epl de king.Bu arada bundesliga da çok sert bir lig değil ve ordan gelen oyuncular bize pek uyum saglayamıyorlar(şhasi görüşüm)

EPl de king de ve sert de oynanyor orda futbol ama genlikle topa sertlik var orda. biz de ise kasaplar dolu. topu bos ver adama dal mentalitesi var nedense. ben bu setlikden konusdum. farfan almanyada baya sert giriyorlar ama adama kolay kolay bir sey olmuyor. nani ise bir cok sakatlik yasadigini hatirliyorum gibi bu tür müdahelerden dolayi. ben farkli setlikden bas etmisdim yani :D

hamit bu sene vazgeçilmez olacak bu sene

4-3-1-2 oynarsak orta sahada dikine çalım atabilcek tek adam hamit arada da melo atar

Bazı önemli maçlarda hata yapmıştır kendisi.Ama ligin çoğunda başarılıydı.CL maçlarını söyleme sakın,elit dediğimiz sol bekler dahi o ligte paçavra oluyor.

evet ama bukadar da degil yani. bir braga maclari bide real deki deplasman macindaki aklima geldiginde tüylerim diken diken oluyor resmen. türkiye liginde de baya hata yapti maalesef savunma anlaminda. ama suc onda aramak yanlis olur. adam hayati boyunca devans yapmamis. alt yapisinda da yok. elinden geldigi kadar en iyisini yapmaya calisdi. helali hos olsun ama Galatasaray gibi avrupanin ilk 10 takim icine girme hedefinde olan bir takimda sol bek de sol bek olmaszi gerekir. riera ile alakali degil benim sorunum yani aslinda. sol bek istiyorum arkadas yahu bu takima. bukadar zor mu :)

AB kurali cikarsa türk futbol tarihinin en iyi takimini kurariz heralde

epl de king de ve sert de oynanyor orda futbol ama genlikle topa sertlik var orda. Biz de ise kasaplar dolu. Topu bos ver adama dal mentalitesi var nedense. Ben bu setlikden konusdum. Farfan almanyada baya sert giriyorlar ama adama kolay kolay bir sey olmuyor. Nani ise bir cok sakatlik yasadigini hatirliyorum gibi bu tür müdahelerden dolayi. Ben farkli setlikden bas etmisdim yani :d

nani farfana ne dersin?

1010164_546782902036610_1350888003_n.jpg

nani süriyede çatışıyormuş yaz tatili :D

Forum da son iki senedir zaten geyik muhabbetinden başka birşey yok.

Şu gavat çarli geleceğine Riera ile devam edelim.Çok pis küfür edesim var kendisine de çok ceza yedim,şimdi gerek yok.

bu düşünce pek saglikli degil halit. carli olmaz başkasi olur. seneye riera göze çarpacak. eleştirilecek ama iş işten geçmiş olacak

hamit bu sene vazgeçilmez olacak bu sene

4-3-1-2 oynarsak orta sahada dikine çalım atabilcek tek adam hamit arada da melo atar

hamitin dikine çalım atmakla uzaktan yakından alakası yok atamadığı için bu sezon sağ kanatta kanser etti bizi o adam sadece orta 3lünün sağ içinde oynar kanat oynayamaz

evet ama bukadar da degil yani. bir braga maclari bide real deki deplasman macindaki aklima geldiginde tüylerim diken diken oluyor resmen. türkiye liginde de baya hata yapti maalesef savunma anlaminda. ama suc onda aramak yanlis olur. adam hayati boyunca devans yapmamis. alt yapisinda da yok. elinden geldigi kadar en iyisini yapmaya calisdi. helali hos olsun ama Galatasaray gibi avrupanin ilk 10 takim icine girme hedefinde olan bir takimda sol bek de sol bek olmaszi gerekir. riera ile alakali degil benim sorunum yani aslinda. sol bek istiyorum arkadas yahu bu takima. bukadar zor mu :)

Çok iyi dediğimiz sol bek saysan bir elin parmağını geçmez.Marcelo vs.Görüyorsun istediğimiz çarli morono bile bin dereden su getiriyor.Riera bence iyidir.He gider klas bir sol bek alırız o zaman başka.

hamitin dikine çalım atmakla uzaktan yakından alakası yok atamadığı için bu sezon sağ kanatta kanser etti bizi o adam sadece orta 3lünün sağ içinde oynar kanat oynayamaz

tac cizgisinde kicini dayayip bekliyor, eboue'ye de pas atamadi sezon boyunca..

bu düşünce pek saglikli degil halit. carli olmaz başkasi olur. seneye riera göze çarpacak. eleştirilecek ama iş işten geçmiş olacak

Barış,eğer bizde klas bir sol bek alacaksak ben Riera'nın gitmesine bişey demem.Ama şu 2.sınıf Brezilya'lı alınır da Riera giderse,çok pis kazık yeriz.

hamit dikine calim atabilecek adammista bizim haberimiz yok.madem dikine calip atma ozelligi var bu adamin neden rakip caza sahasi ustunden musleraya geri pas atiyor,yorum yaparken burdakilerin futboldan anlamadigini falanmi saniyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt