Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Muslera

Eboue

Dany

Chedjou

Riera

Amrabat

Culio

Sneijder

Drogba

Elmander

2

İçlerinden elimizden çıkarabileceğiz Culio ve Riera var Riera 'da haklı olarak gitmez Amrabat'a yatırım yapıldı gitmez Dany'i büyüklerden kimse almaz küçüklere o gitmez Elmander giderse taraftar üzülür. Melo gelmezse olmaz, Farfan yada Nani için taraftar galiyanda ee solbek yok Carlinhos yada başka yabancı oraya şart. Drogba Sneijder ve Muslera'yı biz göndermeyiz. Bence Eboue gitsin :)

sedat doğanın açıklamaları ilginç hem ab hem 6+2+2 istiyor. ab gelince 6+2+2 ne işe yarayacak

Muslera

Eboue

Dany

Chedjou

Riera

Amrabat

Culio

Sneijder

Drogba

Elmander

2

İçlerinden elimizden çıkarabileceğiz Culio ve Riera var Riera 'da haklı olarak gitmez Amrabat'a yatırım yapıldı gitmez Dany'i büyüklerden kimse almaz küçüklere o gitmez Elmander giderse taraftar üzülür. Melo gelmezse olmaz, Farfan yada Nani için taraftar galiyanda ee solbek yok Carlinhos yada başka yabancı oraya şart. Drogba Sneijder ve Muslera'yı biz göndermeyiz. Bence Eboue gitsin :)

Yabanci siniri varsa yabancilarin ekstra özellikleri olmali. Culio, Dany, Riera ve Elmander'in yerini yerlilerle doldurabiliriz. 1. veya 2.sinif oyuncu sayilmaz bunlar üstelik.

Kritik olarak sadece Amrabat'i görüyorum ben. Amrabat kalitesinde bir yerli kanat oyuncusu yok, Arda gelmedigine göre yerli kanat yok ilk 11'e.

6+2+2 devam ederse Dany ve Amrabat yedekteki 2 olur, ilk 11'de ise Muslera-Eboue-Chedjou-Sneijder-Drogba ve sol bek olur.

6+2+2 devam etse bile Felipe Melo cok zor kontenjan yüzünden.

bu arada dava aihm'e değil adalet divanınaymış :)

ulan comdombia harika olur dedim kış boyu bizim takıma real istiyormuş sevilla 8 istiyormuş

siyah formayi hic begenmedim

amatör tasarimcilar bile 35881343148708130 kat daha iyisini yapip paylasiyorlar

Muslera

Eboue

Dany

Chedjou

Riera

Amrabat

Culio

Sneijder

Drogba

Elmander

2

Dany'i satıyoruz desek BJK ve TS sıraya girer.

Hocam o kadar enayi mi , bilip bilmeden araştırmadan konuşmazlar.

AİHM'ye gidersek , istediğimiz kısa süre alır , Nihat'ın davası ile benzerlik teşkil ettiğinden , okuduklarıma göre 2-3 hafta maksimum 1 ay içinde karar bağlanır diyorlar ancak keşke daha erken yapsaydık başvuruyu neyse , yani kısaca bu AB statüsü her türlü halledilecek kaçarı yok , sıkı bir çalışma içerisinde yönetim. :yenieek:

Umutlarını kırmak istemem ama AB işi olmayacak, tamamen yanıltmaca gibi geldi bana.

6+2+2 olma olasılığı çok yüksek şuan için.

En son çare olarak AIHM ye giderler, onunda karşılığını ilerki yıllarda alırız.

sedat doganin aciklamalarini nerede bulabilirim? videosu falan var mi? veya hangi tv de konustu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt