Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu seneki evet güzel ama bunun aynısı daha önce bu kulüpte kullanılmış yani Nike kendi tasarlamamış.
Demek istediğim bu seneki Parçalı Nike için özel tasarım değil.
Yeni Füme formasını sabah akşam gözümüze soksanızda iğrençliğinden birşey kaybetmeyecek, Nike en berbat formalarını bize mi yapıyor acaba...
Bir serviye daha atlamamız gerekiyormuş sanırım bunun için. Neye göre atlanıyor o seviye bilmiyorum tabi.
Kalıp forma gerçekten komik oluyor bence de artık.
bir tane de kırmızı bekleniyor bakalım.
Elit melit durumu yokmuydu, hani biz elit kategorideydik? bunların elit kavramı mı farklı acaba:confused:
Yahu özel işte ne istemişsek onu yapmışlar.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Onun da tahmini fotoları var, o da çok başarısız görünüyor, tam bir kalıp forma o da.
Bizim için hangi forma özel olarak tasarlandı o zaman???
Mesela şu var, taraftar yapmış.
![]()
Sıkıntı şu, biz hala özel forma yaptıramıyoruz, kalıplardan bize uyguluyorlar demek ki.
senin kadar sacmalamadigim kesin. Yetti durmadan o formanin konusunu buraya tasiman. Burasi Transfer Nöbeti Konusu, konu disi Mesaj yasak lan.
Admine bukadar sert cekilde kafa tutan birisini ben daha görmedim bu forumda simdiye kadar...
Başkalrının formaları beni ilgilendirmez, onlarınkine bakarak bizim formalara da yorum yapmam.(öyle olsaydı Liverpool formalarından sonra hepsi güzel geliyor gözüme)
![]()
Şunları yapsalar çok daha iyi olurmuş.
Başkalrının formaları beni ilgilendirmez, onlarınkine bakarak bizim formalara da yorum yapmam.(öyle olsaydı Liverpool formalarından sonra hepsi güzel geliyor gözüme)
![]()
Şunları yapsalar çok daha iyi olurmuş.
Parçalı.
Özel kavramı ne istemişsek onu yaptılar mı oluyor?
Özel kavramı ne istemişsek onu yaptılar mı oluyor?