Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

En son duyumlari ogrenmek ister misiniz?

En son duyumlari ogrenmek ister misiniz?

LET US HAVE EM HEIZ
luxhello.gif

sen zaten dedin az cok gelirimizi sponsolar ile dahil. biz gecen hesaplamisdik. belki hata yapmis ola biliriz az cok ama yaklasik 20 milyon dollar bütcemiz var acikda duran. hadi diyelim 25-30 milyon olsun. bu parayida full transferlere harcayacak halimiz zanetmiyorum acikcasi. bizim baskan is adamidir ve bu tür bütce dengesine baya dikkat ediyor izledigim kadari ile. biraz showcu konusuyor havasini atiyr dogal olarak Galatasarayimizi kücük düsürmemek adina ve marka degerini düsünüerekde tabiki.

ama gercek aximum 30 milyon dollar bütcemiz var su an serbest olarak. bu miktar cogalacak dogal olarak ilerki senelerde insallah ama bu sene icin durum bu yani.

Mali dengedeki açık riskini düşük tutabilmek için en büyük gelir kozu durumunda olan sportif başarıdan taviz vermemek için; genelde gençlerin değil, daha çok tecrübeli yani beceriksizlikten kaynaklanan puan ve maç kayıplarını minimumda tutacak oyuncuların peşinde koşuyoruz. Takım yaşının yüksek olmasının sebebi biraz da bu.

Şayet sürpriz bir kaza olmayıp sportif başarı istikrarı devam ederse, birkaç yıl içinde bu denge; giderlerin düşerek gelirlerin artması nedeniyle daha rahat transfer yapabilmek şeklinde takımı gençleştirerek istikrarı uzun vadeli bir garanti altına almak boyutuna ulaşacak inşaallah.

Daha evvel bahsettiğiniz 7-10 yıl sonra ise genç ve sportif başarısı oturmuş, gelir gider dengesini de risk teşkil eder olmaktan kurtarmış bir takım haline gelmiş olmak bir hayal olmaktan çıkıp gerçekleşmeye çok yakın bir hedef olacak.

no need

eğer fenevr ligde ceza almaz ve sadece avrupaya gidemezse , bu bizim için ligde dezavantaj onlarada avantaj olur yorulmayacaklar

LET US HAVE EM HEIZ
luxhello.gif

:ka19: hay-hay

well what i've heard from a reliable source is that a certain winger from "PERU" is on his way. but that ain't news is it?

what my source also tells me is thatwe're after a certain "LEFT BACK" from "THE BOOT" ;) this lad is currently "PLYING HIS TRADE" for a "FRENCH-dominated" team ;) fee is "SUPPOSEDLY" quoted as "8 MILLION" and "TULUN" is currently trying to negotiate an acceptable fee. ;)

I have also learned that certain "MEMBERS" of our squad will be leaving "SHORTLY". this list involves two defenders, one a "RECENT SIGNING" and one a "FORMER CAPTAIN". ;)

Karsilastirmalar olmus da, bende bu konuda birseyler söylemek istiyorum. Fikrim su ki, fazla havalanmak bize zarar verir.

Besiktas´in kadro anlaminda hala cok eksigi var. Kosmakla, Fernande´le nereye kadar gider görecegiz.

Fenerbahce´nin kadrosu iyi, süphe bile edilmemeli. Bu sürecte gidenler olur mu görecegiz ama su anki kadrolari cok iyi.

Bizden kalitesiz olduklarini düsünmüyorum. Drogba, Sneijder, Selcuk gibi futbolcularin havasi farkli tabiki, ama tamaminda bir fark yok öyle.

Eksi puan, düsme gibi cezalar gelir mi bilemiyoruz, ama esit sartlarda yine en büyük rakibimiz Fenerbahce olur. Avantajlari da var bu sene.

Sunu söylemem gerekiyor ki, gecen sezon kaybettigimiz puanlari bu sezon kaybedersek, sampiyon olacagimizi düsünmüyorum.

Kadronun güclenmesi gerektigini düsünüyorum ve Baskanimiz kadar rahat olamiyorum. Eksiklerimiz var ve bunun sakasi yok.

Bir zamanlar adını 11 de görünce taraftara ceketini iliklettiren, rakip takımı titreten adamın haline bak. Tosuna bağlamış. Böyle mi olacağıdı reyiz..

Alper ne demiş burda . Benim gibi lisan özürlü birine açarsan memnun olurum..:D

gecen sezon Kuyt transfer oldugunda taraftarina mesaj verip; cok kupalar kazanmak istedigini ve bunun icin sabirsizlandigini soylemisti

Riera da ona cevap vermesti ; sen dur, sen ikincilik icin savasirsin anca, Galatasaray Turkiye nin en iyi takimi demisti

Yeni sezon açılışına bütün çöpler gelmiş :mad:

Umarım cenabetlikleri bulaşmaz.:SS:

Mali dengedeki açık riskini düşük tutabilmek için en büyük gelir kozu durumunda olan sportif başarıdan taviz vermemek için; genelde gençlerin değil, daha çok tecrübeli yani beceriksizlikten kaynaklanan puan ve maç kayıplarını minimumda tutacak oyuncuların peşinde koşuyoruz. Takım yaşının yüksek olmasının sebebi biraz da bu.

Şayet sürpriz bir kaza olmayıp sportif başarı istikrarı devam ederse, birkaç yıl içinde bu denge; giderlerin düşerek gelirlerin artması nedeniyle daha rahat transfer yapabilmek şeklinde takımı gençleştirerek istikrarı uzun vadeli bir garanti altına almak boyutuna ulaşacak inşaallah.

Daha evvel bahsettiğiniz 7-10 yıl sonra ise genç ve sportif başarısı oturmuş, gelir gider dengesini de risk teşkil eder olmaktan kurtarmış bir takım haline gelmiş olmak bir hayal olmaktan çıkıp gerçekleşmeye çok yakın bir hedef olacak.

ya önümüz cok acik görüyorum ben bu yönetim tarzi ile. ayagimizi yorganimiza göre uzatiyoruz resmen ki dogrusuda bu. yillardir hesap kitapsiz trasnferler yapa yapa dünya kadar borcumuz olusdu maalesef. alt yapi projlelerimiz yavas yavas yürülege girmeye basladiki buda ancak 7-10 sene sonra üst seviye cekilde meyve vermeye baslar tahminimce örnekleri göz önümüze alarsak.

barca cruyf ile alt yapisini 1990 yilinda galiba yanlis hatirlamiyorsam temelini atmisdi ve 10 sene gibi süre sonra ciddi cekilde meyvelerini toplamaya basladi ve devam ediyor.

bu isler bugünden yarina olacak isler degil.

ben cok rahatim acikcasi Camiamiz hakinda. ama mesela diger büyük dedigimiz camialarin durumu pek iyi degil. hele hele fener var ya fener...

bataklikda resmen her yönden.

bjk i biraz takip ettigim kadari ile fikret orman resmen bizden kopya cekmeye baslamis :D ama onlarin iside pek kolay gözükmesede düzlegece cika bilirler. azizbahce ama simdiki durumu ve aldiklari yol ile karanlikdan cikmalarini birakdim atese dogru hizla ilerliyorlar.

:ka19: hay-hay

well what i've heard from a reliable source is that a certain winger from "PERU" is on his way. but that ain't news is it?

what my source also tells me is thatwe're after a certain "LEFT BACK" from "THE BOOT" ;) this lad is currently "PLYING HIS TRADE" for a "FRENCH-dominated" team ;) fee is "SUPPOSEDLY" quoted as "8 MILLION" and "TULUN" is currently trying to negotiate an acceptable fee. ;)

I have also learned that certain "MEMBERS" of our squad will be leaving "SHORTLY". this list involves two defenders, one a "RECENT SIGNING" and one a "FORMER CAPTAIN". ;)

*

Bu oyuncuları takımda,Floryada vs görünce aklıma o kötü sezonlar geliyor, dayanamıyorum. :mad:

1 - Bu uslup ve yaklaşım tarzı düşünme kısırlığının bir göstergesi olduğundan, bu kafadan çözüme hizmet edecek bir fikir beklemek beyhude zaten..Halen muhasebe fikrinde bir gelişme olmadan yapılan ben yaptım oldu gibi absürt beklenti umutları...:D

2- Sizin gibi fikri muallakta kalmaktan dolayı umutsuz kalmış beyinlerin bile engelleyemeyeceği Sportif başarının getirisi sayesinde oluşan taraftar desteği ve sponsorlar sayesinde bu kulübe heryıl yaklaşık 150M€ yakın para giriyor. Ancak senin gibi bir kafa bunun tamamını ipotek yapabilir ve bu yazdıklarındaki hayata bakışını belli eden uslup şeklinle bunu asla yadırgamamda zaten...:yenieek:

Ben birşey yapmadım.Senin ifadelerini kullanıyorum.Ya kardeşim he haklısın.Dün yazdıklarını oku ve bugünkülere bak utanmazsan cvp atarsın

Ben birşey yapmadım.Senin ifadelerini kullanıyorum.Ya kardeşim he haklısın.Dün yazdıklarını oku ve bugünkülere bak utanmazsan cvp atarsın

Renktas, "TAMER TUNA" adli dunyadan bihaber sahsiyet ile degerli vaktini "TUVALETE" atmamani tavsiye ederim. :ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt