- 16 Haziran 2010
- 204.032
- 156.090
- 6.838
Cevap: Transfer Nöbeti
cok agir
وقد أعطى الله المتاعب
cok agir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
وقد أعطى الله المتاعب
@Hakan Delikanli
sana birsey soracam, sorim mi?
dünyanin ortak dili ingilizce varken kaba olan almancayi napalim delikanlim:ayatollah:
hakan delikanli 2013 multi language +RELOADED + CRACK ONLY
Burada resmi dil Almanca olmuş
En istikrarlı üye. Kimseyi sallamıyor. Transfere kitlenmiş Halitim
Halit ortaligi germekten ne zevk aliyorsun.herkes senin dedigine katilmak zorunda mi?kimse kendi gorusunu savunmasin mi?senin forumun mu bu arkadas,parselledin mi burayi![]()
tercüme et mübarek
Sormadan önce hep beraber alman + türk milli marsini okuyalim. Hepimiz kardesiz bunu unutmayalim.
Almanca önemlidir Baris öyle deme.
Biz kitlendikte,artık bişeyler olsun Serdar abi.Farfan,Okay,Kerim alsak yeter.(Bide olursa klas bir sol bek)
Ver gazı ver gazı![]()
| Üçünü 70 bine alana dördü bedava! Çorumspor Başkanı Rumi Ispanak’ın Belediyespor tarafından istenilen futbolculara karşılık istediği rakamlar açıklandı. |
la almanyayi bizemi ogretiyosun,sidik kokulu sokaklarini bilmiyomuyuz,senin vizyonunu sevim.vizyonsuz dedigin adamin oldugu yerde senin gibilere oturum izni vermiyolar capin kadar konusEmege saygi vizyonsuz Teoman. Kolay degil bu isler.
Neyse ben kactim.
Hast du damit ein Problem ?!
![]()
Üçünü 70 bine alana dördü bedava!
Çorumspor Başkanı Rumi Ispanak’ın Belediyespor tarafından istenilen futbolculara karşılık istediği rakamlar açıklandı.
[GG]
[/GG]
Çorumspor Başkanı Rumi Ispanak’ın Belediyespor tarafından istenilen futbolculara karşılık istediği rakamlar açıklandı. Buna göre Çorumspor Başkanı Rumi Ispanak istediği 8 futbolcudan üçüne karşılık 70 bin lira isterken diğer beşini ücretsiz olarak vermeyi önerdiği açıklandı.
Rumi Ispanak’ın kırmızı siyahlı takımda forma giyen Samet Bayrak, Muhammet Yasin Özkarslı ve Onur Aksar’a karşılık 70 bin lira istediği bu üç futbolcuya bu rakamın verilmesi halinde Osman Bodur, Fatih, Erol ve Muhammet Zahit Öztaş’ı karşılıksız vermeyi önerdi. Basın Sözcüsü Mustafa Özbayram talep edilen bu rakamı yönetim olarak değerlendireceklerini ve kendilerininde bir karşı teklif yapacağını ve görüşmenin olumlu sonuçlanmasını arzu ettiklerini söyledi.
Özbayram ayrıca Çorumspor’un boşalttığı sosyal tesislerdeki demirbaşlar için Belediyespor’dan 25 bin lira talep ettiğini ve bu konununda yönetimde görüşülerek karar verileceğini belirtti.
Allah bela vermiş
Nah Problem![]()
la almanyayi bizemi ogretiyosun,sidik kokulu sokaklarini bilmiyomuyuz,senin vizyonunu sevim.vizyonsuz dedigin adamin oldugu yerde senin gibilere oturum izni vermiyolar capin kadar konus